Frank Miller's 300
да бе тва да не е мач
доста време има до тогава, се ше се ходи на други филми да се адаптираме ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мислех да заключа, докато се поуспокоите, ма няма нужда, като гледам и сами сте се успокоили. Искам само да кажа най-учтиво конкретно на Никола, че още едно Ебане Ренмей и "Морви, скучна си като Симеон, умри" и ще се разправяш с големия чеп на закона
Без излишни изхвърляния, тука не сме Ефо и Жиката и можеш да си куул и кротък едновременно.
А иначе аз лично за себе си твърдо реших, че филма няма да го гледам с голяма компания, така че ме отпишете от списъка
Пък ако случайно при целия ми негативизъм се размажа от кеф, после ще ходим заедно...

А иначе аз лично за себе си твърдо реших, че филма няма да го гледам с голяма компания, така че ме отпишете от списъка

And you can't dance with a devil on your back...
Фийл фрий да вземеш мерки, аз мисля, че не съм излязъл от рамките на добрия тон, доколкото той е определен от модератор, който често говори за мъжка любов и който е автор на въпросния израз за "Ебане"-то (каза го веднъж на една кръчма точно ти). Никъде не съм обидил Морви в прав текст. И съм сложил смайлита на правилните места.Roland wrote:Мислех да заключа, ма няма нужда, като гледам и сами сте се успокоили. Искам само да кажа най-учтиво конкретно на Никола, че още едно Ебане Ренмей и "Морви, скучна си като Симеон, умри" и ще се разправяш с големия чеп на закона![]()
![]()
![]()
Без излишни изхвърляния, тука не сме Ефо и Жиката и можеш да си куул и кротък едновременно.
А иначе аз лично за себе си твърдо реших, че филма няма да го гледам с голяма компания, така че ме отпишете от списъкаПък ако случайно при целия ми негативизъм се размажа от кеф, после ще ходим заедно...
Don't worry, I'll walk myself out.
Току-що написа лъжа - става въпрос за кръчмата на 30ти или 31ви Януари - бяхме в Халбите, голяма компания на втория етаж, ти седеше до Пъгсли, който може да го потвърди. Ти започна да изпускаш топката като "водещ" забавлител на цялата маса (ролята беше иззета от Пъгсли), след което използва въпросния израз, последван от бурен смях от всички без Морви, която гледаше ядосано.
Не се оправдавай, че си пил, защото абсолютно точно си спомням, че единствените, които пихме бира, бяхме аз, Валери, Ланис и Дафи, за Йоан не съм сигурен.

Last edited by Muad_Dib on Thu Feb 08, 2007 4:10 pm, edited 2 times in total.
Не се оправдавам, тва беше бъзик
Просто НЕ помня да съм казвал подобно нещо. Но пък ако държиш, няма проблем, не ми се спори за тва. Просто не е нужно да сме резки, остри и заядливи, за да докажем квото и да е, ок? Дружелюбността, която можеш да докараш лайв с такива реплики, тук се губи щот никой не ти вижда жестовете и мимиките, нито ти чува тона. В резултат се постига кофти ефект.
бтв, да ти имам спомените, и аз пих бира тогава

бтв, да ти имам спомените, и аз пих бира тогава

And you can't dance with a devil on your back...
Лок за малко... или повече. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Бтв вчера доста почетох за спартанците, мулти пичое
Прочетох и различни гледища за "саможертвата" на Леонид и неговите 300, но няма да казвам, че току-виж вкарали нещо от туй у филмаи ше ви спойлна
Бтв знаехте ли, че спартанците са имали двама равнопоставени крале? Много яко

Прочетох и различни гледища за "саможертвата" на Леонид и неговите 300, но няма да казвам, че току-виж вкарали нещо от туй у филмаи ше ви спойлна

Бтв знаехте ли, че спартанците са имали двама равнопоставени крале? Много яко

This is it. Ground zero.
Мдам, изроди са били:) На когото му се чете - "Термопили в пламъци" на Стивън Пресфийлд, доста приличен роман за битката при Термопили. В началото имаше цитирани думите на някакъв спартански герой от битката, който общо-взето мажеше в книгата. Та цитатът беше нещо от сорта:
И това май наистина го има документирано в някоя от древните истории:D:D:D- Персийските стрелци са толкова много, че стрелите им скриват слънцето - казал некъв там.
- Още по-добре, значи ще се бием на сянка - отговорил нашият човек.