WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
Драгън, не отричам всеки пост тук, който изказва някаква критика. Обаче ефектът на критиката се влияе от начина, по който тя е поднесена и колко често. И вероятно още куп други неща, ама нито му е тук мястото да си говорим за това, що е то критика, нито пък имам желание. В крайна сметка, ако видиш, че някой се дразни от нещо, което правиш, сам избираш как да продължиш и изборът ти определя отношението към този някой.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Никой не е длъжен да отговаря на друг де
Баси Близард са няй-яките в сферата на зарибяването. Земах си пс2, а пак яко съм захапал диаблото днеска. Respect.
Така че, Ланис Двера и Таис да постват тука основно Подвизи(тм) и Съвети(ТМ), другите ше ядът баниша.

Така че, Ланис Двера и Таис да постват тука основно Подвизи(тм) и Съвети(ТМ), другите ше ядът баниша.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ако правилно съм разбрал, хората, които харесват и играят УоУ заради това което е, искат да си го обсъждат и да си се кефят без да трябва на всеки няколко страници да се обясняват с други хора, които търсят кусури на играта. И на мен би ми било досадно, в интерес на истината.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- The Dragon
- Elder God
Абе факт, въпроса е защо нова тема? Моеше да поразчистя назад просто. Са с стари .... нов бардак не се праи ;рBat Garo Still Rots wrote:Ако правилно съм разбрал, хората, които харесват и играят УоУ заради това което е, искат да си го обсъждат и да си се кефят без да трябва на всеки няколко страници да се обясняват с други хора, които търсят кусури на играта. И на мен би ми било досадно, в интерес на истината.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
елементарно - след като в ТАЗИ не желая да обсъждам играта ще е в друга - в този или друг форум... ако е проблем да е в този - модераторите да си кажат или да изтрият новата тема - тогава и без да си казват ще ми стане ясно...
и това, че АЗ ще си пиша в нова тема, не значи, че другите не могат да продължават да си пишат тук...
и това, че АЗ ще си пиша в нова тема, не значи, че другите не могат да продължават да си пишат тук...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar