Ами аз съм голям (много голям) фен на Али МкБийл. Просто сериалът зверски много ме кефеше и си го гледах като го даваха по ТВ-то редовно. Цялата идея за бъзиците, леко чалнатата Али, изобщо леко чалнатите всички

, разните саркастично иронични подмятания, сексизъм и какво ли не

, беше си чудно, а имаше и хубава музика, любов, драма...

... Както и да е, вече го няма :/.
Днес си понаваксах негледани епизодчета на онгоинг сериали. Супернейчъръл ме поразочарова... не зная накъде върви, но може би и сценаристите не знаят, а и не се заплита достатъчно интересно.
Гледах предпоследния Д-р Хаус (защото последният няма субтитри, а без тях ми е трудно да следя медицинските термини >.<) и си е готино, както винаги

.
Гледах и последния Призън Брейк - просто спадът няма край, тотално зацикляне, дори съвсем нормалният за финала на епизода "клиф хенгър" не ме надъха и остави на тръни да чакам др. седмица. Просто... вече няма никаква движеща сила :/. Единият Ел Джей просто не ми е достатъчен...
Почти догледах и третия сезон на Дийп Спейс 9 от Стар Треците - много по-добър е от предишните два, набира скорост и епизодите определено са по-интересни, ролите се играят по-добре. Имаше няколко двойни епизода, което за тея сериали си е супер просто, а и движи някаква масивна история в продължение на сезона (то още от предишния се започна). Изобщо, доволна съм, добре се развива.
Гледах (следя си все още, макар че и аз не знам защо) и последното Кайл ХУ. И то е забозяло и си смучат сюжет от пръстите. Едната героиня ту е зла, ту е добра, не могат още да й определят позиция и ... бе никак не ме кефи :/, не знам що го гледам, слабо е.
Остава да пуснат субтитри за последния Хаус

и съм наваксала всичко ^^. Ааа, пф, не съм гледала още Лост >.<...