И така да е, поне мненията ми са си мои собствениRoland wrote:РАзликата между гей и педераст е, че едното е неутрална думичка, а другото е просташки примитивизъм. А състояние на гъза са повечето мнения на Драгъна

Moderator: Moridin
И така да е, поне мненията ми са си мои собствениRoland wrote:РАзликата между гей и педераст е, че едното е неутрална думичка, а другото е просташки примитивизъм. А състояние на гъза са повечето мнения на Драгъна
Прави ни двама.Roland wrote:Сигурен съм, че си вярваш, да.
1. Първата година беше междинен период на опипване на почвата и себеопознаване. You may want to look into that btw.The Dragon wrote:Всъщност се кънвъртна и то много лошо - когато излезе от клозета имаше една година в която всъщност беше готин. И след това дегенерира когато стана активист. Това което виждам на фийда ти е индокринираност, медия филтриран балон - нещата които шерваш са по малко от 10% от нямави reputable sources - рядко се вижда NYTimes, Guardian или подобно - винаги са някакви fringe неща (еквивалентни на въпросния Free Republic I guess).
Последната простотия дори няма да я коментирам. Но това, че не съм гражданин, не променя факта, че живея там, по същия начин, по който живеят там стотици хиляди, и вероятно милиони други имигранти в една или друга степен на натурализиране. Плащам данъци в тази държава, законите й важат и за мен, съответно имам правото да ги коментирам. Да не говорим колко наивно е да ми обясняваш, че вътрешната политика на страната, в която живея вече близо десетилетие, не била мой проблем. ВТФ изобщо?The Dragon wrote:А най жалкото е, че дори не си гражданин на щатите - докато не станеш - вътрешната им политика си е техен проблем - ако не ти харесва, махай се. Да живееш там не ти е право, а привилегия която ти е дадена. Ти си от хората които ще отидат и в саудитска арабия и ще се оплакват от религиозността там. Аз поне се меся защото ми е забавно, въпреки, че знам, че е нередно.
The Dragon wrote:А за новия ти анти гън крусейд който си го поел - това пък е игра в която нямаш никакъв stake. И не само това но - много бързаш да отнемаш чужди права след като твойте хора си взеха техните. А откъдето и да го погледнем gun rights са по добре защитени от правата на гейовете в конституцията, дори и при рестриктивно четене. (не че gay marriage е лошо нещо). Да конституцията на САЩ трябва да се промени и втората поправка да се оправи, прецизира или махне. Но в момента е в книгите.
И двамата знаем, че това не е вярно и че не можеш ЕДИН пример да ми дадеш. Чудя се що го каза изобщо...The Dragon wrote:Изпаднал си в дива партизанщина - подкрепяш нещо само защото онези другите подкрепят друго. Идеологията може да ти е различна - но методите са ти същите като на републиканците. В момента си като онези от конгреса които мразят fillibuster-a само когато са в опозиция.
Какво, за бога, знаеш ти за правилното функциониране на американската система? Информацията ти дори втора ръка не е, ВЕДНЪЖ не си казал нещо, което да демонстрира реално познаване на политическия и социален живот в тая държава. Всичко са някакви уан-лайнъри и биене в гърдите колко не ти пука. Но то това е и проблемът де:The Dragon wrote:Но както и да е ... продължавай в същия дух. Радвай се когато нашите печелят огъвайки правилата. Подкрепяй прецеденти които ще се използват и от хора които не са нашите след 5 години за да наранят нещо за което ти цениш. Кратковременната печалба винаги е по ценна от дългосрочното правилно функциониране на системата.
Точно парадиране е. Някакво постоянно плямпотене единствено от твоя гледна точка, сякаш баналният ти субективизъм не рефлектира върху хората около теб. Някакво плитко схващане, че грубост = "being real", а ако някой те обвини в грубост = те са свръхчувствителни. За теб всичко е някаква забавна академичност и се дразниш, че има хора, на които реално им пука.The Dragon wrote:Да - не ми пука за хората. Не е парадиране. Никога не ми е, няма и да бъде.
Reddit is this way ----->Amikae wrote:Аз само да вмъкна, че NYTimes и TheGuardian са не по-малко индоктринирани медии. SJW-та натискат отдавна там, както и в Wikipedia.
Бе радвай се, че тукашното е само смешно... Църквата в България е беззъба.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
ebay + gabco. problem solved.Litz wrote:Мен това с поповете не ме шокира, никак.
Вижте Пеевски и купуването на Техномаркет ми дойде лееееееекинко в повече, просто щото вече магазините в България се превърнаха като няква игра, където непрекъснато трябва да избягваш някой, за да не спонсорираш злото, нали
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest