Formula 1
Moderator: Moridin
Аз също бях свикнала да очаквам повече, но безброй пъти вече слушам (а и виждам), че не е лесно да се изпревари пилот на пистата, ако изпреварващия не е много по-бърз. И ако изпреварвания има достатъчно умение, за да знае как да се защити... просто не става толкова лесно. По-лесно е със стратегия, но мисля, че фераритата просто не бяха достатъчно бързи, нищо, че Кими направи най-бързата обиколка... напъна се и толкова. Но и стратегията им не провървя този път. Сякаш Кими лично я е измислял в бара преди състезанието.
Иначе, да, подкрепям напълно казаното от Живик за шапмионата. Ужасно е да има толкова интриги и съдилища. Въпреки всички неразбории не мисля, че ще се случи кой знае какъв куриоз в делата и титлата няма да се реши в съда. Което е добре, но ще бъде титла за макларън. Просто няма начин да не е.
Колкото за пилотите на макларън, няма дъно на което да паднат повече. А аз за съжаление твърде се водя в преценката си от личните черти на пилотите, освен от пилотските им качества. Просто тези неща не им правят чест. И освен нещата, които Денис е казал на Хамилтън е имало и такива, които младокът си е позволил да каже, който също не са цвете. Не знам как би си позволил да говори с този тон, още повече след като се разбра, че най-изначално грешката е била негова. Струва ми се, че накрая един от двамата пилоти ще си тръгне. И двамата са егоисти и изискват отбора да се съобразява изцяло с тях. Не мисля, че са склонни да правят компромиси за каквото и да е. По-скоро ми е интересно кога ще стане това. Вероятно все ще издържат до края на сезона, главно поради липса на алтернативи.
Иначе, да, подкрепям напълно казаното от Живик за шапмионата. Ужасно е да има толкова интриги и съдилища. Въпреки всички неразбории не мисля, че ще се случи кой знае какъв куриоз в делата и титлата няма да се реши в съда. Което е добре, но ще бъде титла за макларън. Просто няма начин да не е.
Колкото за пилотите на макларън, няма дъно на което да паднат повече. А аз за съжаление твърде се водя в преценката си от личните черти на пилотите, освен от пилотските им качества. Просто тези неща не им правят чест. И освен нещата, които Денис е казал на Хамилтън е имало и такива, които младокът си е позволил да каже, който също не са цвете. Не знам как би си позволил да говори с този тон, още повече след като се разбра, че най-изначално грешката е била негова. Струва ми се, че накрая един от двамата пилоти ще си тръгне. И двамата са егоисти и изискват отбора да се съобразява изцяло с тях. Не мисля, че са склонни да правят компромиси за каквото и да е. По-скоро ми е интересно кога ще стане това. Вероятно все ще издържат до края на сезона, главно поради липса на алтернативи.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Наистина е разочароващо, какво се случва във Формулата този сезон. Тъжно е зрителите да гледат не шампинат и състезания между екипи и състезатели, а между адвокати и устатковци. Накрая дори нямаше пресконференция, за да не се кажели нещо пилотите... WTF?
Иначе Хамилтън неочаквано стана прекалено арогантен, но дори така не може да му се отрече таланта.
От друга страна, ако се стигне до избор м/у Хамилтън и Алонсо, е ясно, че Макларън ще си изберат Хамилтън, който са си отгледали и който очевидно е голям талант (тм). По-кофти ще е за Алонсо, защото в момента истинските големи тимове, който имат техниката, за да подкрепят пилот от неговата класа, имат дълготрайни договори със състезателите си и той няма алтернатива къде да се прехвърли. Той не е пилот, който да отиде в друга категория състезание или да се примири с позицията на тест пилот. Мисля, че това е още едно малко фактче, което от Макларън може да му навират в очите и да си продължават да лансират Хамилтън.
Иначе вчера, ако пистата позволяваше по-лесно изпреварване, битката м/у Кими и Хамилтън щеше да е по-вълнуваща. За мен такива писти са малко досадни, защото за да има тръпка в състезанието трябва да има или голяма катастрофа, която да прецака стратегиите, или да се разчита на пилотски грешки, които сред добрите пилоти на са чак толкова начесто. Чисто на ниво стратегия на тимовете не е чак толкова вълнуващо.
Иначе Хамилтън неочаквано стана прекалено арогантен, но дори така не може да му се отрече таланта.
От друга страна, ако се стигне до избор м/у Хамилтън и Алонсо, е ясно, че Макларън ще си изберат Хамилтън, който са си отгледали и който очевидно е голям талант (тм). По-кофти ще е за Алонсо, защото в момента истинските големи тимове, който имат техниката, за да подкрепят пилот от неговата класа, имат дълготрайни договори със състезателите си и той няма алтернатива къде да се прехвърли. Той не е пилот, който да отиде в друга категория състезание или да се примири с позицията на тест пилот. Мисля, че това е още едно малко фактче, което от Макларън може да му навират в очите и да си продължават да лансират Хамилтън.
Иначе вчера, ако пистата позволяваше по-лесно изпреварване, битката м/у Кими и Хамилтън щеше да е по-вълнуваща. За мен такива писти са малко досадни, защото за да има тръпка в състезанието трябва да има или голяма катастрофа, която да прецака стратегиите, или да се разчита на пилотски грешки, които сред добрите пилоти на са чак толкова начесто. Чисто на ниво стратегия на тимовете не е чак толкова вълнуващо.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Не знам доколко биха го лансирали след изцепката, но знам ли... Той се бил извинил.
Зависи колко може да носи Рон Денис. Вероятно с него собствен пилот отдавна не се е държал толкова нагло, така че вероятно му е интересно
Ми, той темпераментен, естествено да се сърди, още повече, че заради него точно го наказаха и то не особено основателно.
Зависи колко може да носи Рон Денис. Вероятно с него собствен пилот отдавна не се е държал толкова нагло, така че вероятно му е интересно

