Beauty from the screen

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 05, 2007 12:16 pm

Да им имам официалната информация. :wink: Няма как да знам колко точно нисък е, но пропорциите му и сравнението с колегите го издават.

А аз съм 183-4см - не повече, слава богу.

На сайтовете могат да се видят твърде ясно изискванията на жените.

А пък аз не съм виждал - освен ако не са мутрокюфте с манекенка. За щастие много жени са ниски. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 12:20 pm

И според твоите наблюдения, които *разбира се* са много по-точни от всякакви данни по всякакви сайтове, той е две глави под повечето си колеги и една под мнозинството от колежките? Не повече от 1,60? Остани си със здраве в твоя свят :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 05, 2007 12:26 pm

...на високи, добре сложени мъже. :wink: И изящни жени.

Казах, че няма как да знам колко точно нисък е. Ти също. Айде, ше го закрепим на 170. :wink:

п.п.: Главата е доста по-съществена, отколкото я изкарваш. :P
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 12:30 pm

Каква глава, какви 5 лева?
Айде да не го закрепваме на 1,70, само щото ти си казал (и, бтв, това вече не е нисък ръст)? Не виждам защо ти се смяташ за по-обективен от imdb.

А в твоя свят като гледам ти си високият, добре сложен мъж (и кастът на 300, ок), а останалите са тапешници :lol: :lol: :lol:
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Jun 05, 2007 12:36 pm

Уф, не е нисък, на ви снимка:

Image

Хийт Леджър е 1,85 м., Деймън е малко по-нисък, така че 1,78-те си излизат.

П.П. Не казвам, че е най-добрата снимка, но височината се вижда :Р

Като сме почнали, Хийт Леджър ми е любимец още от времето, когато беше малък и сладък и играеше татуирани келти:
Image

Другият, който харесвам още от старите му филми, е Джуд Лоу:
Image

От жените напоследък ми харесва Анджелина Джоли. Истинска богиня и в живота, не само на екрана:
Image
Last edited by Ghibli on Tue Jun 05, 2007 12:47 pm, edited 2 times in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jun 05, 2007 12:36 pm

На токчета е явно. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 12:41 pm

Кви ти токчета с тея метър петдесе и нещо, направо табуретка му е трябвала... :lol: А и сигурно и Хийт Леджър е 1, 62, обаче само Шайхири го знае...
I don't wanna die

shannara
Misting

Post by shannara » Tue Jun 05, 2007 2:33 pm

Жени - Хмм, Анджелина ми се струва някак си ПРЕКАЛЕНА - прекалено големи устни, прекалено големи очи, прекалено големи гърди... с една дума - изкуствена. Моника Белучи - мии, явно има някакъв сексапил, който не мога да го намеря.

Анди Макдауъл и Сандра Бълок са за мен най-големите чаровници. Винаги ме радват. За красота - Наташа Хенстридж, Луси Лиу, Изабел Аджани.

Мъже - по стереотипно от мойто няма - Брад Пит, Джордж Клуни, Харисън Форд на младини и Шон Конъри преди 30 и след 60.
Топ чаровник - Хийт Леджър.
Не разбирам сескапилът на Кевин Костнър, Том Круз, Мат Деймън, Джъд Лоу.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 05, 2007 2:38 pm

shannara wrote:Жени - Хмм, Анджелина ми се струва някак си ПРЕКАЛЕНА - прекалено големи устни, прекалено големи очи, прекалено големи гърди... с една дума - изкуствена. ...
Ня, според мен очите й са прекалено малки за тея прекалено огромни джуки. Примерно Айшваря Рей също има големи сочни устни, които обаче не заемат чак три четвърти от лицето й, така че очите й не се губят в джуките, та някак не изглежда толкова непропорционална:
Image

А снощи и аз си мислех за Сандра Бълок, верно е голяяяяяма сладурана! Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 05, 2007 3:01 pm

Подвело ме е неблагоприятното сравнение с дружката му. :lol:

Image

Ма явно не е (толкова) нисък. Мат, извинявай, душа! Напарил съм се с Крузове и тем подобни. И Шварценегри, дет са по-ниски от мене. :wink:
Spoiler: show
Image
:lol: :twisted: :wink:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jun 05, 2007 3:07 pm

В интерес на истината, на първата снимка се вижда, че Бен Афлек е с доста големи токове, а на втората всичко е от перспективата (виж за справка първата част на филма Lord of the Rings).

Колкото до истинската височина на Мат Деймън, ето малко светлина по въпроса:

http://www.time.com/time/europe/magazin ... ipley.html

5 фута и 11 инча прави приблизително 180.6см - ами че то аз съм горе-долу толкова висок :) и се смятам за среден ръст, между другото :)
This signature is not yet rated

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Jun 05, 2007 3:10 pm

Ах, Хийт Леджър, Гиблии, сгря ми душицата :oops: И Джъд Лоу много го харесвам, :) Кефи ме Джерард Бътлър, много, още откакто гледах Дракула с него. Брад Пит и Джони Деп не мога да ги пропусна също :P А оная вечер като даваха Coyote Ugly се изкефих за пореден път на пича, Адам Гарсия май беше.
Анджелината никак не я харесвам, имам май някаква неприязън към жени с такива устни и всякакви пищности. Сладуранката от Джо Блек е страхотна наистина. Кефи ме и Джулия Робъртс, пък, много ме радва винаги :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 3:11 pm

Ми вЕрвай ни, бе Шайхири...
Бтв, на Том Круз, който е около 1,70 липсата на космически височини не му пречи да е много привлекателен (колкото и да е откачил напоследък).

Пък Шварценегер и да е по-нисък от теб, не е с повече от няколко сантиметра. И как, между другото, ти се превърна в мерилото за правилен ръст?
Last edited by Morwen on Tue Jun 05, 2007 3:13 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 05, 2007 3:12 pm

Ааааааааааааааа!!!!!!!! Следващият, който каже нещо за ръста на който и да е, е магаре! :twisted:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 05, 2007 3:19 pm

Е, Арнолд е почти колкото мен, проблемът е, че във филмите ми изглеждаше грамаден. А ниски хора ги правят да изглеждат нормални.

Както и да е. Извиних се (на Мат). Но съм бил в пълното си право да го смятам за нисък. Защо ли? Вижте още първия абзац в линка на Живик. Първото изречение. :roll: Просто изглежда нисък, явно. :lol:
He's not short. For some reason this is the first thing people want to know when they hear you have met Matt Damon. "He's short, right?" the inquiries come. "How tall is he?" "Is he a Pygmy or what?" He's actually 5 ft. 11 in., but still, the fact that the rest of us are not Matt Damon--have no Oscar, have never kissed Winona Ryder and are not making $7 million a movie--would be no more palatable even if we could put him in the "good-looking but short" box with, say, Tom Cruise and Mel Gibson.

П.П.: ААААААААА, Марфо, не е честно! :shock: Добре: ИААААААА... :roll: :oops: