Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
http://www.engadget.com/2011/10/05/wire ... wikipedia/
Копеуеее .... ние сме добре. Берлускони си приема закон за лична употреба.
Копеуеее .... ние сме добре. Берлускони си приема закон за лична употреба.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Zeiss_optik
- Arcanist
О, не - аз вече знам кой ще получи гласа ми. Определено е по-добър от всички други кандидати - не краде, не лъже и си върши работата. Скромен, упорит и неподкупен. Освен това не пие алкохол, не пуши и е вегетарианец. Още като видях, че има издигната кандидатура, веднага си казах: "Това е моят кандидат! Превъзхожда всякакви Йордановци, Гуцановци, Недковци, Марешкивци и пр. политически сволочи. Ето за кого ще гласувам!Marfa wrote:Ама пък къф кандидат за кмет си имаме у нашо село! Завиждайте, шопииииии!!!!
НА!
Hemos pasado!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Ambartanen
- Arcanist
Прав е. Не ги разбирам хората от Брюксел. Аз и Него не го разбирам, но на мене ми е простено - еволюционно сме твърде отдалечени. Но абсурдите продължават да валят като тих дъждец връз пробит покрив.
Надявам се господата да бъдат така добри и да се бръкнат за едни 2700 лева, че Му да подарят епохалното неосоцреалистично платно "Il Giocondino": ЦВЪК.Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на
културата Вежди Рашидов ще получат на 10 октомври званието
"Почетен член на СБХ" за огромния им принос за разрешаването на
казуса със сградата на ул. "Шипка" 6. Това съобщи пресслужбата
на Министерския съвет.
Съюзът на българските художници определя като историческо
решението на Министерския съвет за собствеността на сградата на
СБХ в официално писмо до Бойко Борисов и Вежди Рашидов, се
отбелязва в съобщението.
Е, някои хора са се сетили по-рано, макар и с известна разлика:Zeiss_optik wrote:.......
О, не - аз вече знам кой ще получи гласа ми. Определено е по-добър от всички други кандидати - не краде, не лъже и си върши работата. Скромен, упорит и неподкупен. Освен това не пие алкохол, не пуши и е вегетарианец. Още като видях, че има издигната кандидатура, веднага си казах: "Това е моят кандидат! Превъзхожда всякакви Йордановци, Гуцановци, Недковци, Марешкивци и пр. политически сволочи. Ето за кого ще гласувам!
Магарешки работи (1)
Магарешки работи (2)
Какъв протрет, бе, това е ИКОНА! Светиня! Един ден ще се кланяте и ще целувате Бойковия лик, ще вдигате невръстните си дечица, та и те да получат благословия от Бащицата!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нда, това е от статията на Сандолино Вени, Види, Грънци 
А вие чудили ли сте се с какво се занимава ГДБОП напоследък? Може би дебне въоръжени до зъби зли бандити! Може би разкрива фабрика за дрога, замаскирана като млекокомбинат! Може би плете чорапи!
Нееее, нищо подобно. Ето с к'во:
ТУРЕТЕ ЕДИН ФЕЙСПАЛМ ПРИ СМАЙЛИТАТА, ШЕ ВИ СЕ НЕВИДИ!!! Накрая ще ви кажа на ГДБОП и ще видите, ама не искам нещата да стигат чак дотам!

А вие чудили ли сте се с какво се занимава ГДБОП напоследък? Може би дебне въоръжени до зъби зли бандити! Може би разкрива фабрика за дрога, замаскирана като млекокомбинат! Може би плете чорапи!
Нееее, нищо подобно. Ето с к'во:
Миролюба Бенатова за личната й драма, заради която известно време седя забранена като човек и като личност."Веднага подадох сигнал в ГДБОП, които изпратиха официално писмо до администрацията на сайта. Освен това се свързахме и директно с пресцентъра на Facebook. Изпратих и копие от личната си карта, за да докажа, че личният ми профил е реален."
ТУРЕТЕ ЕДИН ФЕЙСПАЛМ ПРИ СМАЙЛИТАТА, ШЕ ВИ СЕ НЕВИДИ!!! Накрая ще ви кажа на ГДБОП и ще видите, ама не искам нещата да стигат чак дотам!

БДЖ е пред фалит? В БДЖ липсват хиляда вагона, които Дянков случайно забелязал по време на посещението си в Сърбия? БДЖ чака присъдата на Европа дали ще го бъде или не? Може. Но това не пречи да си организира Спартакиада...
- Interpreter
- Forsaken
Силвестър Рокито ще ме направи горд, че съм българин, Арни Терминатора се среща с "влиятелни бг политици", а Чък ще вземе автограф от Бойко. Утре премиерът с Вежди ще пият по едно с "Непобедимите две". Ако вдругиден странно летящо тяло кацне във Вакарел, изобщо няма да се учудя. Какво му става на този свят? 

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"