Тенис

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Post Reply
Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Sep 05, 2007 10:17 am

Хубава night session беше снощната за мен. Първо гледах как Енен опука Серена Уилямс, сега видях, че и Надал отпаднал.

Мачът на Енен и Серена не беше от особено високо качество, най-вече заради неособено концентрираната игра на Серена. Но пък Енен показа страхотна психика и много умна игра, а във вторият сет направи няколко наистина впечатляващи отигравания.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 05, 2007 10:30 am

Мачът на Джокович и Монако беше страшен:)И тук ще добавя нещо,което много няма да ви хареса,но все пак..Монако станал секси :shock: :D Последно не останах с такива впечетления,но сега...Какво стана с Надал?Трябваше да тръгвам за работа и не успях да го догледам.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Sep 05, 2007 12:08 pm

Леле каква нощ се задава - Янкович с Винъс, после Федерер с Родик.

Ама как ще започват в полунощ наше време бе...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 05, 2007 2:05 pm

Родик изобщо не играе добре срещу Федерер.100% Роже ще победи.Малцинството хора,които играят добре срещу него с Налбандян,Надал и сега вече можем да сложим Джокович в групата.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Sep 05, 2007 2:18 pm

Всъщност почти всички играят добре срещу Роджър, просто той е по-добър от тях. ;)

Стана ми жал за Надал в последния сет срещу Ферер - получи какви ли не болежки (първо във пръста на ръката, после стъпалото, към края и схващане на бедрото), въобще изглеждаще много измъчен на корта. Но това си е неизбежен риск с неговия силов и разчитащ на гоненето на всяка топка стил на игра.
Don't be a lawyer!

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 05, 2007 3:18 pm

Да,наистина не беше на себе си. :(
Дем,всъщност има съперници,които му разбират стила на игра и имат "оръжия" срещу него.Това имах предвид.Той не е по-добър,просто по-малко хора са схванали играта му.Същото беше и с Пит,и с Хюит,и с Бекер.
-Why??

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Sep 05, 2007 4:13 pm

Колкото и да му разбират противниците стила на игра, Федерер във топ форма е непобедим освен от Надал на клей. Това за мен е неоспоримо.

Дори и когато той играе на 70-80%, тенисистите в момента, които имат оръжията да победят Федерер, се броят на пръсти - Надал, Джокович, Гаске, може би Давиденко, Каняс и Родик (може да добавим и Сафин и Налбандиян, ако им се случи един от много редките напоследък дни, в които са в топ форма). Другите нямат шанс, освен ако не им подари тотално мача. с каквато и тактика да играят
Don't be a lawyer!

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 05, 2007 5:13 pm

Е,аз какво написах преди това.Най-вече Налбандян.На Сафин не му издържат нервите.:)Започва да чупи ракети и става страшно на корта. :twisted: Аз бих предложила и Хюит.Но за целта наистина трябва да е във форма.Догодина,обаче,си мисля,че времето на Федерер ще свърши.Поне няма да е номер 1.
Аз Каняс не съм виждала да го бие..Дай конкретен турнир и мач,плс.
-Why??

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Sep 05, 2007 5:19 pm

Тази година Каняс би Федерер 2 пъти на Мастърсите в Америка през пролетта. Но не съм гледал мачовете, защото тогава нямаше Диема 2 по кабелната, не знам дали причината е била основно много слаба игра нa Федерер или страхотен Каняс..
Last edited by Demandred on Wed Sep 05, 2007 9:21 pm, edited 1 time in total.
Don't be a lawyer!

Dwight
Misting

Post by Dwight » Wed Sep 05, 2007 6:13 pm

Demandred wrote:Тази година Каняс би Федерер 2 пъти на Мастърсите в Америка през пролетта. Но не съм гледал мачовете, защото тогава нямаше Диема 2 по кабелната, не знам дали причината е била основно много слаба игра ан Федерер или страхотен Каняс..
И двете бих казал.
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.

zari
Sorcerer

Post by zari » Thu Sep 06, 2007 7:27 pm

Ясно.И аз съм ги пропуснала.Обаче Давиденко беше неотразим!:)Много се израдвах:)Страхотна игра показа.Интересното при него е,че винаги имам чувство,че ще се срине всеки момент,защото на моменти диша много тежко,а той продължва като ютия. 8-)
-Why??

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Sep 06, 2007 9:40 pm

Движението по корта на Давиденко е феноменално направо, не само е изключително бърз, но и почти винаги познава предварително къде ще насочи топката съперника и тръгва натам рано. МИсля, че Федерер бая ще се озори с него на полуфинала.
Don't be a lawyer!

Dwight
Misting

Post by Dwight » Fri Sep 07, 2007 10:19 am

Demandred wrote:Движението по корта на Давиденко е феноменално направо, не само е изключително бърз, но и почти винаги познава предварително къде ще насочи топката съперника и тръгва натам рано. МИсля, че Федерер бая ще се озори с него на полуфинала.
Не съм много съгласен. За мен Давиденко ще си остане един от най-лесните съперници за Федерер, защото няма психиката да го победи. Винаги в най-важните точки на мачовете им се пропуква. Дано този път да не стане така, защото ми се иска да видя нов шампион в Ню Йорк. :D
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Sep 07, 2007 5:33 pm

Аз се колебая за този мач...По-скоро и аз мисля,че Роже ще се затрудни.
Вера Чела демонстрира истинска липса на психика.Почти всяка година играе четвъртфинал и не може да се събере за нещо повече.Беше ме жал да го гледам.Беше безпомощен в повечето разигравания.Дори и когато се отбраняваше,какъвто по принцип му е стилът на игра.А другия мач не го гледах :( Не успяяях.Но знаех,че Джокович ще отнесе Моя.За него съм сигурна,че ще е финалист.
-Why??

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Sep 08, 2007 11:23 am

Енен успя да победи Серена и Винъс подред на US Open, откога се мечтаех за подобно нещо. ;)

А че Давиденко има колебания ввъ важните точки срещу Федерер си е вярно, но като цяло доста го затруднява обикновено, не помня да е имало разгроми наскоро. Ако успее да преодолее донякъде психическата обремененост, има нелош шанс днес.
Don't be a lawyer!