Алонсо не му говорил и той сега обиден и възмУтенautosport.com wrote:"He doesn't seem to have been speaking to me since yesterday. So I don't know if he has a problem," Hamilton told a news conference at the Hungaroring.

(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
Абе не е чак толкова зле момчето, но определено бързата слава почна да му влияе зле. Иначе не знам, ясно е, че МакЛарън са инвестирали много в него, но пък Алонсо е далеч по-опитен и може да направи повече за развитието на отбора, докато Хамилтън може да си гледа работата. Все пак той никога не би направил такава кариера, ако не беше Рон Денис, така че все пак би могъл да изпита малко благодарност. Така че ако има справедливост, Хамилтън ще си отиде, но едва ли ще се случи. На мен лично не ми пука толкова за Алонсо и Хамилтън, тъй като явно и двамата не са с особено добри характери. Но ми е много жал за отбора на МакЛарън, който винаги ми е бил симпатичен, и ме е яд, че онези двамата надувковци на практика заличават целият този труд, положен за тях.Moridin wrote:Тотално не съм в час, но по казаното тук Хамилтън ми изглежда стопроцентов кретен и вероятно трябва да бъде изнасилен от стадо мармоти, за да не се прави много
This signature is not yet rated
Аз пък съм остро ЗА стадото мармоти!

Харесването ми на отбора на Макларън изживя много силна криза последните години (а особено най-последната), така че сега съм по-скоро негативно настроена. А след изцепките на пилотите, пък съвсем. Как пък Монтоя и Кими не се нахвърляха така срещу отбора си след пореден проблем? Би трябвало да е имало поводи за мнооооого обвинения, и сигурно е имало, но са си оставали в бокса.

Харесването ми на отбора на Макларън изживя много силна криза последните години (а особено най-последната), така че сега съм по-скоро негативно настроена. А след изцепките на пилотите, пък съвсем. Как пък Монтоя и Кими не се нахвърляха така срещу отбора си след пореден проблем? Би трябвало да е имало поводи за мнооооого обвинения, и сигурно е имало, но са си оставали в бокса.
(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
Мен ако питаш си беше абсолютно очаквано. Няма начин след толкова бърз и голям успех, да не се надуеш(особено ако си ан 22 години). Обаче не е това, което ем дразни в него, нещо друго е. Не знам точно кавко, може би начина по които се прави на добро и кротко момче пред камерите, а на скрито се псува с ментора си.Иначе Хамилтън неочаквано стана прекалено арогантен, но дори така не може да му се отрече таланта.
И не е истина как отвсякъде го подпират. Супер несправедливо беше, да върнат Алонсо назад

Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Сякаш пък беше справедливо на миналото състезание да пуснат само него обратно на пистата, че и да изпревари колата на сигурността, за да не е изостанал с цяла обиколка зад другите. Много хора са критикували и това. Твърде много. А аз тогава си мислех, че самотно си се възмущавам.
(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
Ами за миналата писта не знам какво точно стана, обаче май само Хамилтън успя да си запази двигателя в работен режим. Затова само него донесоха на пистата... но пак си беше несправедливо дори това. А и дето го пуснаха да навакса обиколка.
Така или иначе не си била сама, много хора се възмущават
. Аз уважавам умението му и прекараните часове в симулатора, но му се дразня.
Така или иначе не си била сама, много хора се възмущават

Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Дъ сейм хиър.dellusi0n wrote: Аз уважавам умението му и прекараните часове в симулатора, но му се дразня.
Но дотам. Мисля, че правилата трябва да са еднакви за всички.
И освен това като нищо от петте или шест излетели от пистата болида да е имало още някой със запален двигател. Кой пилот ще си загаси двигателя ако не е имал особен сблъсък. Но пък и нормалните пилоти не биха очаквали да ги върнат на пистата. Е, явно някои от тях са очаквали

(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
- BaYa
- Forsaken
Ох, я че не съм се завъртяла и аз тук отдавна!
Съвсем съм съгласна с изказването на Живик от предишната страница. С всяко изминато рали Хамилтън ми става все по и по-противен. Едвам го дишам вече!!! Колкото и да е надарен, това не е достатъчно за да извини изпълненията му (особено последните). Та изобщо не съм привърженичка на теорията: Понеже е гений, да го търпим!!
Вярно е че Алонсо е доста лош характер; също си имаха проблеми с Фисикела, но никога не са си подливали вода по такъв отвратителен начин!
А и това че Хамилтън бил много надарен - Фернандо за първи път би Шумахер на 19 или 20 годинки. Но това само го подтикна да се напъва още повече. А относно държанието му, отчсати е и прав. Не знам дали помните интригите които плетяха около него вестниците, особено германските, когато Шуми все още се съзтезаваше!! Всячески опитваха да срутят и морала и самочувствието му - което не ми изглежда много правилна тактика. То не бяха жълти новини (основно лъжи), то не бяха всякакви издънки!!
В много отъ тях забъркваха непрекъснато и приятелката му (сега негова съпруга)!
Но ако тази година се наложи победителят да бъде обявен по някакъв друг начин, освен стандартният - ще тегля една хубава майна на Ф1!!
И без това винаги ми е изглеждал прекалено елитен "спорт". А и от последните изяви и пиблични декларации из вестниците, на големият им бос при нас, в Испания - само си точа зъбите!!
Да живее Мото Гран При!!
ПП. Ромъре, спокойно. Ке напойм мармотите с коктели и ще ги заведем на танци. И ще им мине в.с.и.ч.к.о.!!
(Освен ужасяващият спомен за интимен физически контакт с Хамилтън!!
)
Съвсем съм съгласна с изказването на Живик от предишната страница. С всяко изминато рали Хамилтън ми става все по и по-противен. Едвам го дишам вече!!! Колкото и да е надарен, това не е достатъчно за да извини изпълненията му (особено последните). Та изобщо не съм привърженичка на теорията: Понеже е гений, да го търпим!!
Вярно е че Алонсо е доста лош характер; също си имаха проблеми с Фисикела, но никога не са си подливали вода по такъв отвратителен начин!

А и това че Хамилтън бил много надарен - Фернандо за първи път би Шумахер на 19 или 20 годинки. Но това само го подтикна да се напъва още повече. А относно държанието му, отчсати е и прав. Не знам дали помните интригите които плетяха около него вестниците, особено германските, когато Шуми все още се съзтезаваше!! Всячески опитваха да срутят и морала и самочувствието му - което не ми изглежда много правилна тактика. То не бяха жълти новини (основно лъжи), то не бяха всякакви издънки!!

Но ако тази година се наложи победителят да бъде обявен по някакъв друг начин, освен стандартният - ще тегля една хубава майна на Ф1!!

Да живее Мото Гран При!!

ПП. Ромъре, спокойно. Ке напойм мармотите с коктели и ще ги заведем на танци. И ще им мине в.с.и.ч.к.о.!!

Last edited by BaYa on Mon Aug 06, 2007 1:33 pm, edited 3 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ами те правилата са еднакви за всички. Просто според новите правила от тази година колите, изостанали с цяла обиколка (или повече от една), имат право да задминават колата на сигурността. Така че, каквото за Хамилтън, това и за останалите. За това не ме е яд толкова, защото знаех, че е позволено от преди това.Alanna wrote:Дъ сейм хиър.
Но дотам. Мисля, че правилата трябва да са еднакви за всички.
Но за поведението му напоследък е съвсем друго нещо.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!