Играно напоследък
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
От седмица някъде играя Hard To Be a God и се предавам вече....историята е интересна(и ме накара да си взема книгата), но gameplay-a е нулев....омръзна ми едно и също, едно и също...не бих я препоръчал на никого, освен ако не е намислил да си намери нещо да цикли яко....ама то и за циклене няма разнообразие на предмети, същества и т.н...Общо взето - беги мани:)
Геймспот вече си раздават 10тките през месец...
MGS 4...разбира се...
Баси купената история.
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/m ... ll;title;0
MGS 4...разбира се...
Баси купената история.
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/m ... ll;title;0
За таз игра най-много ме израдва коментарът на IGN:
"Is it possible to give a game an 11? If so, this would be the game that would merit that score."
Въобще не се учудвам, че точно ТЯХНАТА десетобална система не им стига.
А и малко преди появяването на това ревю точно разправях на един колега как ако за мен старите MGS-та са седмички, а за феновете - ЗОМГ 10-ки, то тази ми се оформя за 8, та, логично, при тях ще е за 11.
"Is it possible to give a game an 11? If so, this would be the game that would merit that score."
Въобще не се учудвам, че точно ТЯХНАТА десетобална система не им стига.

А и малко преди появяването на това ревю точно разправях на един колега как ако за мен старите MGS-та са седмички, а за феновете - ЗОМГ 10-ки, то тази ми се оформя за 8, та, логично, при тях ще е за 11.

- RRSunknown
- Elder God
четворката има най-добрите риълтайм кът-сцени в гейминга изобщо. и ако тематиката и режисурата е въпрос на вкус, то технически и като детайл няма конкуренция.
засега най-дългата е около 50 минути, разделена на 3 части. кътсцените могат да се паузват и да се скипват, бтв.
а иначе и като геймплей е с класа над старите - CQC никога не е било толкова лесно и удобно, гънфайтовете за сефте са ми интересни (дотолкова че вече няколко пъти си скапвах перфектния no-kill score заради тях
), новите джаджи добавят още алтернативни начини за минаване на проблемните ситуации. а минибитките между фракциите (в които можеш изобщо да не се намесваш) имат cod4 привкус.
бтв, в събсистенс версията на МГС3 има бонус двд с цялата игра мината и записана. тва за феновете на киното.
засега най-дългата е около 50 минути, разделена на 3 части. кътсцените могат да се паузват и да се скипват, бтв.
а иначе и като геймплей е с класа над старите - CQC никога не е било толкова лесно и удобно, гънфайтовете за сефте са ми интересни (дотолкова че вече няколко пъти си скапвах перфектния no-kill score заради тях

бтв, в събсистенс версията на МГС3 има бонус двд с цялата игра мината и записана. тва за феновете на киното.