В бижутериите продават.Amikae wrote:Чудя се дали някъде може да се намери прозрачна пластмасова(или каквато и да е всъщност) кутийка, в която да има стойчица за малък предмет, примерно скъпоценен камък или нещо от този сорт?
Търся...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
За съжаление съм забравил вече, помня със сигурност че трябва това
- Spoiler: show
Last edited by Xellos on Sun Nov 21, 2010 9:48 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
туй го знам проблемата е че нямам никаква идея какво и как се правеше след това. И в какъв ред.Xellos wrote:За съжаление съм забравил вече, помня със сигурност че трябва това
Смъртния акт.
Удостоверение за наследници.
http://lex.bg/bg/documents/view/8491/2/70
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Ахам, еми индивидуално е, сложно и скъпоплатено натам. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Не е чак толкова сложно. Иди в общината си с акта и ще ти обяснят. Малко по-сложно е с банките, на които покойникът (моите съболезнованияThe Dragon wrote:туй го знам проблемата е че нямам никаква идея какво и как се правеше след това. И в какъв ред.Xellos wrote:За съжаление съм забравил вече, помня със сигурност че трябва това
Смъртния акт.
Удостоверение за наследници.
http://lex.bg/bg/documents/view/8491/2/70

В моя случай търся инфо. Моля господата и дамите софийски шофьори да ме светнат дали пуснаха бул. Брюксел до летището и ако да дали и двете платна или само едно от тях.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Доколкото знам не е пуснат изцяло, едно платно със сигурност, ама минавах натам миналата седмица из дружбите. От долу по "Христофор Колумб" се минава що годе нормално. Поне от цариградско до Искърско шосе съм тествал. :/
Мда, Жоро, мога да потвърдя вече. Наистина е открит целият и е добре направен. А и с ограничение от 80 км/ч движението е много експедитивно.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Земи тва ограничение...
http://dnes.dir.bg/news/sofia-magla-ver ... 54557?nt=4
http://dnes.dir.bg/news/sofia-magla-ver ... 54557?nt=4
- Moridin
- Global Moderator
Търся видеокарта от зората на времето, поне AGP, ако не и PCI (не експрес). Оригиналната май е S3Virge, та смятайте. На забравения от бога комп, който бях сложил на дядо ми да си пише книгите, му гръмна видеото и няма отде да намеря такава част вече. Някой да има залежала???
Алтернативно, ако някой дава цял старичък компютър за не много пари..

Алтернативно, ако някой дава цял старичък компютър за не много пари..

This is it. Ground zero.
Вероятно ми се намира един GeForce 2 MX на AGP.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.