And Then There Was Spam

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 25, 2007 11:44 pm

Ми всъщност не е много смешно. И трябваше да е в съседната Абсурдистанска тема. Минавали сте през Славейков, нали? Къде, смятате, отиват тия пари? :wink: Да не говорим за Азия, където се продават милиарди пиратски копия.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Aug 25, 2007 11:50 pm

Кажи милиони и ще си по близо :)
Ами мога да ти кажа къде не отиват - при терористите:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 26, 2007 12:03 am

Аз говорех за цяла Азия, а не само за централния пазар в Бангкок. :lol:

Пиратството е престъпление като наркоразпространението и сводничеството. Парите отиват в мафията/властта. Може би терористите са някаква благородна, независима общност, която се финасира по неведоми, но честни пътища?

От друга страна, ясно, че основното им финансиране е на държавно ниво, наравно със спецслужбите. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Aug 26, 2007 3:43 pm

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Aug 27, 2007 1:09 am

Крадец нае автокран и отмъкна павилион с буркани

Мне, това не е за Абсурдистан - това може да се случи навсякъде, въпросът е в човешката изобретателност - в това, че изобщо му е хрумнало :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 27, 2007 3:21 pm

shayhiri wrote:Ми всъщност не е много смешно. И трябваше да е в съседната Абсурдистанска тема. Минавали сте през Славейков, нали? Къде, смятате, отиват тия пари? :wink: Да не говорим за Азия, където се продават милиарди пиратски копия.
Шайхиров, стига се вживява! :ninja: И на всичкото отгоре за неправилните дреболии. :ninja: Отговорът е такъв! :shark:

Преводачо, страхотно е. Особено "мацката"!!! :rofl:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 3:57 pm

Байова, линкът ти не ми работи. Ще вербализираш ли позицията си или директно да приема, че симпатизираш на мафиотите?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 27, 2007 4:37 pm

Шайхирич, май имам някакъв проблем с ютюба в момента (15:32, мое време) та изчакай до утре. Но за да не страдаш и се терзаеш до тогава с моята позиция, крaтко ще се обясня. :plez: Аз съм за свободната обмяна на всякакъв "културен" материал. Значи в този случай съм за пиратството! Капиччи! :yo:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 5:04 pm

Записването на културния материал в/ху носител и продажбата му влиза ли в свободната обмяна?

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Mon Aug 27, 2007 5:25 pm

Ъм, по принцип дори и аз се дразня от пиратството тип "Славейков". Доста е по-различно от p2p мрежите...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 27, 2007 6:25 pm

Хайде да е за тази теме :)
Камелия влезе в ролята на Бриджит Бардо за фотосесия
27 август 2007 /
В ролята на Бриджит Бардо, Дженифър Бийлс от „флашданс”, Ким Бейсингър от „9 ½ седмици”, Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”, Марлене Дитрих от „Синият ангел”, Джейми Кинг от „Град на греха” се снима Камелия в новия брой на Max.
Фотографът Георги Марков улавя певицата в реплики на култови филмови сцени, за които Камелия е преобразена до неузнаваемост. Още на самата корицата, тя позира като най-желаната жена в Европа след края на Втората световна война – Бриджит Бардо. Фолк певицата, която успя да се забърка в политически скандал с приближени на Волен Сидеров заради рокля с цветовете на българското знаме, жената, която не се плаши да излезе на сцена с две лепенки върху зърната си или да пее без бельо, прави сензационни разкрития пред списание MAX за своя сексуален живот. “С годините сексуалният апетит на жената нараства и е много жалко, че когато тя най-после узрее за качествен секс, нейните набори не й обръщат никакво внимание. Мъжът, с когото живея, наистина е по-малък от мен. Той е мой мениджър, приятел и любовник. С него често обсъждаме визията си. На моменти е много радикален, което ми харесва” – казва тя пред списанието.
Задача:
Find the 10 differences
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 6:30 pm

С годините сексуалният апетит на жената нараства и е много жалко, че когато тя най-после узрее за качествен секс, нейните набори не й обръщат никакво внимание.
За другото не знам, ма това го е казала много точно пачата. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 9:18 am

фак'т факт ;)

тряят си знаци такоата :)

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 28, 2007 10:09 am

shayhiri wrote:Записването на културния материал в/ху носител и продажбата му влиза ли в свободната обмяна?
Ми май не. Това си е кражба. И колкото и да е богат ограбеният, си остава кражба (за съжаление)!
Но аз (или всеки човек, де) да имам достъп до всичко което пожелая (или от което се нуждая), ми изглежда най-малко задължително.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 10:22 am

Ей за тва говорим. Ако дадете и стотинка за пиратски продукт, изкривявате смисъла и храните мафията.

Ако сваляте безплатно, пак се води пиратство - да не се лъжем - но е донякъде оправдано, ако не е имало друга възможност. Ако филмът го няма по кината или е твърде тъп за кино или нямате ДВД плеър или го няма дори на ДВД и т.н.

А ако нещо изпиратствано ви е харесало, не забравяйте поне да споменете с добро авторите. На тях го дължите, мам*цата ви, дет вика Ксел. Не ви е бащиния. :idea: