Но идеята в случая е точно да се направи 100% CGI background филм. И ако опитът е успешен, това според мен отваря широко последните затворени врати пред фентъзи киното.
Ако с 20-30 мил. бюджет можеш да направиш всичко...

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
не, има принципно две категории изкуство-ценители - тези, които възприемат кича като естетическа обида, и тези които не го правят. не си unique... само малцинство тукА относно "300" - и изобщо - само аз ли не виждам директно противоречие между "кичозен" и "надъхващ"?![]()
Xellos wrote:hihi
Шумахер и Зинедин Зидан се снимат в ”Астерикс и Обеликс”
01 ноември 2006 / Sportal.Bg
- Spoiler: show
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest