На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Nov 02, 2007 1:47 pm

shayhiri wrote:Всъщност точно 8 без десет.

А за Рендишъна трябваше с мене, ма дори аз се колебах до последно. А е много хубав филм. Ако можете се съберете, вървете.
Благодаря - и миналата седмица бях с температура, иначе щях да отида. Така че може и да се появя довечера, но не съм сигурен, така че със сигурност не ме чакайте.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 11:33 am

Да предложа все пак: Американски гангстер днес обед-следобед? Очаквам добри неща от него и се радвам, че е много успешен филм за Скот (току що се разбра каква премиера е направил в Щатите вчера).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 03, 2007 12:08 pm

shayhiri wrote:Да предложа все пак: Американски гангстер днес обед-следобед? Очаквам добри неща от него и се радвам, че е много успешен филм за Скот (току що се разбра каква премиера е направил в Щатите вчера).
И как се е справил в Щатите? :roll:
Иначе съм много навит за филма но днес не мога уви. :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 03, 2007 12:11 pm

50мил. уикенд. Много повече от Гладиатор, да речем. Що въртиш очи?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Nov 06, 2007 7:41 pm

Желаещи за Lions for Lambs за петък (или събота/неделя)? :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 7:50 pm

Не.
Spoiler: show
Ше ви пусна аз-вас тоя път да изпитателствате. :roll: Почти съм сигурен, че няма да си заслужава, въпреки че още няма достатъчно ревюта.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Nov 07, 2007 5:39 pm

Ицо, аз евентуално бих дошъл уикенда, но не съм сигурен . Хвърли един телефон, ако искаш, на пм да ти се обадя петък, да се разберем.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 08, 2007 9:41 am

Аз петък съм пак на Stardust-a. :roll: Евентуално другата седмица по скоро за Lions for Lambs. :?

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Nov 09, 2007 2:44 pm

Със сигурност няма да мога нито един ден уикенда да дойда, множко ще ми дойде. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 09, 2007 2:57 pm

Ще използвам случая да сръчкам passerby все пак да отиде да гледа Офицери и пешки. При положение, че имаше толкова желаещи, ще се чувствам малко глупаво, ако не получим нито един "отчет" за филма.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 09, 2007 3:08 pm

Не е казано, че всеки филм, който човек иска да гледа, непременно трябва да го гледа в първата седмица, да не говорим па за първия уикенд, в който излиза :) Може пък и Минувачът да си има личен живот извън работата и киното :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Nov 09, 2007 3:13 pm

Освен това ревюто на филма във в. "Сега" ми поохлади ентусиазма. Ама ако намеря свободен момент, може и да го гледам.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 10:30 am

На мен пък оценката в ИМДБ нещо не ми харесва. :?

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 10:42 am

Гледах го вчера Lions for Lambs.
Имаше доста интересни разсъждения, но нищо потресаващо ново. Впрочем в различни моменти се съгласявах с различни гледни точки - и в спора между журналистката (Мерил Стрийп) и сенатора (Том Круз), и в спора между университетския преподавател (Робърт Редфорд) и студента му.
Все пак на мен лично ми беше интересен. Сценаристът май е този на "Кралството". Имайте предвид обаче, че не е екшън, напротив. Много спокойно темпо и добър баланс между трите сюжетни линии - журналистката/сенаторът, преподавателят/студентът и двамата американски войници, озовали се посред нощ в заснежена планина в Афганистан след като са се записали в армията по свое желание. По този повод впрочем персонажът на Редфорд казва, че не е съгласен с решението им, но уважава мотивите им за него (Никола, тази част не е като стандартния американски филм за супервойници или сълзлива и адски опасна спасителна операция, по-реалистично е).
Приятен филм, особено за интересуващи се малко или много от световна политика и гражданското поведение на всеки един от нас (това по повод поведението на Валери по време на изборите, когато каза че гласът му бил "мизерен":spank: ). Все пак, ако не ви се дават пари, става и за компютър.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 12, 2007 10:47 am

Нави ме, бате. Ако не беше излязъл Мас Ефект щях още тези дни да отида да го видя.