Концертчета дребни и не толкова дребни
Тежка пролет ни чака преди лятото...
http://www.eventim.bg/index.asp?page=ev ... vent=10270
Наздраве
http://www.eventim.bg/index.asp?page=ev ... vent=10270
Наздраве
хора, отивам да си купя билет за култур шок днес, вие какво направихте, да не стане така, че накрая да съм сама на концерта.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- BaYa
- Forsaken
Последно, предполагам че ще мога да разделя ваканцията на 2. И ще взема половина краят на май/началото на юни. И ще оставя нещо за Новата Година.
Тааааа, моля да запомняте всички интересни концерти за пролетно-лятният период!! Много ми се иска да видя някой който харесвам, тип Балканджи, Хиподил или както се казва сега и т.н.
Също да го имат предвид хората които ще се навият да се донесът до тук.

Тааааа, моля да запомняте всички интересни концерти за пролетно-лятният период!! Много ми се иска да видя някой който харесвам, тип Балканджи, Хиподил или както се казва сега и т.н.

Също да го имат предвид хората които ще се навият да се донесът до тук.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Взех си.
Гарич, да не свършат до вторник?! А пенчев се точеше на некви електронни, може и да си е поръчал, на мен не ми се е похвалил.
Гарич, да не свършат до вторник?! А пенчев се точеше на некви електронни, може и да си е поръчал, на мен не ми се е похвалил.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми всъщност... абе да, че ще си плАтим за глюпостта и мотането, ще си плАтим, ама все пак не е безнадеждно положението. От сигурен източник (хубу де, Катето, ама е сигурен източник все пак
) знам, че все пак ЩЕ има билети в деня на концерта, просто ще са с четири-пет лева по-скъпи. Така че, споко, няма да ги изтървем 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.