Юни '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 19, 2007 2:04 pm

А така! :) Тъпото е, че дотогава вече ще съм дал двойно пари за двата филма поотделно, ма това е положението. Пак е нещо.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 19, 2007 2:06 pm

Аз пък няма за где да се бутам :mrgreen:
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 19, 2007 3:33 pm

Amos Trask wrote:За Grindhouse имам изненада. :D Бате ви Здравко от Дома на киното мисли да направи един грайндхаус-експириънс някъде в началото или средата на юли. Демек ще има обща прожекция за двата филма. :P Каза, че ще пита Съни Филмс дали са внесени фейк-трейлърите и ако ги има, ще се въртят между филмите, точно както си трябва. Всъщност прожекциите ще са няколко, щото аз му се размрънках да е уикенда непременно, че през седмицата ще ми е трудно да отида. Вика "няма проблеми, няколко пъти ще ги пуснем така филмите". :D Така че имайте го предвид и поглеждайте програмата. I know I'll be there! 8-)
Amos-eeeeeeeeee, аз пристигам на 29/07 и съм до 15/08! Обещавам и повече от един път да отида ако това мероприятие успее да съвпадне с мизерното ми посещениe!!!! :cry: Помънкай му още малко (или много), моля ти се!!! (И кажи какъв подкуп искаш от тук!!!) :wink:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jun 19, 2007 3:51 pm

Еми не знам, то си зависи от посещаемостта. :? Ако има интерес, ще пусне повече прожекции за по-дълго време. Случвало се е вече.

При вас няма ли някое кино да се е сетило за такъв вариант? :D
:shark:
Feel the summer!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 19, 2007 3:56 pm

Със сигурност, но ще стане по-нататък! Говорим за Барцелона, все пак - не можаха да забранят коррида миналата неделя, така че направиха билетите по 600 ?!! :twisted:
Дори не знам кога излиза филма тук! А и ми е много интересно да гледам таkива филми на български!!! :wink:
Нищо, ще стискам палци все пак! :lol:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 20, 2007 8:38 pm

Програмата дойде. :mrgreen: Почвайте да се организирате за Парфюма уикенда. Напомням за талоните срещу 5лв. покупки от Фамилия. Добре ще е всеки (или поне половината) от идващите да се сдобие с такъв, за да можем да гледаме филма на половин цена. (Същото важи и за Мост към Терабития другия уикенд или по-нататък.) Която иначе - както и за всички следващи нови филми - ще е най-вероятно 7лв. :roll:

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505

Иначе излиза и Грайндхаусът на Родригес, което означава, че другият уикенд ще имаме цели три премиери: Умирай трудно (заедно със световната), Терабития и 28 седмици по-късно (тази седмица предпремиерно), който се оказа добър и ще го гледам. Като се върна от морето, де. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.