"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Apr 27, 2007 1:14 am

Moridin wrote: БТв, Алекс, какво ти остава? Остава ти баси УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО, че си си стъпил на ШИБАНАТА ВОЛЯ и от червеяк си станал здрав спартански пич :) Какво тук значат някакви си жени и тяхната естетика? :mrgreen:
Както споменах, латентния хомосексуализъм не прощава:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 1:17 am

Така си е, древните гърци много добре са ги разбирали нещата от живота :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 27, 2007 1:21 am

Мор, уверявам те, че мога да изброя повече от 37 неща, които предпочитам пред добре оформен корем. Още повече, че плочките не се равняват автоматично на най-добрия такъв, както вече един куп жени ти казаха, ма ти отказваш да повярваш. :lol: :roll:
Бтв, сериозно, това почва да ми се вижда като някакъв мъжки вариант на анорексия...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Apr 27, 2007 1:29 am

Moridin wrote:Така си е, древните гърци много добре са ги разбирали нещата от живота :)
Бе аз не говорех за тях :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 1:30 am

Moridin wrote:БТв, Алекс, какво ти остава? Остава ти баси УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО, че си си стъпил на ШИБАНАТА ВОЛЯ и от червеяк си станал здрав спартански пич :) Какво тук значат някакви си жени и тяхната естетика? :mrgreen:
Баси как ме надъха само! :shock: Това все едно сам Леонид ми го изрече... ъ-ъ, изрева в ухото! :mrgreen: Друго ми не требе.

П.П.: Ква самореклама, бе, хора - аз тука се оплаквам как цял живот ме използват безсъвестно и какъв горчив вкус остава после, а насреща - капка съчувствие няма. :roll: Знаете ли кво е да ви свалят пет от най-красивите колежки още първите два месеца на първи курс - и не за друго, ами ей-така, да се разпишат по веднъж-дваж с тебе. :evil: Не ви и трябва. Гадно е. Ако ще е пак така, по-добре съм си дебел - ама обещах на Мор.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Apr 27, 2007 1:39 am

shayhiri wrote: П.П.: Ква самореклама, бе, хора - аз тука се оплаквам как цял живот ме използват безсъвестно и какъв горчив вкус остава после, а насреща - капка съчувствие няма. :roll: Знаете ли кво е да ви свалят пет от най-красивите колежки още първите два месеца на първи курс - и не за друго, ами ей-така, да се разпишат по веднъж-дваж с тебе. :evil: Не ви и трябва. Гадно е. Ако ще е пак така, по-добре съм си дебел - ама обещах на Мор.
I weep a river of tears for you... или пък не :twisted:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 27, 2007 1:42 am

Ех, Мор, ма как не ти е съвестно да караш Шайхири да се мъчи така само заради теб?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 27, 2007 2:44 am

shayhiri wrote:курс - и не за друго, ами ей-така, да се разпишат по веднъж-дваж с тебе. :evil: Не ви и трябва. Гадно е. Ако ще е пак така, по-добре съм си дебел - ама обещах на Мор.
Тогава вместо по плочките си, поработи по разни други неща, с които да задържиш жените - Кама Сутра, това, онова... :roll:

А за негъра - мноо си е гот даже. Само трапеца, както каза Мор е леко прекален - иначе като корем и гърди е просто мммммм.
И не, не си падам по Кен, щото ми е мазен и винаги ми е приличал на пасивен гей. Въобще - безкрайно е далече от представата ми за красота, еле па мъжка такава.
За справка - най-готините мъже, за които се сещам в момента са Джерърд Бътлър и Даниел Крейг. И двамата изглеждат и се държат МНОГО ПРАВИЛНО в любимите ми роли.
Чу ли шейхири? Казах и "държат" освен "изглеждат". Поразсъждавай над това.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 3:18 am

Добре, че беше Амелия да пресече в зародиш сексистката ирония за моя сметка. :?

Амели, мерсаж за съветите. :) Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща. :roll: Като добавим и физическите параметри - и айде ойде коня у ряката.

