shayhiri wrote:Ауу.
"Изхабил толкова време и пари за подобни безмислици". 
Колко време? Повече отколкото в гледане на
сериали или цъкане на Меджик или ММОРПГ?

Колко пари? Повече отколкото за закупуване на оригинални
супергеройски комикси, карти за Меджик или нова саундкарта?

Какви безсмислици? По-големи от изброените по-горе?
"Човек може да е гледал Лотр веднъж примерно и пак да е по-голям фен от теб и/или да е вникнал по-силно във филма." 
Друг път. Човек, който е гледал ЛОТР
един път е или Лукас фенбой с промит мозък, или хардкор фен на книгите, мразещ Джаксън в червата, или идиот, който си го е пуснал на компа, или филмов/фентъзи инвалид. Така се
фенства и вниква в дванайсетчасов гениален в епичността си спектакъл, мислиш. От първия път - и хоп.
Ако трябваше да се "заяждаш", да го беше направил за боклуци като Трансформърс и Нарния (както логично подходиха Рол и Дем) - за които наистина дължа обяснение защо ги гледам по три пъти. И се срамувам по повода.
За хубавите филми мога само да се гордея. Макар че, да се върна на въпроса ти, тук ги споменах само за да подчертая, че Трансформърс по никъв начин не е от тях.

Ех, че ме зарадва, точно на това се надявах

. Със Симеон напоследък не се караме както никога и ми ставаше скучно

.
Повече отколкото в гледане на
сериали или цъкане на Меджик или ММОРПГ?

Колко пари? Повече отколкото за закупуване на оригинални
супергеройски комикси, карти за Меджик или нова саундкарта?
Така, да видим защо аджеба смятам, че ти вършип безмислици като гледаш един и същ филм няколко пъти. Ами защото е един и същ по дяволите? За Властелина съм склонен да приема, че може да понесе две гледания, но само той. Просто не виждам каквато и ДА Е логика в това да гледаш ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, да ПРАВИШ едно и също нещо НЯКОЛКО пъти. Тъпо е, и е всичко друго, но не и доказателство за фенщина. Да вземем псевдо-примерите ти - всяка игра на Меджик, ако ще да играете и двамата 30 пъти с еднакви декове, е УНИКАЛНА. Всяка карта, от най-тъпата до 30$-вите е РАЗЛИЧНА. За комиксите - дюд, аз не си купувам един и същ комикс два пъти. Поради горепосоченото смятам аргумента ти за несъстоятелен и сравнението за безмислено.
Така се фенства
Steaming pile of BS. Нито ти, нито който и да било определя как се "фенства" (турбо-крап думата бтв). Винаги са ми били СМЕШНИ хората, който определят на другите хора как да се кефят на едно нещо. Какво, аз като съм гледал един филм Х пъти, а ти си го гледал Y пъти, ти си по-голям фен така ли?

Ми не си, душко. Защото това се несъпоставими неща. Ако ще да си купиш пръскачка за трева във формата Фродо - пак няма да си. Фенщината и отдадеността към едно произведение не се измерва по определени критерии и никога няма да се измерва. Най-малкото, защото е глупаво и безмислено. И защото е просто невъзможно. Можеш да се преселиш в Узбекистан и там да направиш световна организация на фенбойчетата и с годините да се опитвате да наложите някакви международни критерии - for all I care.
Това, че ходиш по няколко пъти и на бозици като Нарния си е някакъв лично твой проблем, който е доказателство на тезата ми, че ти ходиш по ен пъти на един филм не заради филма, а по някаква друга причина. Може да е защото нямаш какво друго да правиш, може да е и за друго, причината искрено не ме вълнува.