На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:21 pm

Засрамете се, от Зомбитата насам не сме ходили. :? То нямаше и накво де.

Аре наново са: Беулфа, петък.
Cinema City 11:15, 12:30, 13:30, 14:45, 15:45, 17:00, 18:00, 19:15, 20:15, 21:30, 22:30
19:15, нали?

Не четете ревюто в Програмата, освен ако не искате да се посмеете. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 4:31 pm

Е постни в Беоулф темата. Няма да се разбираме на сто места едновеременно.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:33 pm

Както предпочитате. Едва тук и сега обаче имаме точен ден и час. Пък и принципно, някак.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 5:00 pm

Бе, и аз си мисля, че е по-добре уговорките да са тук, а не в темата за коментари на филма, но нейсе...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 5:06 pm

В крайна сметка, ние ше си се уговряме тука, те там - и ше си ходим отделно, баси. :evil:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 20, 2007 5:11 pm

Няма де, споко, просто кажете дали ви е изобщо възможно за 18ч? За да има време после да седнем някъде евентуално. :roll: И без да се налага да гоним таксита.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 5:15 pm

Добре, ако работещите могат за шест, да казват. Ше им вземем билети.

Ако не, ше преценим. Прожекцията в седем свършва в девет точно, не е толкова късно.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 20, 2007 5:23 pm

Да, ама я си помисли, 21ч свършва, 21:10ч докато се затътрим на някъде, девет и нещо докато стигнем до място, което ще ни побере всичките, десет без нещо докато поръчаме, тръгнат да носят и т.н. и десет и половина/единадест без нещо (поне!) тръгване към някоя спирка, което прави цялото изпълнение твърде прибързано и с притеснения да не изпуснем транспорта (поне тия, като мен, които ще го гонят).

Най-добре в 18ч, ако можете казвайте, наистина.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 10:54 pm

Мога и 18, и 19:15, само решете скоро :)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Nov 20, 2007 11:00 pm

И аз предпочитам 18.
И по добре тая тема. Аз поне Беоулфската сам я игнорнал отдавна.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 20, 2007 11:02 pm

Да бе, ясно, че ще е тук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 11:08 pm

Corwin wrote:Аз поне Беоулфската сам я игнорнал отдавна.
Ми някак разбираемо е ако я разигнорнеш, след като изобщо имаш някакъв интерес към филма, не?

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Nov 21, 2007 12:05 am

Не. Сега я прецъках и половината тема е флейм, което не е лошо, ако не беше толкова изтъркан. Има щипка обсъждане на леля Анджелина и е пресолено е със спамец. Основната съставка разбира се е закани колко ще е готин или тъп филма. Има и около две страници коментари, трeйлъри и очаквания, които принципно са смислени, обаче просто предпочитам като ходя на филм, да го гледам без нагласа и да ме изненада (е хубаво е евентуално да има препоръка дали е добър или лош, но щом така или иначе ще го гледам, по-добре да е на чисто).
Освен това според мен това е темата за уговорки, а специалните теми са за очаквания и коментари по филма.
Last edited by Corwin on Wed Nov 21, 2007 11:23 am, edited 2 times in total.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 12:22 am

Да бе, абс. съгласен. :) Нищо кой знае кво не беше изпуснал досега. Имах предвид оттук-нататък да я разигнорваш, щото сега ще има доста обсъждания и ревюта като го гледат всички. Аз затова и не бързам да се изказвам още.

Достатъчно е да се знае, че филмът диливърс здраво и по двата фронта, само дето аз бях решил, че визията ще е 100% перфектна - а до този момент има още време.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 21, 2007 9:00 am

Като гледам май ще се съберем за 18.00. :popcorn: