Догледах и пети сезон на Nip/Tuck. Това тотално беше най-извратеният сезон на сериала до момента

Moderator: Moridin
Малеее, много мазохистично ми се струва, аз съвсем се отказах от сериала след 14 или 15 епизод от тоя сезон като стана развръзката с оная лудата. И наскоро гледах първия епизод от 6-тия и останах с впечатлението, че не бях сбъркал с преценката си, сериалът официално е сдал дух. Интересното е, че Райън Мърфи май сега се занимава с Глий (мюзикъл сериала) поне доколкото разбрах.Dr. Horrible wrote:Аз догледах първи сезон на Fringe. Приятен беше, доста. Джей Джей Ейбръмс си ползва основно разни стари трикове от Наричана още, но пък аз му се кефяНачалните епизоди ми бяха доста глуповати, но към 14-ти стана особено интересно и започна да ми пука дори за епизодичните мистерии. И финалът естествено беше адски странен, така че скоро ще почвам втори сезон.
Догледах и пети сезон на Nip/Tuck. Това тотално беше най-извратеният сезон на сериала до моментаПовечето епизоди ми харесаха много, особено в първата половина. Последните няколко серии станаха малко прекалено блудкави покрай Крисчън, но все пак имам надежди, че финалният сезон ще бъде достатъчно качествен.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 6 guests