А за държанието - то е ясно. :roll: Колкото повече се правиш, че не ги забелязваш, толкова повече налитат. Колкото повече ги пренебрегваш, толкова повече се прехласват по теб. Колкото по-гадно се държиш с тях, толкова повече затъват във връзката. И обратното. :?

Ама аз нали съм добра душа, не ми дава сърце да се държа така, макар да е за тяхно добро. Пък и гордост някаква, нали - що трябва се правя на идиот само за да им направя сбъркания женски кеф? И си нося последствията, естествено. :(
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Apr 27, 2007 3:35 am

shayhiri wrote: Амели, мерсаж за съветите. :) Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща. :roll: Като добавим и физическите параметри - и айде ойде коня у ряката.

А за държанието - то е ясно. :roll: Колкото повече се правиш, че не ги забелязваш, толкова повече налитат. Колкото повече ги пренебрегваш, толкова повече се прехласват по теб. Колкото по-гадно се държиш с тях, толкова повече затъват във връзката. И обратното. :?

Ама аз нали съм добра душа, не ми дава сърце да се държа така, макар да е за тяхно добро. Пък и гордост някаква, нали - що трябва се правя на идиот само за да им направя сбъркания женски кеф? И си нося последствията, естествено. :(
ОМФГ О_o R U 4 real? Горкичкият чувствителен шайхири, сърце не му давало... Щеше да е смешно, ако не беше нелепо...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 27, 2007 3:41 am

shayhiri wrote:Добре, че беше Амелия да пресече в зародиш сексистката ирония за моя сметка. :?

Амели, мерсаж за съветите. :) Не е като да не съм пробвал, обаче. Кама Сутра, това-онова, всъщност ми е най-големият проблем, тъй като аз живея заради това - а на жените сексът, да цитирам Морви, някак си не им е сред 37-те най-важни неща. :roll: Като добавим и физическите параметри - и айде ойде коня у ряката.

Въх!
Не че нещо, но жена, която е решила да те ползва като секс-кукла ще те зареже само ако наистина се представиш в кревата като такава... :roll:
Иначе от обърканите ти словоизлияния не можах да ти схвана приоритетите, но поне разбрах, че и ти не си особено наясно с тях. :lol:

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 3:53 am

Yan wrote:Щеше да е смешно, ако не беше нелепо...
Анджък. :neutral: И аз не бих могъл да го кажа по-точно, Ян. Такъв е животът, факт.

Амели, нимфоманки има само във фикшъна и във въображението на пубертетчетата. Нали се сещаш, колко ще й се прави дори на най-заклетата нимфоманка след няколко дни по няколко часа/пъти на ден. :roll: Нормалната жена не се интересува от истински се*с. От което си го отнасям аз.

Животът е объркан, да. Дотолкова, че един моногамен и вярващ в любовта мъж е подмятан без жал по вълните му, все по-далеч от приоритетите си, с които - както може би вече виждаш - съм съвсем наясно. Кел файда, обаче.

Мерси за разбирането, хора.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 27, 2007 4:28 am

Дефинирай "истински се*с".

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Apr 27, 2007 4:35 am

Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 4:44 am

Amelia wrote:Дефинирай "истински се*с".
С голямо "к" в средата, на мястото на звездичката.

Нежност, внимание, емпатия, часове, пръсти пърхащи по гърба й, стисната с бедра длан, целувка по челото, белег от зъби на врата, горещ дъх в ухото, копринена коса стисната в юмрук, шляпащи мокри хълбоци, гушване докато слушате славеите - и после всичко отначало, но по съвсем друг път.

Сериозно, Амели. Каквото и да смята Ал по въпроса, казвам истината. Жената не прави любов с тялото си - колкото и да й е дал Господ - а с ума си. А умът намира сигурните неща за скучни. Дори сигурното блаженство.
Last edited by shayhiri on Fri Apr 27, 2007 5:12 pm, edited 1 time in total.