Честита Нова година, хора.
Егати годината беше две и двайсет и първа, поне за мен де. Емоционално - и нагоре, и надолу. Едно от кучетата ми умря от старост баш на Коледа, та още не мога да се осъзная. На двайсетина години беше, живя дълъг и щастлив живот и при нас, и при предишните стопани. Обичахме си я.
Същевременно обаче дойдоха доста събития да ме натъпчат с адреналин в правилната посока. Лятото сестра ми се омъжи. (Под звуците на "Raise Your Horns" на Amon Amarth, което беше яко.) Девет години е по-малка от мен и шест - от брат ми, обаче сърцето й първо проговори за това. Радвам се за нея.
За мен, лично... Втората половина на годината се изгърбих от превеждане. Като наизлязат нещата, ще се похваля повече сигурно

Излезе втора книга с мой превод, което доста ме зарадва. Тази книга:
https://ibis.bg/tzarstvoto-na-mraka.html (Половината книги в поредицата са превеждани от хора, които са минали през форума, между другото.) Нацели ме адски яко, просто защото обичам приключения от този тип много.
Междувременно, на трийсет и пет години рекох да тръгна на уроци по пеене. Забавно е. Оказва се, че от годините, в които съм дрънкал на китара, полза има - имам железен усет за ритъм и горе-долу приличен слух, та пея сравнително точно, макар и засега да нямам никаква техника. Пауър метъл певец от мен обаче май няма да излезе, колкото и да харесвам жанра принципно. Гласът ми е много нисък, макар и с горе-долу приличен диапазон.
Та така.
За много години!