Random stuffec
Moderator: AlDim
Не искам. За мен това значи малко или много да се отречеш от собствения си изграден субективен вкус или от някакви обективни истини (последното е още по-тежко).
Забавно ми е да гледам оплюване на Турок или дори на нещо по-добро, но пак дале1 от 9-10 като Дарк Сектър, но Мас Ефект и Уичър - човече, е това е просто проява на скапан лош вкус.
Забавно ми е да гледам оплюване на Турок или дори на нещо по-добро, но пак дале1 от 9-10 като Дарк Сектър, но Мас Ефект и Уичър - човече, е това е просто проява на скапан лош вкус.
Това е проява най-вече на РАЗЛИЧЕН вкус. Няма да е първият, който не се кефи на Мас Ефекта. Уичъра също има места, където му заковаваха разни 7/10 оценки.
Но всичко това не виждам какво значение има, след като пичът пуска готини лафове. Нали не си градиш мнението по ревютата му. Защо тогава трябва да се впрягаш, ако не харесва нещо, което ти харесваш?
Но всичко това не виждам какво значение има, след като пичът пуска готини лафове. Нали не си градиш мнението по ревютата му. Защо тогава трябва да се впрягаш, ако не харесва нещо, което ти харесваш?
And you can't dance with a devil on your back...
И едната и другата игра има доста слаби страни, СИМЕ, да не споменавам факта, че уичърът в първоначалната си версия беше опасно близо до "неиграем".
Въпросът е, че точно такиви игри (ако искаш разбирай го тясно -ролевите, но нямам предвид само левълинга и т.н., а главно необятните им светове) се правят толкова ужасно рядко и искат толкова много време, че е адски безумно да бъдат плюти както се плюе Турок. Поне да беше казал ВЕДНЪЖ, че тази игра е нещо специално и особено (за което всяка от двете е всепризната).
Въпросът е, че точно такиви игри (ако искаш разбирай го тясно -ролевите, но нямам предвид само левълинга и т.н., а главно необятните им светове) се правят толкова ужасно рядко и искат толкова много време, че е адски безумно да бъдат плюти както се плюе Турок. Поне да беше казал ВЕДНЪЖ, че тази игра е нещо специално и особено (за което всяка от двете е всепризната).
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
not quite. Помниш ли онази стара шега за самолета - "Ако черните кутии са неразрушими, защо инженерите са толкова тъпи, че не направавят целият самолет по този начин и няма да има повече катастрофи"AlDim wrote:It's funny until it's about something YOU like. Lame.Muad_Dib wrote:Кое от написаното не мжое да разбереш? Уичър очевидно не си го играл. казах, че ДО НЕГО ми беше забавен. След Уичър-псевдо-ревюто дори не съм и пускал предаването...
На теория е stand up comedy classic. На практика е тъпа за всеки с IQ над 22.
За да направиш ревю като неговото за биошок например е необходимо да огромни познания в жанра и т.н. - тогава нещата са смешни по един по-друг начин.
За witcher-a човека си призна - не съм играл класически RPG-та, не ги обичам. Просто част от критиките му не уцелваха по онзи перфектен начин по който при биошока например. А онези които бяха в десятката бяха за очевидните недостатъци на играта.
Поне лафа "Селото от първия акт повече ми хареса когато се казваше Тристам преди 10 години" или нещо подобно.
Наблюдава се и в други жанрове в които не е подкован достатъчно. Истината е, че ревюто на Witcher-a просто не беше смешно колкото останалите му неща. Липсваше му дълбочина. Еквивалента на онази шега която споменах по горе.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.