Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Post Reply
Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat May 12, 2007 3:55 pm

shayhiri wrote:
Morwen wrote:То не е било някакво общо мероприятие, затова не ни е и хрумнало да казваме.
Аха. Е, общите мероприятия РУЛЗ.

Значи концертите на Блайнд Гардиън и на Мейдън са общи мероприятия, щом ни беше сведена информация. И в кой момент точно едно събитие става общо мероприятие? Когато се съберат двама човека или повече, както в Ловеч? Просто да уточним терминологията.

А, Роумър е отговорил, мерси. Колко беше билетът?
Какъв точно ти е проблема?
Имаш интернет, значи можеш да се информираш за предстоящите събития.

Мейдън и Гардиън са сред любимите групи на голяма част от потребителите тук. Затова и имаше пусната обща тема.
За Юръп разбрах вчера. Просто не са ми любима група и надали ще станат, но след концерта ми се вдигнаха в очите.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 12, 2007 3:56 pm

Морв, това, че си ходила с Ян и Гибли на "Отело" си е твоя работа и личен избор. Тия неща изобщо не влизат във форумите.

Идеята на форума по принцип, обаче, е да съобщиш на всичките колкото хора там го четат, че еди какъв си концерт, постановка, филм ще има. За да може който се интересува, да се възползва от информацията.

Сега пък Ян ме е изпреварил. Мерси.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat May 12, 2007 4:14 pm

И все пак Ян си има право - има купчина всякакви начини да разбере човек за подобни мероприятия :) Аз лично имах вътрешна информация за Ловеч Мюзик Фест-а и миналата година, и сега, но самата програма на феста си я намерих на две места online - на сайта на радио Тангра и на avtora.com миналата година, тая година на две други. То и за "Цвете за Гошо" май не се появи тук нищо - а хора не е като да нямаше, значи има и други разни начини да разберат :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat May 12, 2007 4:22 pm

Не, прекрасно е всички (или поне интересуващите се) да знаем, да се казва и т.н., но понякога просто забравяме, пък и нито списанието, нито форумът са крайно музикално ориентирани. Според мен няма проблем, ае стига сме оспамвали мейдъна:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Random
Ascendent

Post by Random » Sat May 12, 2007 4:41 pm

Брей, бая хора сме били на Юръп значи, нямах никва идея :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз лично си изкарах много добре на концерта, при все че Юръп почти не ги слушам по принцип. Даже успяхме да се набутаме на 5 метра от сцената, някои щастливци даже си хванаха и перце:)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat May 12, 2007 8:20 pm

shayhiri wrote:Морв, това, че си ходила с Ян и Гибли на "Отело" си е твоя работа и личен избор. Тия неща изобщо не влизат във форумите.

Идеята на форума по принцип, обаче, е да съобщиш на всичките колкото хора там го четат, че еди какъв си концерт, постановка, филм ще има. За да може който се интересува, да се възползва от информацията.

Сега пък Ян ме е изпреварил. Мерси.
Идеята на форума е хората да си говорят в него, нищо повече. Аз лично когато искам да отида с Х или У на кино/концерт/театър, казвам на Х или У за въпросното мероприятие. Когато НЕ МИ ПУКА с кого ще ходя или пък ИСКАМ да ходя с всички, пускам тема. Когато няколко човека са си се разбрали да правят нещо, никой няма право да им иска сметка защо не са обявили на всеослушание. Ебати.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 12, 2007 8:42 pm

Естествено, ебати, нали това казах?

Следващия път когато има безплатен концерт, последното място на което ще очаквам да намеря - или ще имам желание да предоставя - информация е този форум.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat May 12, 2007 8:58 pm

Dude, за този концерт се знаеше от МЕСЕЦИ - поне аз научих преди 2 месец,а може би и то някъде из нета - или от днес или от дир-а. Сега някак си ако ти се е искало да отидеш на концерт на "some middle aged former pretty swedish shemales with lack of musical talent whatsoever" чак толкова, не е имало начин да не разбереш.

Никой в този форум не е толкова важен, че някой да си прави труда да върти конспирации зад гърба му.

Едит: Не се заяждам, но просто това малко на цупене прилича :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 12, 2007 9:09 pm

Това щот отвръщах на цупенето на Рол. :) Другото е горе-долу както казваш. Но за момент се бях притеснил, че можех и за Гардиън да не съм чул. Все пак не следя специализираната "преса" и за всичките харни концерти напред научих точно тук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat May 12, 2007 9:14 pm

Запиши си тогава и 30.06 каварна MANOWAR
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 12, 2007 9:21 pm

А, това съм си го записал с кръв на челото, още когато Мор го пусна на предишната страница. :twisted: Мерси, де!

Фестивалът ще е тридневен: на 28-ми Хевън енд Хел (Дио + басиста на Сабат), на 29-ти Мотърхед. Няма общ билет. Първите два концерта са по 30лв. Очаква се и за Менъуор да е толкова, което би било добре. При това положение, аз ще ходя само на 30-ти.

И се замислям колко мощен пазарен фактор е носталгията. Но в БГ "икономиката" дори това не работи. :roll:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun May 13, 2007 2:46 pm

Някой има ли окончателно инфо къде все пак ще е Гардиън? :)

На билетите пише Фестивална, но на разни места в нета упорито се споменава Христо Ботев?
This is it. Ground zero.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun May 13, 2007 3:06 pm

Четеш квото пише на билетите.

Щеше да е Христо Ботев, НО преди около месец го преместиха във Фестивална.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 13, 2007 3:29 pm

Шит! Последно ходих на Перъдайз Лост в Христо Ботев и на Мегадет във Фестивална. Перъдайз извадиха добър саунд (особено на по-меките песни), а от Мегадет се чуваше само ритъм секцията. Някои от песните изобщо не можеха да се познаят. :evil: Базирайки се на горния опит, Гардиън са точно за Ботев, а във Фестивална изобщо не мога да си представя кво ще излезе.

Но пак ще отида, де. Надявам се, че два концерта няма как да са показателни. Може проблемите (или поне повечето) при Мегадет да са били другаде. Но и акустиката на залата беше ужасна.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun May 13, 2007 4:30 pm

shayhiri wrote:Шит! Последно ходих на Перъдайз Лост в Христо Ботев и на Мегадет във Фестивална. Перъдайз извадиха добър саунд (особено на по-меките песни), а от Мегадет се чуваше само ритъм секцията. Някои от песните изобщо не можеха да се познаят. :evil: Базирайки се на горния опит, Гардиън са точно за Ботев, а във Фестивална изобщо не мога да си представя кво ще излезе.
Ъм, ти сериозно ли?
Фестивална е в пъти по-доброто място, доколкото и двете зали не са правени за концерти.
Въпрос на саунд инжинери, но точно звука на Гардиън в Христо Ботев щеше да си е престъпление...