Айде стига с тоя песимизъм. Филандци или Сан Маринци все тая. Ще духат супата, който и да е от двата отбора.Bat Garo Still Rots wrote:Финландия звучи твърдоСан Марино звучи лесно, ама знам ли, то ние потенциално можем от всички да паднем
ЛЕВСКИ VS. ЦСКА
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Какво ще ни правят. Ще си вземат. Срещу Тампере едва ли ще играем така. Не че и сега нямахме положения де.
Мача не знам как е изглеждал от телевизията, но въпреки че не играхме много, атмосферата беше страхотна. Не съм викал така от ШЛ, че и от по-рано. Прегракнах много грубо...
Мача не знам как е изглеждал от телевизията, но въпреки че не играхме много, атмосферата беше страхотна. Не съм викал така от ШЛ, че и от по-рано. Прегракнах много грубо...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ми по телевизията изглеждахме импотентни и безидейни и слаби в защита
В смисъл знаеш как големият ни плюс бяха умелите подавания и разигравания на топката + бързи набези на Ювелира, който минава през един-двама футболисти...еми нямаше ги. Той за това Мъри като вкарахме гола за 2:1 изобщо не се зарадва и не реагира, щото никак не беше доволен.
Преди в Авалон (Мистър Пица) имаше телевизор за мачовете, чудя се дали пак ще има да се организираме на една маса за реванша с Тампере/

Преди в Авалон (Мистър Пица) имаше телевизор за мачовете, чудя се дали пак ще има да се организираме на една маса за реванша с Тампере/
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Тия Тампере доскоро нямаха май победа в евротурнирите, поозориха се срещу отбор от Сан Марино, а сега взеха, че биха славния евробоец Левски.
Чакам да чуя оправданията на сините. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Lord Annorion
- Scholar
Да, баси коментара.
Дано се повтори клизмата от със словенците от преди две години. Въпреки че толкоз драма ми идва множко вече. Писна ми да треперим до последните минути и продълженията срещу подобни отбори...
Иначе Гошо Петков не беше правил подобна грешка откакто е в Левски. Дано това му е лимита и не се повтаря повече...
Дано се повтори клизмата от със словенците от преди две години. Въпреки че толкоз драма ми идва множко вече. Писна ми да треперим до последните минути и продълженията срещу подобни отбори...
Иначе Гошо Петков не беше правил подобна грешка откакто е в Левски. Дано това му е лимита и не се повтаря повече...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
След малко ще видим кой на кого ще скъса шортите 
Рекламата на мача по Нова за "разтапящите августовски жеги" не е много актуална ама карай
Едит 45.00
Ужасно зле сме
Се едно са събрали отбор от Красна Поляна и са ги пуснали на тревата. Това че гола беше след игра с ръка ще бъде само още едно оправдание ако отпаднем. Истината е че няма идея в играта, то и игра като цяло няма...НИЩО няма...Преди година бихме върнали 3 гола на подобен отбор за нула време, а сега се води мисия невъзможна.
Едит 90.00
Ми няма какво да се каже...Като кастриран доберман сме...

Рекламата на мача по Нова за "разтапящите августовски жеги" не е много актуална ама карай

Едит 45.00
Ужасно зле сме

Едит 90.00
Ми няма какво да се каже...Като кастриран доберман сме...

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Левски бяха толкова зле, че само единият коментатор беше по-зле от тях. Даже ще си спестя подигравателните коментари, защото "no comment" май най-добре пасва на такива мачове.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."