Бат Шварци
А аз и не признавам другите, знаете, меко казано. Иначе и Пламен Митрев е писал, чели сте изд. "Ельф". 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Предполагам, че има 10/10 в 6-ти брой на списанието?
И са цяла серия, те.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RRSunknown
- Elder God
Точно втория филм "конан разрушителя" е по книга на Джордан а не на Хауърд.Roland wrote:Тия на Джордан, апропо, се водят сред доста добрите Конанки...AlDim wrote:30-те са писани оригиналите, които вече са милимунда от общата книжна маса. Дори Робърт Джордан беше драскал нови истории с Конан.
П.С. Някой може ли да каже откъде да си намрея прословутата удължена версия, щото наистина съм го гледал Конан по телевизията само.
Още два поста и това май ще е Дъ Конан Топик...
За литературни качества не мога да говоря, защото съм чел само една на Хауърд преди години от на Бард поредицата (от която си ги купих всичките незнайно защо..). Мисля, че на комикс ще изглежда страхотно обаче, трябва да се тестват Дарк Хорс-Конаните новите.
За литературни качества не мога да говоря, защото съм чел само една на Хауърд преди години от на Бард поредицата (от която си ги купих всичките незнайно защо..). Мисля, че на комикс ще изглежда страхотно обаче, трябва да се тестват Дарк Хорс-Конаните новите.
- RRSunknown
- Elder God
Да, а аз нямам повече ейлиъси, за да обърна драматично резултата. 
Or do I...

Or do I...