Новият вид на форума
Moderator: Moridin
Само една дребна бележка, пропуснах да спомена преди - може би не е лоша идея да се изберат малко по-различаващи се цветове за снежинките, означаващи фиксираните теми, защото сега леко се сливат. Ако човек се вгледа, вижда разликата, но на пръв поглед не е ясно в коя от тези теми има нови мнения, и в коя - не. Може би леко по-светло жълто за темите без нови мнения ще свърши работа.
This signature is not yet rated
Тва докато го наместите спред на всеки вкуса ше стане март 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Браво на Марфа, Мор и всички които са се потрудиули!!! Не съм опитвала скоро Съб-блак, понеже най ми харесва, но пък нямаше кирилизатор. Но сега ще погледан как му стои Коледата.
А смайлитата са много сладки така, но дискриминирате - има някой без шапчици!!
И да знаете, че ако се потрудите за тематични скинове - аз ще ги ползвам непременно.

А смайлитата са много сладки така, но дискриминирате - има някой без шапчици!!

И да знаете, че ако се потрудите за тематични скинове - аз ще ги ползвам непременно.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!