And Then There Was Spam

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 25, 2007 11:44 pm

Ми всъщност не е много смешно. И трябваше да е в съседната Абсурдистанска тема. Минавали сте през Славейков, нали? Къде, смятате, отиват тия пари? :wink: Да не говорим за Азия, където се продават милиарди пиратски копия.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Aug 25, 2007 11:50 pm

Кажи милиони и ще си по близо :)
Ами мога да ти кажа къде не отиват - при терористите:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 12:03 am

Аз говорех за цяла Азия, а не само за централния пазар в Бангкок. :lol:

Пиратството е престъпление като наркоразпространението и сводничеството. Парите отиват в мафията/властта. Може би терористите са някаква благородна, независима общност, която се финасира по неведоми, но честни пътища?

От друга страна, ясно, че основното им финансиране е на държавно ниво, наравно със спецслужбите. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Aug 26, 2007 3:43 pm

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Aug 27, 2007 1:09 am

Крадец нае автокран и отмъкна павилион с буркани

Мне, това не е за Абсурдистан - това може да се случи навсякъде, въпросът е в човешката изобретателност - в това, че изобщо му е хрумнало :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 27, 2007 3:21 pm

shayhiri wrote:Ми всъщност не е много смешно. И трябваше да е в съседната Абсурдистанска тема. Минавали сте през Славейков, нали? Къде, смятате, отиват тия пари? :wink: Да не говорим за Азия, където се продават милиарди пиратски копия.
Шайхиров, стига се вживява! :ninja: И на всичкото отгоре за неправилните дреболии. :ninja: Отговорът е такъв! :shark:

Преводачо, страхотно е. Особено "мацката"!!! :rofl:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 3:57 pm

Байова, линкът ти не ми работи. Ще вербализираш ли позицията си или директно да приема, че симпатизираш на мафиотите?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 27, 2007 4:37 pm

Шайхирич, май имам някакъв проблем с ютюба в момента (15:32, мое време) та изчакай до утре. Но за да не страдаш и се терзаеш до тогава с моята позиция, крaтко ще се обясня. :plez: Аз съм за свободната обмяна на всякакъв "културен" материал. Значи в този случай съм за пиратството! Капиччи! :yo:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 5:04 pm

Записването на културния материал в/ху носител и продажбата му влиза ли в свободната обмяна?

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Mon Aug 27, 2007 5:25 pm

Ъм, по принцип дори и аз се дразня от пиратството тип "Славейков". Доста е по-различно от p2p мрежите...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 27, 2007 6:25 pm

Хайде да е за тази теме :)
Камелия влезе в ролята на Бриджит Бардо за фотосесия
27 август 2007 /
В ролята на Бриджит Бардо, Дженифър Бийлс от „флашданс”, Ким Бейсингър от „9 ½ седмици”, Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”, Марлене Дитрих от „Синият ангел”, Джейми Кинг от „Град на греха” се снима Камелия в новия брой на Max.
Фотографът Георги Марков улавя певицата в реплики на култови филмови сцени, за които Камелия е преобразена до неузнаваемост. Още на самата корицата, тя позира като най-желаната жена в Европа след края на Втората световна война – Бриджит Бардо. Фолк певицата, която успя да се забърка в политически скандал с приближени на Волен Сидеров заради рокля с цветовете на българското знаме, жената, която не се плаши да излезе на сцена с две лепенки върху зърната си или да пее без бельо, прави сензационни разкрития пред списание MAX за своя сексуален живот. “С годините сексуалният апетит на жената нараства и е много жалко, че когато тя най-после узрее за качествен секс, нейните набори не й обръщат никакво внимание. Мъжът, с когото живея, наистина е по-малък от мен. Той е мой мениджър, приятел и любовник. С него често обсъждаме визията си. На моменти е много радикален, което ми харесва” – казва тя пред списанието.
Задача:
Find the 10 differences
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 6:30 pm

С годините сексуалният апетит на жената нараства и е много жалко, че когато тя най-после узрее за качествен секс, нейните набори не й обръщат никакво внимание.
За другото не знам, ма това го е казала много точно пачата. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 9:18 am

фак'т факт ;)

тряят си знаци такоата :)

Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 28, 2007 10:09 am

shayhiri wrote:Записването на културния материал в/ху носител и продажбата му влиза ли в свободната обмяна?
Ми май не. Това си е кражба. И колкото и да е богат ограбеният, си остава кражба (за съжаление)!
Но аз (или всеки човек, де) да имам достъп до всичко което пожелая (или от което се нуждая), ми изглежда най-малко задължително.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 10:22 am

Ей за тва говорим. Ако дадете и стотинка за пиратски продукт, изкривявате смисъла и храните мафията.

Ако сваляте безплатно, пак се води пиратство - да не се лъжем - но е донякъде оправдано, ако не е имало друга възможност. Ако филмът го няма по кината или е твърде тъп за кино или нямате ДВД плеър или го няма дори на ДВД и т.н.

А ако нещо изпиратствано ви е харесало, не забравяйте поне да споменете с добро авторите. На тях го дължите, мам*цата ви, дет вика Ксел. Не ви е бащиния. :idea: