И пак за жените шофьори, ест..
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Щото не съм чула твърдение жените да са по-добри в нещо. Чувам само твърдения колко по-зле са (при това по природа, не заради някакви външни фактори), почиващи само на основанието "аз имам такова впечатление пък, а и трима авери мислят така".DELgado wrote:Аз просто не мога да разбера тази войнствена позиция която предизивиква и най-лекия намек че мъжете са по-добри/умели в правенето на нещо. Защо обратното не предизвиква такива реакции? Например ако се каже че жените са по-добри в рандъм дейност това не предизвиква същото вълнение и нападки от другата страна. Може би става дума за комплекси все пак?
Мъжете навсякъде тръбят колко са досадни жените шофьори, но не съм чула някой да е споменал, че са по-безопасни. Когато жена кара лошо, това веднага бива преразказно в компанията като подкрепа на теорията колко зле карат всички жени. Когато мъж направи същото, се казва "бе, тоя е лош шофьор". Прав си, става дума за комплекси. Мъжки.
Едит: Добре, вече чух, ма един Ефо (при тва саркастичен) пролет не прави...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Уви Морв, и най-добронамерените към жените хора (напр. аз) си изграждат това мнение специално за жените шофьори от статистика. Това с процентите го казах още преди 20-30 поста....
Бтв ние тука с РАЗНИ авери от форума се ОПИТАХМЕ чистосърдечно да измислим в какво са жените по-добри, но... уви...
Бтв ние тука с РАЗНИ авери от форума се ОПИТАХМЕ чистосърдечно да измислим в какво са жените по-добри, но... уви...

This is it. Ground zero.
Дали не сте зациклили а
Жоро мое ли да напраиш да меша постове и от различни теми при секи F5 да е пълен купона

Жоро мое ли да напраиш да меша постове и от различни теми при секи F5 да е пълен купона

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
опряхме ;р
Ай ся и ти с тва множествено число ;р Поименно колежке поименно ;р
Суетен Мъж дет е обсеснат от външния си вид мое да задмине с лекота всяка жена в грижите си за тялото. Просто слава богу са не са толкоз много
Морви е зла
Ай ся и ти с тва множествено число ;р Поименно колежке поименно ;р
Суетен Мъж дет е обсеснат от външния си вид мое да задмине с лекота всяка жена в грижите си за тялото. Просто слава богу са не са толкоз много

Морви е зла

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”