Тенис
Moderator: Moridin
Хубава night session беше снощната за мен. Първо гледах как Енен опука Серена Уилямс, сега видях, че и Надал отпаднал.
Мачът на Енен и Серена не беше от особено високо качество, най-вече заради неособено концентрираната игра на Серена. Но пък Енен показа страхотна психика и много умна игра, а във вторият сет направи няколко наистина впечатляващи отигравания.
Мачът на Енен и Серена не беше от особено високо качество, най-вече заради неособено концентрираната игра на Серена. Но пък Енен показа страхотна психика и много умна игра, а във вторият сет направи няколко наистина впечатляващи отигравания.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Мачът на Джокович и Монако беше страшен:)И тук ще добавя нещо,което много няма да ви хареса,но все пак..Монако станал секси
Последно не останах с такива впечетления,но сега...Какво стана с Надал?Трябваше да тръгвам за работа и не успях да го догледам.

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
Родик изобщо не играе добре срещу Федерер.100% Роже ще победи.Малцинството хора,които играят добре срещу него с Налбандян,Надал и сега вече можем да сложим Джокович в групата.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-Why??
Всъщност почти всички играят добре срещу Роджър, просто той е по-добър от тях. 
Стана ми жал за Надал в последния сет срещу Ферер - получи какви ли не болежки (първо във пръста на ръката, после стъпалото, към края и схващане на бедрото), въобще изглеждаще много измъчен на корта. Но това си е неизбежен риск с неговия силов и разчитащ на гоненето на всяка топка стил на игра.

Стана ми жал за Надал в последния сет срещу Ферер - получи какви ли не болежки (първо във пръста на ръката, после стъпалото, към края и схващане на бедрото), въобще изглеждаще много измъчен на корта. Но това си е неизбежен риск с неговия силов и разчитащ на гоненето на всяка топка стил на игра.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Да,наистина не беше на себе си.
Дем,всъщност има съперници,които му разбират стила на игра и имат "оръжия" срещу него.Това имах предвид.Той не е по-добър,просто по-малко хора са схванали играта му.Същото беше и с Пит,и с Хюит,и с Бекер.

Дем,всъщност има съперници,които му разбират стила на игра и имат "оръжия" срещу него.Това имах предвид.Той не е по-добър,просто по-малко хора са схванали играта му.Същото беше и с Пит,и с Хюит,и с Бекер.
-Why??
-Why??
Колкото и да му разбират противниците стила на игра, Федерер във топ форма е непобедим освен от Надал на клей. Това за мен е неоспоримо.
Дори и когато той играе на 70-80%, тенисистите в момента, които имат оръжията да победят Федерер, се броят на пръсти - Надал, Джокович, Гаске, може би Давиденко, Каняс и Родик (може да добавим и Сафин и Налбандиян, ако им се случи един от много редките напоследък дни, в които са в топ форма). Другите нямат шанс, освен ако не им подари тотално мача. с каквато и тактика да играят
Дори и когато той играе на 70-80%, тенисистите в момента, които имат оръжията да победят Федерер, се броят на пръсти - Надал, Джокович, Гаске, може би Давиденко, Каняс и Родик (може да добавим и Сафин и Налбандиян, ако им се случи един от много редките напоследък дни, в които са в топ форма). Другите нямат шанс, освен ако не им подари тотално мача. с каквато и тактика да играят
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Е,аз какво написах преди това.Най-вече Налбандян.На Сафин не му издържат нервите.
Започва да чупи ракети и става страшно на корта.
Аз бих предложила и Хюит.Но за целта наистина трябва да е във форма.Догодина,обаче,си мисля,че времето на Федерер ще свърши.Поне няма да е номер 1.
Аз Каняс не съм виждала да го бие..Дай конкретен турнир и мач,плс.

Аз Каняс не съм виждала да го бие..Дай конкретен турнир и мач,плс.
-Why??
-Why??
Тази година Каняс би Федерер 2 пъти на Мастърсите в Америка през пролетта. Но не съм гледал мачовете, защото тогава нямаше Диема 2 по кабелната, не знам дали причината е била основно много слаба игра нa Федерер или страхотен Каняс..
Last edited by Demandred on Wed Sep 05, 2007 9:21 pm, edited 1 time in total.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
И двете бих казал.Demandred wrote:Тази година Каняс би Федерер 2 пъти на Мастърсите в Америка през пролетта. Но не съм гледал мачовете, защото тогава нямаше Диема 2 по кабелната, не знам дали причината е била основно много слаба игра ан Федерер или страхотен Каняс..
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.
Ясно.И аз съм ги пропуснала.Обаче Давиденко беше неотразим!:)Много се израдвах:)Страхотна игра показа.Интересното при него е,че винаги имам чувство,че ще се срине всеки момент,защото на моменти диша много тежко,а той продължва като ютия. 

-Why??
-Why??
Движението по корта на Давиденко е феноменално направо, не само е изключително бърз, но и почти винаги познава предварително къде ще насочи топката съперника и тръгва натам рано. МИсля, че Федерер бая ще се озори с него на полуфинала.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Не съм много съгласен. За мен Давиденко ще си остане един от най-лесните съперници за Федерер, защото няма психиката да го победи. Винаги в най-важните точки на мачовете им се пропуква. Дано този път да не стане така, защото ми се иска да видя нов шампион в Ню Йорк.Demandred wrote:Движението по корта на Давиденко е феноменално направо, не само е изключително бърз, но и почти винаги познава предварително къде ще насочи топката съперника и тръгва натам рано. МИсля, че Федерер бая ще се озори с него на полуфинала.

If we did not have bad luck, we would not have luck at all.
Аз се колебая за този мач...По-скоро и аз мисля,че Роже ще се затрудни.
Вера Чела демонстрира истинска липса на психика.Почти всяка година играе четвъртфинал и не може да се събере за нещо повече.Беше ме жал да го гледам.Беше безпомощен в повечето разигравания.Дори и когато се отбраняваше,какъвто по принцип му е стилът на игра.А другия мач не го гледах
Не успяяях.Но знаех,че Джокович ще отнесе Моя.За него съм сигурна,че ще е финалист.
Вера Чела демонстрира истинска липса на психика.Почти всяка година играе четвъртфинал и не може да се събере за нещо повече.Беше ме жал да го гледам.Беше безпомощен в повечето разигравания.Дори и когато се отбраняваше,какъвто по принцип му е стилът на игра.А другия мач не го гледах

-Why??
-Why??
Енен успя да победи Серена и Винъс подред на US Open, откога се мечтаех за подобно нещо. 
А че Давиденко има колебания ввъ важните точки срещу Федерер си е вярно, но като цяло доста го затруднява обикновено, не помня да е имало разгроми наскоро. Ако успее да преодолее донякъде психическата обремененост, има нелош шанс днес.

А че Давиденко има колебания ввъ важните точки срещу Федерер си е вярно, но като цяло доста го затруднява обикновено, не помня да е имало разгроми наскоро. Ако успее да преодолее донякъде психическата обремененост, има нелош шанс днес.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!