За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed May 27, 2009 6:07 pm

"Танис"?? :shock:
kiko72 wrote:Мислех си за мейдж развит на фрост. Че като ме "захапе" някой бос да се свия кротко в леденото блокче и да чакам някой да го дръпне от мен :)
направи мейдж, щом те влече... на фрост е разумно да се левълва, да... направи го драеней, непременно... а леденото блокче се учи от трейнър вече, та не зависи от билда от доста време насам...
kiko72 wrote:...и като вдигна левел на Зенедар ще помоля пак кротко тук да ме инвитнете в някоя от вашите гилдии:)
нашите гилдии не инвайтват при просто поискване на инвайт :roll:
та по отношение на гилдия вариантите ти са два - или трупаш репутация към "Шопската салата", но тя още не съм чула да е зарейдвала, или си търсиш рендъм гилдия и на каквото попаднеш...

Едит: бтв, Дзверо, ти какво отговори на Холи за Соушъл рейдър предложението?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 27, 2009 6:33 pm

Поисках да ми прехвърли дял от гилд банката, за да приема. Сега обмисля.
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed May 27, 2009 6:39 pm

В Шопската салата влизаш от раз, щото всички тук имат връзки с шефката. То до 80 ниво можеш да изкараш така и да си спестиш постояннните досаждания да участваш в създаването на гилдии. Оттам нататък вече ще се види каква е ситуацията. Ако при нас търсят играчи, би могъл да кандидатстваш... просто много е рано да се каже отсега. Но гилдии има, като направим няколко херока да се пооблечеш, все ще се развият нещата:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 27, 2009 11:20 pm

хехе, изфармих си днеска 30те к онър в АВ-то :) там поне няма лаг почти, ше пофарма още неколко дена за честа, че тоя в ВГ с тия загуби там нема зимане. :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu May 28, 2009 11:08 am

Танис=Таис....объркано под въздействието на името Ланис. Последното да не се приема като опит за флирт с носителя на ника :)
Благодаря за информацията, ще опитам в тази "шопска салата" :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 28, 2009 11:37 am

Xellos wrote:хехе, изфармих си днеска 30те к онър в АВ-то :) там поне няма лаг почти, ше пофарма още неколко дена за честа, че тоя в ВГ с тия загуби там нема зимане. :evil:
Мда, днес уникална победа - защитавахме, при това с двойно по-малко хора :shock: Обаче бяхме все стари кримки, с десетки победи зад гърба си :wink: Оставихме двама-трима да пуцат в крепостта и се пръснахме по уъркшоповете и за нула време оставихме ордата на сухо. После потрошихме кулите докато те успеят да изкарат някой танк, а след туй групом се втурнахме обратно към крепостта и ги спряхме пред последната врата. Там вече си беше сеч, ние с Tenacy 2, а те прииждат през един тесен коридор... Клане :mrgreen: 5к хонор за 20 минути 8-)

Иначе 35 Exalted Reputations! 8-) Голямо благодаря на всички абаджии и кундурджии, които потрошиха не една игла за да ме снабдяват с материали за огре-костюмчетата :wink: Като цяло по 4-те гоблински фракции нямаше разходи особено - runecloth си дропеше в ДМNorth като за световно, а парите за кожите избих с продажбата на специални книжки (поне 15 дропнаха). Допълнително падна кеш и от продажбата на сините боклуци, които пускаха огретата, а и арената отпред с елитките също даде не едно БоЕ 8-) За съжаление Orb of Deception така и не падна :cry:

А <Shopska Salata> е една прогресираща гилдия, която захранва с таланти топ-гилдиите на сървъра :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 28, 2009 12:01 pm

Браво Тишо!

Хора, мислете ще имате ли свободен следобед през уикенда или някой ден, за да си заформим Накс10 ходенето? Колко човека сме горе-долу? Ники, Ланис, Таис, аз, Тишо, Илия, Дзверото сме 7. Аз ще привикам единия датчанин евентуално и вие сигурно ще измислите още двама играчи :) от вашата гилдия. Ще се съберем като бройка.
:roll:

Снощи правихме VoA25, VoA10 and Ulduar10. Във vault-а падаше само plate :(. В Улдуар убихме само три боса, защото имало Шампионска лига или нещо такова и хората се изнизаха да пият бира, ядат пуканки и да гледат мач. :roll: Пък и прийстът ни офицер се фръцна нещо и си излезе по едно време :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 28, 2009 12:56 pm

Не искам да се ангажирам отсега за уикенда, честно казано. Т.е. ходи ми се в Накс с нашата си група, обаче тая седмица (че и миналата) бяха някакъв кошмар откъм работа. Сега добавяме и работната събота. Вероятно ще има Улдуар 10 от петък, който също така вероятно ще продължи в събота. Та не зная дали в неделя няма да искам да се помотая с отделните си герои... Просто не зная в какво състояние ще съм. Иначе по принцип няма да има проблем, според мен, да замъкнем двама души от гилдията - от раз се сещам за 2 рогета и един лок - та който се появи.

А снощи все пак успяхме да се замъкнем в Улдуар. Ужасно се забавлявах. Още в началото ме качиха на тежък танк да мятам гюлета. Веселба! Още по-голяма веселба беше Улпи, следван от мечето на шофьора на танка, които припкаха след нас. Представете си само - грохот, тежки машини бумтят и се придвижват бавно напред, сгради се сриват с тътен, а от небето се сипе огън от преминаващи хеликоптери... близък кадър - един танк се хлъзва преднамерено по разлято петно мазут и се забива титанично в една кула, която на свой ред покорно се предава и рухва. А зад танка ведро тичат крилато-рогат заек и бяло мече... "винаги двама, винагиииии...."

Отам нататък вече си вървяхме кротко по босовете и ги отмятахме един по един. Искам Мимирон да падне тая вечер. Искам ТРИНКЕТ!!! ПЪК!!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 28, 2009 1:19 pm

Събота е леко работна не забравяйте.

Мня, има си и плюсове човек да не се ангажира в сериозни гилдии :)

Мдам, и аз изкарах щастливите 300к повреди по ордата ачиивмента в AV заслужено. Ма факт е, че праилните играчи сряда вечер са по инстансите и в бг-тата стаа нуубска сеч. Не мога си обясна иначе как се бухвам насред ордския рейд и ми се разминава на хънтарда баш.

И Пала май ше дигам колкото и да е клиширано. Като гледам как 4 човека го колим 2 минути 1 белфското копеленце и не мре просто... надъхващо. Пък и ефектите са му яки. Ма ше се оборудва и той пвп-ейската по некое време за по-лесно. Хюманец май ше да е.

Хънтърда още 1 парче остана за пвп сета са, а за от хероиците ви нема никви напоследък с тоя Улдуар да се обзавеждам. Не че знам кво къде ми трябва ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 28, 2009 1:31 pm

Браги - има си причина като wow показва точка за играч, паладините да са в розово.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 28, 2009 1:33 pm

:mrgreen: Факт е. Ма за пвп ДК-то ми е бая по противно са. От друга страна спестено време за 55лвла. :idea:

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu May 28, 2009 1:41 pm

Лоша работа! Жена ми снощи ме предупреди че ако не си легна вечерта с нея вместо да рейдвам...щяла да си намери близките дни някой райдер :? Така че....съм изправен пред дилема за довечера :)
Някой ще ми каже ли за какво служат тези ачиивменти?

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 28, 2009 1:53 pm

kiko72 wrote: Някой ще ми каже ли за какво служат тези ачиивменти?
Изключително важни са. Ако ги имаш - се фукаш с тях :lol: Ако нямаш, решаваш че всъщност не са толкова значими :wink:

Иначе някои от ачийвмънтите дават за награда рядък маунт и/или титла.
Мдам, и аз изкарах щастливите 300к повреди по ордата ачиивмента в AV заслужено
Ти все пак си рейндж-ДПС, ха сега си представи с протекшън паладин как се прави тоз ачийвмънт :mrgreen: Валяка влиза и мачкааааа :mrgreen: Беше едно много кърававо Алтераче... :oops:
Браги - има си причина като wow показва точка за играч, паладините да са в розово.
Да перифразирам вечните "Щурците"
Паладинът носи розово, ДК носи бозаво

:shark:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu May 28, 2009 2:02 pm

MIMIRON i VEZRAX DOWN!!!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 28, 2009 2:19 pm

Честито:)))

Ние се надяваме да успеем да се съберем, че да дръпнем генерала:)

А на вас - успех с Йог:)