Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 2:42 pm

Кое от написаното не мжое да разбереш? Уичър очевидно не си го играл. казах, че ДО НЕГО ми беше забавен. След Уичър-псевдо-ревюто дори не съм и пускал предаването...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 30, 2008 2:44 pm

РАЗБРАХ всичко, Коле, просто Уичърът, също както Биошока, с който не бях съгласен, както и Мас Ефекта, с който също не бях съгласен, ми беше хипер забавен.

Абстрахирай се от фенбойщината и се кефи на лафовете, когато не си съгласен. Аз така правя.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 2:47 pm

Не искам. За мен това значи малко или много да се отречеш от собствения си изграден субективен вкус или от някакви обективни истини (последното е още по-тежко).

Забавно ми е да гледам оплюване на Турок или дори на нещо по-добро, но пак дале1 от 9-10 като Дарк Сектър, но Мас Ефект и Уичър - човече, е това е просто проява на скапан лош вкус.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 30, 2008 2:49 pm

Това е проява най-вече на РАЗЛИЧЕН вкус. Няма да е първият, който не се кефи на Мас Ефекта. Уичъра също има места, където му заковаваха разни 7/10 оценки.

Но всичко това не виждам какво значение има, след като пичът пуска готини лафове. Нали не си градиш мнението по ревютата му. Защо тогава трябва да се впрягаш, ако не харесва нещо, което ти харесваш?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 2:52 pm

И едната и другата игра има доста слаби страни, СИМЕ, да не споменавам факта, че уичърът в първоначалната си версия беше опасно близо до "неиграем".

Въпросът е, че точно такиви игри (ако искаш разбирай го тясно -ролевите, но нямам предвид само левълинга и т.н., а главно необятните им светове) се правят толкова ужасно рядко и искат толкова много време, че е адски безумно да бъдат плюти както се плюе Турок. Поне да беше казал ВЕДНЪЖ, че тази игра е нещо специално и особено (за което всяка от двете е всепризната).

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri May 30, 2008 3:01 pm

нали си наясно, че и най-перфектната игра ще бъде жестоко иронизирана там?
тва е някъв сюрреализъм - да се взима ZP насериозно.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 3:03 pm

Да, и това е така, разбира се. Просто не съм длъжен да го харесам >>>> спрях да го гледам.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 30, 2008 3:04 pm

А, кво да ти кажа, за по-слабите игри винаги съм бил на едно мнение с него.

Бтв, досега само веднъж съм го хващал да не намира дефект на игра - Портал.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri May 30, 2008 3:11 pm

и psychonauts. :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 30, 2008 3:24 pm

И painkiller :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 3:25 pm

Еми и двете рутат бясно и не е като да виждаме подобни заглавия през ден.

Да не споменавам, че Psychonauts от около 4 часа прекарани с него си ме размаза, само ме е яд, че не го довърших, а все се каня.

СИМО отговори на личното ве!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 30, 2008 3:34 pm

Не ставай досаден :neutral:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri May 30, 2008 10:02 pm

Muad_Dib wrote:Кое от написаното не мжое да разбереш? Уичър очевидно не си го играл. казах, че ДО НЕГО ми беше забавен. След Уичър-псевдо-ревюто дори не съм и пускал предаването...
It's funny until it's about something YOU like. Lame. :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 30, 2008 10:26 pm

AlDim wrote:
Muad_Dib wrote:Кое от написаното не мжое да разбереш? Уичър очевидно не си го играл. казах, че ДО НЕГО ми беше забавен. След Уичър-псевдо-ревюто дори не съм и пускал предаването...
It's funny until it's about something YOU like. Lame. :lol:
not quite. Помниш ли онази стара шега за самолета - "Ако черните кутии са неразрушими, защо инженерите са толкова тъпи, че не направавят целият самолет по този начин и няма да има повече катастрофи"

На теория е stand up comedy classic. На практика е тъпа за всеки с IQ над 22.

За да направиш ревю като неговото за биошок например е необходимо да огромни познания в жанра и т.н. - тогава нещата са смешни по един по-друг начин.

За witcher-a човека си призна - не съм играл класически RPG-та, не ги обичам. Просто част от критиките му не уцелваха по онзи перфектен начин по който при биошока например. А онези които бяха в десятката бяха за очевидните недостатъци на играта.

Поне лафа "Селото от първия акт повече ми хареса когато се казваше Тристам преди 10 години" или нещо подобно.

Наблюдава се и в други жанрове в които не е подкован достатъчно. Истината е, че ревюто на Witcher-a просто не беше смешно колкото останалите му неща. Липсваше му дълбочина. Еквивалента на онази шега която споменах по горе.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri May 30, 2008 10:35 pm

Да де, с едната подробност, че ти ме отегчи на второто изречение, а той ме забавлява в 95% от случаите :lol: