Heat. Heat never changes.
Moderator: Moridin
Изпотил си ги, аз съм изпивал по 8 литра на плажен волейбол и по няколко при бягане на дълги разстояния.
Пие се хладка вода (не ледена), на малки глътки, топъл чай всъщност работи много добре срещу обезводняване. Отидете на преход в планината без да пиете по малко вода периодично, т.е наливайте се на няколко пъти, после се премерете в къщи колко сте свалили като тегло - не, не сте отслабнали, това е водата, която се изгубили и не сте наваксали.
Пие се хладка вода (не ледена), на малки глътки, топъл чай всъщност работи много добре срещу обезводняване. Отидете на преход в планината без да пиете по малко вода периодично, т.е наливайте се на няколко пъти, после се премерете в къщи колко сте свалили като тегло - не, не сте отслабнали, това е водата, която се изгубили и не сте наваксали.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ей, не съм казала да се обезводнявате, а да не се наливате с излишно много вода! Боже, 8-10 литра?!
Ако изядете един леко стипчив плод ще ви излекува жаждата повече от литър вода.
Уф, пък за потенето, ако Мор е прав, значи аз постоянно съм на ръба на припадък от обезводняване. Потя се наистина рядко...

Уф, пък за потенето, ако Мор е прав, значи аз постоянно съм на ръба на припадък от обезводняване. Потя се наистина рядко...
Най-малко 30 души са починали през последните 8 дни в резултат от големите горещини в Румъния, където температурите достигат 40 градуса на сянка, а в Букурещ днес по обед са измерени 54,5 градуса на открито.
(http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1064590)

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Тоест на слънце. Не е коректно да ги мерят по тоя начин и да ги съобщават
Ся по радиото поне бяха достатъчно коректни, за да кажат, че в Шумен е било 39,9 на сянка и 52 на слънце.
Мен в момента обаче ми е неудбоно да се оплаквам, щот тука били само некви мижави 32-3 градуса... Още малко и пуловер да облечем. Да, ама изобщо не се усещат така! Оня ден като беше 34-5 много повече се живееше! Само че днес влагата е просто убийствена, все едно дишаш вода. Гореща. Или си правиш инхалация. Сухата жега много по-лесно я трая, тая сауна днеска обаче просто ме съсипва, заклевам се!:(

Мен в момента обаче ми е неудбоно да се оплаквам, щот тука били само некви мижави 32-3 градуса... Още малко и пуловер да облечем. Да, ама изобщо не се усещат така! Оня ден като беше 34-5 много повече се живееше! Само че днес влагата е просто убийствена, все едно дишаш вода. Гореща. Или си правиш инхалация. Сухата жега много по-лесно я трая, тая сауна днеска обаче просто ме съсипва, заклевам се!:(
- BaYa
- Forsaken
shannara, извинявам се за закъснението. Ето ги спиралите. Съжалявам, но линкът, както винаги е на испански. Но поне можеш да видиш кутийката. До около 5 метъра са доста ефективни. Ако няма вятър и повече. Аз купувам задължително понеже съм любимо блюдо на комарките!!!shannara wrote: BaYa, я раздуй ти за тия спиралки против комари - от ароматните пръчици за обща употреба ли говоиш или да ходя в аптеката за някакво специално предназначено против гадовете?

А каркадето си е чай от hibiscus точно, прекрасно заместим с нашият си шипков! Който допринася екстра доза витамин Ц!!! Ммммммммммммм!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Мдам аз пак в 3 часа обикалях с кола без климатик до към 5. Почвам да свиквам. За сметка на тва една от машините в офиса реши че вентилатора на процесора не смогва нещо та изгасна на некви си нещастни 78 градуса според биоса. Чувствам се някак като в руските лабораторни хроники. 40те градуса трябва да се приемат само вътрешно ша ги иба.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra