Старите хейтъри, бате, they never get old!

Moderator: AlDim
не ми казвай че си се вързал на оценките на платени сайтове и списания, щото по форумите никъде не видях оценки 10/10 по скоро 8/10 се въртяха оценките на трезвомислещите хора.Scourge wrote:като за игра почти универсално рейтвана 10/10 не очаквах множеството дразнители, повечето от които на всичко отгоре вероятно са умишлено оставени. да им имам "дизайн" решенията.
и не става въпрос за революция, а еволюция.
повярвал наивно на платени писачи и фенбойчета на сериятадефинирай "вързал".
Демек си смятал че предишните за зле, знаел си че са имали супер високи оценки (10/10) , сам признаваш че ТАЗИ е по- добра и се чудиш на 10-тките.тая част определено е по-напред от старите
Тебе са те БЪСТВАЛИ?или пък недомислици като бъстването -> губиш оръжия и пари vs умирането -> губиш само пари (в резултат, при всяка по-напечена ситуация, когато ножът опре до кокала, е по-смислено да умреш, отколкото да те хванат, смях)
ама разбира се, работя упорито да няма нито една нула в статсовете.AlDim wrote:Тебе са те БЪСТВАЛИ?или пък недомислици като бъстването -> губиш оръжия и пари vs умирането -> губиш само пари (в резултат, при всяка по-напечена ситуация, когато ножът опре до кокала, е по-смислено да умреш, отколкото да те хванат, смях)![]()
абе другото иди-дойди, но рестартирането на мисии и тамагочитата са си мейджър пейн ин ди ас.Иначе изброените критики доста клонят към категория нитпикинг. Играта е най-малкото отлична. Да, има немалко ядове (като аз поне не смятам, че изброените от теб са основните), но това не й пречи да си струва всяко левче.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests