Както споменах, латентния хомосексуализъм не прощава:)Moridin wrote: БТв, Алекс, какво ти остава? Остава ти баси УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО, че си си стъпил на ШИБАНАТА ВОЛЯ и от червеяк си станал здрав спартански пичКакво тук значат някакви си жени и тяхната естетика?
"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Мор, уверявам те, че мога да изброя повече от 37 неща, които предпочитам пред добре оформен корем. Още повече, че плочките не се равняват автоматично на най-добрия такъв, както вече един куп жени ти казаха, ма ти отказваш да повярваш.
Бтв, сериозно, това почва да ми се вижда като някакъв мъжки вариант на анорексия...

Бтв, сериозно, това почва да ми се вижда като някакъв мъжки вариант на анорексия...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Бе аз не говорех за тяхMoridin wrote:Така си е, древните гърци много добре са ги разбирали нещата от живота

Баси как ме надъха само!Moridin wrote:БТв, Алекс, какво ти остава? Остава ти баси УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО, че си си стъпил на ШИБАНАТА ВОЛЯ и от червеяк си станал здрав спартански пичКакво тук значат някакви си жени и тяхната естетика?

П.П.: Ква самореклама, бе, хора - аз тука се оплаквам как цял живот ме използват безсъвестно и какъв горчив вкус остава после, а насреща - капка съчувствие няма.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
I weep a river of tears for you... или пък неshayhiri wrote: П.П.: Ква самореклама, бе, хора - аз тука се оплаквам как цял живот ме използват безсъвестно и какъв горчив вкус остава после, а насреща - капка съчувствие няма.Знаете ли кво е да ви свалят пет от най-красивите колежки още първите два месеца на първи курс - и не за друго, ами ей-така, да се разпишат по веднъж-дваж с тебе.
Не ви и трябва. Гадно е. Ако ще е пак така, по-добре съм си дебел - ама обещах на Мор.

Тогава вместо по плочките си, поработи по разни други неща, с които да задържиш жените - Кама Сутра, това, онова...shayhiri wrote:курс - и не за друго, ами ей-така, да се разпишат по веднъж-дваж с тебе.Не ви и трябва. Гадно е. Ако ще е пак така, по-добре съм си дебел - ама обещах на Мор.

А за негъра - мноо си е гот даже. Само трапеца, както каза Мор е леко прекален - иначе като корем и гърди е просто мммммм.
И не, не си падам по Кен, щото ми е мазен и винаги ми е приличал на пасивен гей. Въобще - безкрайно е далече от представата ми за красота, еле па мъжка такава.
За справка - най-готините мъже, за които се сещам в момента са Джерърд Бътлър и Даниел Крейг. И двамата изглеждат и се държат МНОГО ПРАВИЛНО в любимите ми роли.
Чу ли шейхири? Казах и "държат" освен "изглеждат". Поразсъждавай над това.
Добре, че беше Амелия да пресече в зародиш сексистката ирония за моя сметка.
Амели, мерсаж за съветите.
Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща.
Като добавим и физическите параметри - и айде ойде коня у ряката.
А за държанието - то е ясно.
Колкото повече се правиш, че не ги забелязваш, толкова повече налитат. Колкото повече ги пренебрегваш, толкова повече се прехласват по теб. Колкото по-гадно се държиш с тях, толкова повече затъват във връзката. И обратното.
Ама аз нали съм добра душа, не ми дава сърце да се държа така, макар да е за тяхно добро. Пък и гордост някаква, нали - що трябва се правя на идиот само за да им направя сбъркания женски кеф? И си нося последствията, естествено.

Амели, мерсаж за съветите.

А за държанието - то е ясно.

Ама аз нали съм добра душа, не ми дава сърце да се държа така, макар да е за тяхно добро. Пък и гордост някаква, нали - що трябва се правя на идиот само за да им направя сбъркания женски кеф? И си нося последствията, естествено.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
ОМФГ О_o R U 4 real? Горкичкият чувствителен шайхири, сърце не му давало... Щеше да е смешно, ако не беше нелепо...shayhiri wrote: Амели, мерсаж за съветите.Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща.
А за държанието - то е ясно.Колкото повече се правиш, че не ги забелязваш, толкова повече налитат. Колкото повече ги пренебрегваш, толкова повече се прехласват по теб. Колкото по-гадно се държиш с тях, толкова повече затъват във връзката. И обратното.
![]()
Въх!shayhiri wrote:Добре, че беше Амелия да пресече в зародиш сексистката ирония за моя сметка.![]()
Амели, мерсаж за съветите.Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща.
А за държанието - то е ясно.Колкото повече се правиш, че не ги забелязваш, толкова повече налитат. Колкото повече ги пренебрегваш, толкова повече се прехласват по теб. Колкото по-гадно се държиш с тях, толкова повече затъват във връзката. И обратното.
![]()
Не че нещо, но жена, която е решила да те ползва като секс-кукла ще те зареже само ако наистина се представиш в кревата като такава...

Иначе от обърканите ти словоизлияния не можах да ти схвана приоритетите, но поне разбрах, че и ти не си особено наясно с тях.

Анджък.Yan wrote:Щеше да е смешно, ако не беше нелепо...

Амели, нимфоманки има само във фикшъна и във въображението на пубертетчетата. Нали се сещаш, колко ще й се прави дори на най-заклетата нимфоманка след няколко дни по няколко часа/пъти на ден.

Животът е объркан, да. Дотолкова, че един моногамен и вярващ в любовта мъж е подмятан без жал по вълните му, все по-далеч от приоритетите си, с които - както може би вече виждаш - съм съвсем наясно. Кел файда, обаче.
Мерси за разбирането, хора.
С голямо "к" в средата, на мястото на звездичката.Amelia wrote:Дефинирай "истински се*с".
Нежност, внимание, емпатия, часове, пръсти пърхащи по гърба й, стисната с бедра длан, целувка по челото, белег от зъби на врата, горещ дъх в ухото, копринена коса стисната в юмрук, шляпащи мокри хълбоци, гушване докато слушате славеите - и после всичко отначало, но по съвсем друг път.
Сериозно, Амели. Каквото и да смята Ал по въпроса, казвам истината. Жената не прави любов с тялото си - колкото и да й е дал Господ - а с ума си. А умът намира сигурните неща за скучни. Дори сигурното блаженство.
Last edited by shayhiri on Fri Apr 27, 2007 5:12 pm, edited 1 time in total.