Като още един член на клуба "Не се връзвайте на провокациите на Алекс" смея да предполажа, че той умишлено използва провокативен език, за да види докъде ще се стигне. Предполагам, че това е някаква форма на забавление, което уви аз трудно разбирам, но все пак сме свободна страна, и Алекс си има право на лично мнение, дори и изказано по такъв начин. Разбира се, хубаво е да не обижда някого лично, така че Алекс, не е лоша идея да се извиниш на Пешо (пардон, Roamer, стар навик, какво да се прави) за обобщението за бабичките, след като се има предвид, че той се чувства засегнат.
Колкото до темата - може би съм в доста нихилистично настроение поради настинката, която почнах да получавам, но не виждам смисъл да се заблуждаваме, че у нас има партии, които са чиста вода ненапита, никога не са крали и нарушавали закона, никога не са лъгали и т.н. Както виждаме сами, у нас вече името на партията се размива напълно с политиката, която води, така че имаме номинално наречена "лява" партия, която всъщност води такава дясна политика, която дори и класическите десни не водеха навремето.
Така че от известно време насам аз се отказах да търся морални ценности в партиите, защото според мен те просто не изповядват такива. Единственото, което ме интересува, е да не вършат големи глупости, и ако може да бутнат страната малко по-напред. Знам, че това звучи адски нихилистично, но за съжаление това е реалността у нас. В заключение няма смисъл да се търси кой е виновен, защото напоследък изобщо не съм убеден че има голям избор.
This signature is not yet rated