Интересна статийка за начините, по които хората се забавляват с компютърните игри, когато... не им се играе

Moderator: AlDim
на този линк можете да намерите човека:Вече не ги играя игрите и затова ги продавам. Пакетът съдържа:
1. Call of duty 3 PAL
2. Call of duty 4: Modern Warfare NTSC
3. Call of duty: World At War PAL
Игрите са в перфектно състояние, както дисковете така и кутийките и книжките. Пакетът се продава за 100 лева!!! Цената не подлежи на коментар, защото ви се пада по 33 лева на игра а това е доста добра цена. За връзка на л.с.
ВАЖНО!!! Игрите не се продават поотделно!!! Който ми пише за отделна продажба чисто и просто няма да му отговарям!!! Мога да добавя още една игра на тема Втора Световна война и тя е Brothers In Arms: Hells Highway. Цената с нея става 120 лева.
! Забравил съм да спомена, че игрите са си за PS3.
Така си е. Но май пак няма BW compatibility. За мен това се оказва най- лимитиращият желанието фактор.RRSunknown wrote:Гледам обявили са PS3 slim с падане на цената от 399 евро на 299 евро което 25% намаление - повече от благо.
SH3 го има отново в Озон, Сан Андреас мисля че го има и другия доставчикRRSunknown wrote:на мен май само Silent 3, трилогоията за Принца на Персия и Сан Андреас ми остават да приключа но не съм се разбързал за тях. Всъщност в момента съм загърбил за известно време конзолни гейминг и съм се ориентирал към PC мулти.
Абе то и преди го имаше ама не ми е дотолкова ценен че веднага да се засиля да го вземам, просто ако някога се отвори възможност бих го прибавил в колекцията.SH3 го има отново в Озон, Сан Андреас мисля че го има и другия доставчик Very Happy
Честито и със кеф да го ползваш. [/quote]Да се похваля и тук, че сдобих PS3. Засега съм си купил към него само HDMI кабел (деба и изедниците, деба!) и Silent Hill: Homecoming и Resident Evil 5.
И от мене честитоRoland wrote:Да се похваля и тук, че сдобих PS3. Засега съм си купил към него само HDMI кабел (деба и изедниците, деба!) и Silent Hill: Homecoming и Resident Evil 5.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest