Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 23, 2008 4:05 pm

Как хем е оувъррейтната, хем си играл 35 часа? Само това не мога да разбера?

Старите хейтъри, бате, they never get old! :lol:

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Jun 23, 2008 4:19 pm

дал съм 130 кинта - ще играя, къде ще ходя...
не видях коментар по недостатъците, за сметка на старите "остроумия", they never get old, eh? :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 23, 2008 4:23 pm

бе аз не съм я играл но съм 99% сигурен че ще същата като старите по геймплей- не ми казвай че наивно си очаквал революции като си купувал.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Jun 23, 2008 4:28 pm

като за игра почти универсално рейтвана 10/10 не очаквах множеството дразнители, повечето от които на всичко отгоре вероятно са умишлено оставени. да им имам "дизайн" решенията.
и не става въпрос за революция, а еволюция. :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 23, 2008 4:31 pm

Scourge wrote:като за игра почти универсално рейтвана 10/10 не очаквах множеството дразнители, повечето от които на всичко отгоре вероятно са умишлено оставени. да им имам "дизайн" решенията.
и не става въпрос за революция, а еволюция. :)
не ми казвай че си се вързал на оценките на платени сайтове и списания, щото по форумите никъде не видях оценки 10/10 по скоро 8/10 се въртяха оценките на трезвомислещите хора.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Jun 23, 2008 4:37 pm

дефинирай "вързал".
аз по принцип съм скептичен към серията. тая част определено е по-напред от старите; градът далеч не ми изглежда толкова стерилен, колкото го изкарват на много места и има някои доста сполучливи герои (макар и стереотипни), но издиша в детайлите. което е най-изненадващото. на големите франчайзи точно там им е силата обикновено.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 23, 2008 5:03 pm

Scourge wrote:дал съм 130 кинта - ще играя, къде ще ходя...
не видях коментар по недостатъците, за сметка на старите "остроумия", they never get old, eh? :)
Ша има и коментар, след няколко дни обаче ;)

Ценноста на играта е в "оперфектяването" на старата формула главно.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 23, 2008 5:21 pm

дефинирай "вързал".
повярвал наивно на платени писачи и фенбойчета на серията
тая част определено е по-напред от старите
Демек си смятал че предишните за зле, знаел си че са имали супер високи оценки (10/10) , сам признаваш че ТАЗИ е по- добра и се чудиш на 10-тките.
едвали не си останал излъган и разочарован.
Аз например не сммятам че Сан Андреас е абсолютна 10- ка и ако тази е по- добра - също ще ми е десятка.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Jun 23, 2008 5:46 pm

не се чудя на оценките. което не ми пречи да се възмущавам.
също така съм сигурен, че немалка част от ревютата са искрени, но амплифицирани от хайпа. той има навика да прави такива неща - мнозинството залита във възхвали, а тук-там разни единици решават да се отделят от тълпата и да оплюят на общо основание. и двете положения са еднакво зле.

и не съм излъган въз основа на ревютата, направих й двучасов тест-драйв преди да я взема. само че недостатъците почват да лъсват и да се набиват на очи след десетина часа игра примерно.
което няма да ме спре да я довърша, социологическият интерес също е стимул.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Jun 24, 2008 1:53 am

или пък недомислици като бъстването -> губиш оръжия и пари vs умирането -> губиш само пари (в резултат, при всяка по-напечена ситуация, когато ножът опре до кокала, е по-смислено да умреш, отколкото да те хванат, смях)
Тебе са те БЪСТВАЛИ? :lol:

Иначе изброените критики доста клонят към категория нитпикинг. Играта е най-малкото отлична. Да, има немалко ядове (като аз поне не смятам, че изброените от теб са основните), но това не й пречи да си струва всяко левче.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Jun 24, 2008 2:56 am

AlDim wrote:
или пък недомислици като бъстването -> губиш оръжия и пари vs умирането -> губиш само пари (в резултат, при всяка по-напечена ситуация, когато ножът опре до кокала, е по-смислено да умреш, отколкото да те хванат, смях)
Тебе са те БЪСТВАЛИ? :lol:
ама разбира се, работя упорито да няма нито една нула в статсовете. :lol:
Иначе изброените критики доста клонят към категория нитпикинг. Играта е най-малкото отлична. Да, има немалко ядове (като аз поне не смятам, че изброените от теб са основните), но това не й пречи да си струва всяко левче.
абе другото иди-дойди, но рестартирането на мисии и тамагочитата са си мейджър пейн ин ди ас.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 24, 2008 2:58 am

Извинявам се предварително за израза - но колкото си по-келяв в изпълнението, толкова повече ще рестартираш. Мисля, че е крайно очевидно. На всеки му се е случвало, но един адекватен геймър ще рестартира на наистина тегави и/или продължителни мисии.

Тамагочитата - дюд, те са ИЗБОРНИ. Може просто да им теглиш една майна и да си караш кефа.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Jun 24, 2008 3:07 am

и тва с келявостта оправдава кофти организацията на рестарта точно как? пък и искаш да ми кажеш, че мина последната мисия на бруси от първите три пъти? аре не на мен тия...

същото и с тамагочитата - тва че са изборни не е оправдание за недомисления тормоз. можеха да са изборни, без да се държат като идиоти, когато не ти се занимава с тях. :)

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Tue Jun 24, 2008 6:10 pm

Днес си врътнах Криза-та и съм недоволен единствено и само от ending-a. То ясно, че си отварят вратичка за развитие, ама....това бе много тъп край:) Нещо като среда....а и геймтайм-а не е никак голям. Иначе графиката и сюжета са страхотни. Звука също перфектен...само AI-то можеше да е по-добре, но...пак е добре така:)
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 25, 2008 9:49 pm

Поразцъках Space Invaders Extreme - старата класика, преработена и доусъвършенствана в чест на 30годишния й юбилей, което си е постижение за отбелязване :lol: Игрицата си е страхотна, но сега още по-пристрастяваща, благодарение на някои интересни нови механики. Има я и за PSP, тъй че препоръчвам с две ръце :P