А и плс седни и ги гледай, едва ли си изгледал повече от макс сезон така че те поздравявам с No Doubt - DON'T SPEAK!

Moderator: Moridin
Gunslinger wrote:Мда мисля,че разбрах за какво говориш!Мен лично не ми падна ченето,защото знаех,чеBaYa wrote:Гледай, тогава. Гледай. Но за предпоследния 12 епизод си закрепи здарво ченето, че може да ти падне от изненада.Вкрайна сметка мнението ми за Torchwood си остава същото като преди!Просто не всички епизоди могат да ме държат 45-50 минути на едно място!
- Spoiler: show
То има само пилотен епизод,който е PREAIR!Мен лично ми хареса,но ми се стори доста евтин и не мисля,че ще издържи много!Актьорите поне са свястни - Царицата от 300,лудата от Firefly и оня "гея" от Heroes!Ако не се лъжа Февруари месец ще го пускат по телевизията!Skywalker wrote:Някой да каже нещо повече за сериала по терминатор?Заслужава ли си
Можеш да пробваш с това тук:BaYa wrote:Някой да знае къде мога да намеря, препоръчанията от Рол, Батълстар Галактика. Става дума за филма от 2003. И така да мога да влезна в крак със сериала. Че не го намирам в никой торрент тук. Благодаря!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest