Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Jan 30, 2008 4:09 pm

Е, тя си знае най-добре, но щом търси съвет... В ЕС плащат хубаво, а парите са някакъв вид свобода все пак. Този съвет съм го давал на доста млади и кадърни хора - да не робуват на псевдопатриотизъм.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 30, 2008 4:52 pm

Мерси на всички. Аз питах тук ако случайно знаете някъде да търсят нещо като мен, иначе каналните редове ще си ги пробвам :)
Пак мерси и ме имайте предвид, ако чуете нещо отнякъде.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Thu Jan 31, 2008 9:41 am

Търся си някой да ми услужи с usb кабелче за sony ericsson, но от по-стария стандарт. Сменям си телефона, на стария не му работи инфра реда, няма си други екстри, а вътре има твърде много ценни снимки, смс-чета и други нещица, че да ги прежаля. Мерси предварително.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Feb 03, 2008 8:06 pm

Търся хард диск :roll: Продаденият ми от добър съфорумник току що даде фира и с него си отидоха 15 гиги музика и 4-5 филма :cry: Понеже нямам пари в момента за нов, а липсата на място вече е непоносима, се чудя дали няокой има хард от 20г +? Също така ако имате дея дали може да си извадя инфото от негодния хард? Преди да разбера, че не може да се ползва пробвах да го форматирам, но под уин забиваше, а под дос ми даваше сайклик редъндънси ерър.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 8:50 am

Бе съмително да има спасение.

Мога ти подара една 80ка, с един формат и ше е като нова. баракуда сата, 7200. с дата кабелче и 2 болтчета ;р

Уф трябва ми съвет за комплект лейтест гейм /кутия, дъно, процесор там с охлаждане, видео карта/памет/ че ше изтърбуша кочината най-сетне за ъпгрейт и оставям харда и записвачката че са си нови почти. тва за около 700 лв граница де. така или иначе си ги зимам поне без ддс :roll:
Last edited by Xellos on Tue Feb 05, 2008 9:11 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 05, 2008 9:10 am

Ех, а Гилда вървеше и на тоя :P :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 9:14 am

То и вов-а си бачка доста добре са. Е са нема се разсипа от игране, просто зимам аз рядко техника ма за доста пари и с оглед да откара поне 2 годин без да се налага много ъпгрейт. Пък и тия x264 секът на тоя, а вече доста има филми с такова качество. :shock:
:mrgreen: Бе нещо почна да забива яко системата. А бачкат вентилаторите уж сичко е на 6 ма ей на застива си и резетец само. ма се пак 3 год изкара поне semprona. Стиа му толкоз. :twisted:

Та чакам по-полезни мнения ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 05, 2008 10:18 am

Xellos wrote:Бе съмително да има спасение.

Мога ти подара една 80ка, с един формат и ше е като нова. баракуда сата, 7200. с дата кабелче и 2 болтчета ;р
Ако Гаро не го иска харда аз бих го взел че се мъча с една 40-ка и все не ми стига мястото. :( А пари за ъпргрейд скоро няма да имам. :cry:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 10:31 am

ОПА е късно, ше му връча на гаро освен харда и останалото.

Баси тва дъно едно време коолко пара ми струваше чак ми е жал да се разделя с него. :oops:
http://www.driverheaven.net/reviews/asus/index.html

тъй тва го сортнахме.

А ДА, ше си пазарувам от един приятел от Unex (http://unexbg.com/) че там се знаеме с шефа, та гледайте от техния списък нещо, че аз хабер си неам вече от тия съкращения.
Last edited by Xellos on Tue Feb 05, 2008 10:38 am, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 05, 2008 10:35 am

ама хардът нали е САТА, той последно има ли САТА на дъното. Да знам освен това дали ще взима моя, хубаво ще му го дам. :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 05, 2008 10:38 am

Гаро колко харда ще взима? Да не отваря компютърно клубче у тях? :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 05, 2008 10:39 am

Не бе целия комп. си остава само 250кта и записвачката и флопито да тура в новия.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 05, 2008 11:24 am

Звънна ми, все пак ще взима и моя. Нали няма да има проблем на един комп да разботят заедно АТА и САТА хардец? Смисъл абсурдно ще е ако има...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Feb 05, 2008 11:25 am

Абе, да ти кажа, няма да е чак толкова абсурдно :( Принципно проблем *не би трябвало* да има, но знае ли човек малките зелени човечета кога ще решат, че им е доскучало... Накратко, пробвайте, най-вероятно ще тръгне без проблеми, но все пак, с много малка вероятност, може и да изникне нещо.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 05, 2008 2:32 pm

Аз пък ще намажа от Гаро стария му 40-ГБ-тов хард фор фрий. Поне няма да се притеснявам вече къде да си държа музиката. :lol: