World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 10:40 am

еееей, гангъри такива!! :twisted:

аз вече направих първия си рън в МС с новата гилдия :) в началото ми беше малко шокиращо, защото не очаквах толкова скоро инвайт за инстанс (бяха ме предупредили, че ще съм резерва), а и като отидох ме посрещнаха с "къде ти е табарда?" и като казах "в банката", здраво ме насметоха, та трябваше да се оправдавам като ученичка :) а после се стреснах и от рейд-офицера - държеше се като федфебел :lol: а аз, както бях свикнала с кроткия приятен глас на рейд-офицера от АоС, това ми подейства като леден душ :) но след 2 боса видях, че той просто е силно емоционален и има страхотно чувство за хумор, а това водене му е маниер на игра и се отпуснах, че и даже се позабавлявах доста добре :)
мисля, че ще успея да се интегрирам... :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Apr 07, 2006 10:50 am

браво браво,
радвам се за теб:)
аз снощи пак наказах един 52и лвл щото седеше на пътя към ТМ и убиваше всеки който мине с 20 нива разлика че и спитваше отгоре им.на 3тия път не издържах и влязах с героя на приятеля ми 60лвл и го утрепах.повече не се върна.тва не е гангване а справедливост мен ако питаш:)))))
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 11:18 am

мдам... такива "герои" ги има и от двете страни, уви...
никога няма да разбера що за перверзно удоволствие можеш да изпиташ да убиеш някой, дето ти е толкова нисък левъл, че ти сивее... ами то е все едно да вдигнеш ръка на дете... то само от разликата в левълите е безпомощен пред теб...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 07, 2006 12:05 pm

Няма ли някакъв начин да се наказва подобно положение? В Puzzle Pirates, която аз играя, ако нападнеш по-слаб кораб има шанс да получиш вместо него "El Pollo Diablo" - огромен кораб, пълен със скелети, който знае как ти се движиш, не можеш да му избягаш, движи се през всякакви препятствия и е на практика невъзможно да го победиш. След като загубиш (а ти винаги губиш, разбира се), ти взимат абслютно всичко, което има на кораба, с изключение на минимално количество ром (корабите трудно се движат без ром, пиратите се оплакват, че няма пиене :)). Колкото ви е по-голяма разликата във силите, толкова по-голям шанс да получиш "черния кораб".

Та - може би ако се следи кой напада много по-слаби и ако го прави често да му се налага някакво наказание? Или няма такива работи?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 1:26 pm

ами няма начин... все пак сами сме избрали да играем в PvP-сървъри... при нас (на ПвП-сървъра, де), Алайънса и Ордата са във война и нищо не може да те спре да убиеш много по-нисък левъл, съответно да бъдеш убит от доста по-висок левъл играч... някои, както казах, това и правят за собствено забавление - киснат във вражески територии, дето са за по-нисък левъл, и трепят ниски левъли играчи... е, разбира се, има Дифенс-канали, където ниските левъли могат да се оплачат (или направо в Дженерал чата), и съответно пристигат възмутени 60-тки и помитат лошите натрапници, ама това е положението...
от играта ограничението е единствено в това, че за убийство на ниски левъли играчи не ти се дават honor points...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 07, 2006 3:40 pm

е, благодаря за просветлението :) там имало и различни видове сървъри, гледай ти...

може в някакво бъдеще да се пробвам и аз, кой знае :) Когато ми се намират малко излишни пари за трошене :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 4:06 pm

ох... аз да те предупредя все пак, че топнеш ли пръстче, играта има опасност да те удави... :) в един момент просто забравяш за парите (освен ако не пречат на насъщния), само и само да живееш в онзи свят...
да, сървъри има всякакви, но аз не съжалявам по никакъв начин за това, че съм на ПвП-сървър - има си и допълнителен чар в това да се надлъгваш с ордата... :D

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 07, 2006 4:16 pm

хех, засега съм зарибил себе си и още 10-на познати на това, което играя и то напълно безплатно (има платен вариант, но ако си добър нямаш проблеми). Предполагам, че е добре да не топвам пръстчето, понеже най-верятно точно това ще се случи :)

едит: пък и ще има да се бием с Невена кой да играе на компютъра... :)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Apr 07, 2006 4:19 pm

верно,то си е жива битка тва с PCто:)
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 4:45 pm

мдам... график му е майката... или втори компютър :lol:
ама то идва и другия проблем, че и втория компютър трябва да е достатъчно мощен :)
питаш ли ни в къщи как сме :wink: направихме скъп ъпгрейд на голямата щайга, за да играе Боби Обливиън... той ми разправяше, че излезе ли Обливиън, щял да забрави Вов-а :lol: да, ама не! то покварила ли те е играта - не пуска... сега хем играе Обливиън, хем Вов... обаче трябва и аз да играя... опитахме на лап-топа - става само за гринд, но не и за инстанс - накъсва и картината е ужасна, ама върви някак... обаче мене основно в инстанси ми се ходи :oops:
та се наложи да съвместяваме графиците си - добре, че гилдиите ни планират рейдовете си в различни дни... е, понякога се налагат и компромиси - всеки от нас е пропускал рейд на гилдията си, заради рейд на друг...
абеее, направо се намърдва в живота ти и се разпорежда с теб, пустата игрица :lol:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 07, 2006 4:59 pm

говорейкиза сстемни изисквания - 1GHz с 512 RAM ок ли е? просто питам, обещавам да не купувам играта :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 5:36 pm

ще те разочаровам (или по-скоро - спася)... :wink:
е, ще тръгне, ама ще е мъка... за да върви прилично ти трябва поне 2 GHz с 1 Gb... и доста прилична видео-карта, разбира се... а и добра интернет-връзка :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 07, 2006 7:31 pm

Tais wrote:ще те разочаровам (или по-скоро - спася)... :wink:
е, ще тръгне, ама ще е мъка... за да върви прилично ти трябва поне 2 GHz с 1 Gb... и доста прилична видео-карта, разбира се... а и добра интернет-връзка :)
ами предвид намерението ми да купувам нов компютър няма какво да ме спасяваш. Обаче стария няма да става :)

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Apr 07, 2006 7:38 pm

Всъщност на Атлон 1700+ (1.53 Ghz) с няква си GeForce 2 MX и 256 RAM вървеше доста добре на мин настройки. Е освен като тръгна да влизам с някоя столица де ....

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 07, 2006 10:09 pm

абе, хайде, процесора може и по-слаб да е от 2 GHz, ама за RAM 512 е малко определено...