Moderator: Moridin
Кюл! Дай някакво инфо, туй-онуй.трубадур wrote: ↑Tue Jan 04, 2022 11:30 amУспях да напиша, редактирам и въобще да става за нещо (според мен) роман на английски, ся остава да намеря как да го продам на някого, ама като гледам колко надолу го слагам сред "постиженията" май ще положа повече усилия откъм пазарно разгръщане в следващи проекти.
ако успея да я издам или въобще издам нещо, ще споделя, че ся квото и да кажа ще е доста ватевър, но вътре има всичко, дето обичам у живота, хорър, блата и много високи мъже.penzata wrote: ↑Wed Jan 05, 2022 11:33 pmп.п.Кюл! Дай някакво инфо, туй-онуй.трубадур wrote: ↑Tue Jan 04, 2022 11:30 amУспях да напиша, редактирам и въобще да става за нещо (според мен) роман на английски, ся остава да намеря как да го продам на някого, ама като гледам колко надолу го слагам сред "постиженията" май ще положа повече усилия откъм пазарно разгръщане в следващи проекти.![]()
Аз пък си зех и сувидка/термоциркулатор наскоро, да е още по-лежерно готвенето. Освен това за вакумиране уредче дет си го имах.The Dragon wrote: ↑Mon Dec 20, 2021 9:39 amВ метро бяха пуснали свинска плешка за по 5 кинта. Бях забравил колко е лесно дърпаното свинско - ръсиш с подправки, фурната на 110 и на сутринта си го прибираш
Users browsing this forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] and 3 guests