Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 19, 2007 9:05 am

Мдаам. аз досаждам на 3те принца в Vabi :). Мноого красиво е там :shock:.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 19, 2007 10:10 am

да това е в Кourna, малко по-на север от Venta's Cemetary

а маргонитите се появяват там само по време на Battle of Turai's Procession куеста (който аз никога не завършвам, за да мога да се върна после). Идват на 4 групи, първите са по 24 броя, четвъртата е мъничка и с бос, който засега не убивам :)

билд:
Barrage, Splinter Weapon, Edge of Extinction, три 33% running skills: Natural Stride, Dodge, Zojuh's Haste (ака Dodge#2), Troll Ungluent, Wielders Strike

оръжие - Flatbow най-добре, може и Longbow, но е по-трудно. Ако е Zealous още по-добре :)

сега не помня точно точките, но нещо такова:
7-9 Beast Mastery (за Edge of Extinction, имам си +4 маска която си слагам докато слагам спирита)
? Expertise (колкото остане, освен това имам minor runa)
8 Wilderness Survival (имам minor руна)
9 Marksmanship (5 и +4 от mask с руна) - колкото да имам минимума за лъка
12 Channeling (с това убиваш)

а да ги трепеш не е трудно след малко практика:
1) търчиш дотам
2) заставаш между кентаврите, 24 маргонита идват
3) седиш отзад и чакаш кентаврите да умрат (не отнема много време)
лошите се събират на хубава стегната групичка от 24, избираш си някой около центъра
4) слагаш си спирита
5) кастваш си splinter weapon
6) пускаш един Barrage на този в центъра, като веднага след като стреляш се обръщаш на 180 градуса и бягаш с някой от трите Running Skills (използваш Natural Stride когато можеш, най-бърз recharge)
7) идеята е, че когато стрелата падне, ти си някъде далече и те си седят там кротко
8) Повтаряш от точка 5 :)

Между групите можеш да си събереш каквото са пуснали или просто да си седиш и да чакаш следващата. Пускат доста руни и обикновено някой златен предмет - superior runa или wand за монк.

в youtube има видео някъде , с музиката от 300 :)

Splinter weapon и barrage e... В Tomb of the Primeval Kings като гледам два Ranger-a може спокойно да вземат Splinter и това убива групите Grasp of Insanity за отрицателно време.

остави си IGN, може да фармим заедно точки :)
<--- Thund Arroe
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 19, 2007 1:30 pm

:panda: Аз също ще фармя с вааас, лол.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Apr 19, 2007 1:46 pm

Гледам днес, че тънди се е регнал в общия форум - guildwars.headoff.com/forum и даже е писал. Съветвам и останалите да направите същото :P

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 19, 2007 2:05 pm

btw: hard mode is coming :)

ще ми е интересно какво точно ще бъде :)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 19, 2007 2:44 pm

Delegat wrote:Гледам днес, че тънди се е регнал в общия форум - guildwars.headoff.com/forum и даже е писал. Съветвам и останалите да направите същото :P

Относно онзи форум, навремето влязох, поразгледах, попаднах на тема "Вие сте начинаещи в играта? Прочетете първо тук!", отворих я и прочетох следното:
А сега ще се опитам да обясня на новите играчи защо не им се обръща достатъчно внимание. Много е просто - времето на да го наречем "Голямото Българско Заучаване на Guild Wars" отмина. Отдавна. Съжалявам пичове, може да не е ваша вина, но закъсняхте. Играта излезе Април 2005. След това имаше мисии, въпроси, правене на гилдии, разпадане на гилдии, мисии, въпроси, правене на гилдии, разпадане на гилдии. Близо една година по късно, в Гилдиите които са се наложили има два вида хора - Хардкор PvE и Хардкор PvP. Няма кой да ви обяснява кое как е. Няма кой да ви отделя време за помощ при определена мисия. Няма кой да ви учи да играете. Вече не.
Да им имам приветствието към новите играчи :roll: Та затова и не съм много ентусиазирана да влизам там.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 19, 2007 2:50 pm

Егати... това наистина пък не знам на какво прилича...
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 19, 2007 3:03 pm

Сериозно?... Е това е ... думи нямам :shock: :shock: :shock:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 19, 2007 3:32 pm

аха и аз го прочетох :)

Но не ми изглеждат чак толкова страшни и чак толкова хардкор :)

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Thu Apr 19, 2007 4:07 pm

IGN на войнът ми е Unforgivin Blade (с него започнах наново найтфола), но имам и дервишка - Elusive Ideals, с която съм превъртял третата кампания. Тъндър, с удоволствие бих фармил със тебе, но аз играя (вече доста рядко) на американските сървъри, защото просто си живея там. Така че се съмнявам да се засечем, но адни ме все пак във Френдс-листа - може да се срещнем някъде в голямата Елона.
Билда доста интересен ми се вижда, обаче от доста време не съм ПвЕ-рал така че съм забравил доста неща. ПвП-то много обърква , да знаете.
А приветствието към новите играчи на тия от хедоф сървърите си е направо обидно, и пълна тъпотия. Ако попаднещ на свестни хора, винаги ще ти обяснят нещата. С бившите ми 3 американски ПвП гилдии беше така. Нищо не разбирах от ПвП тогава, ама хората се хванаха и ми обясниха. А това че някои гилдии са хардкор едно или хардкор друго, не значи задължително че са добри или че се забавляват в играта - което си е няй-важното.
Xellos wrote:Мдаам. аз досаждам на 3те принца в Vabi :). Мноого красиво е там :shock:.
И доста скъпо също така.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 19, 2007 4:09 pm

Е скъпо за ся не ми е ;) не си падам да си разкрасявам брони и прочее ако е в тоя смисъл де. Иначе бръбърите кви гениални звуци издават топчестите като се бият направо да ти е жал да ги меляш. :mrgreen:

малко пейзажчета :). трее нащракам на 360 градуса дворците и градините там просот да опъна един чаршаф. Уф досади ми бонуса с тоя мим там :x . http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2

Обаче театъра с ебавката с професииса руууулз :)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw254.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 19, 2007 4:18 pm

Абсолютно гениални звуците на бръмбърите, да. Бтв мурсаатите също издават яки звуци, а май и мергонитите, не съм сигурна. Абе изобщо сладки работи има :). А Ваби е най-красивото място ви грата. И е скъпо заради Ваби армъра (ама ще си го купя пък, ся съм на 45к, продължавам).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 19, 2007 4:23 pm

Не съм видял цени са. ако е само за вида ше е като забогатея неприлично. ся предпочитам да си лепа руни по героите и бронята. Иначе 3ма fire елета и некро за герои ми вършат прекрасна работа, пък тоя рейнджърския fertile spirit замества доста от heal-а да не се губи на монковете енергия за защитата. мазиляк стига да се координира човек. Почти докарах 7500 сънспиар точки за следващ ранг ма лайтбринга е на жалките 4 :oops:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 19, 2007 4:30 pm

Ми за моят Вабиански армър трябват 16 сапфира и 16 рубина. Имам около 15 трейд контракта, от които 7 мога да дам за 1 рубин или 1 сапфир. Т.е. мога с тях да си гепя два камъка, а другите 30 ще трябва да си ги купувам, щото няма как да фармя джинове сама (просто си ме отнасят яко), с герои няма смисъл - нищо не пада и ... така в общи линии.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 19, 2007 6:18 pm

яяя двойни точки тоя уикенд за ранг :twisted: :twisted: