The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Feb 02, 2008 2:47 am

Беше малко прекалено женски сериал. :wink: Не че не беше сладък. Повече ми харесваше от Секса и Града примерно. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Feb 02, 2008 12:04 pm

Ми може да е бил женски (коет не е чак такъв кусур), но Сексът и градът ми беше насилено феминистки...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 02, 2008 2:48 pm

Кусурите зависят от зрителя :)
А иначе Али Макбийл твърде много приличаше на теб по душа, та затова й се кефиш повече от сексът и градът (който адмитедли Е по-зле)...
This is it. Ground zero.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Feb 02, 2008 3:08 pm

Али избозя изключително към края, особено с включването на Бон Джови, докато Сексът се провали заради еднообразие на случки. Ето в Съпругите поне има развитие и нови лица, стараят се малко повече. В това отношение Сексът наистина омръзва.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Feb 02, 2008 5:52 pm

Е то на Сексът и Градът едва ли ние двамата с теб сме му таргет аудиторията, бате :lol:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Feb 02, 2008 11:45 pm

Сексът се издъни (грубо казано) с липсата на разнообразие в сюжета, и преексплоатирането на едни и същи грозотии 5 или колкото там бяха сезоните.

Алито си беше обречен отначало със заглавната която лично за мен е грозотия от нивото на Сара Джесика Паркър, пък и в един момент много яко заклиха сюжетно с невъзможността да и намерят мъж. А към края даже и бяха намерили пълен клонинг отнякъде, ама лично на мен ми беше яко писнало да гледам на али простотиите.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 06, 2008 12:23 am

Ами аз съм голям (много голям) фен на Али МкБийл. Просто сериалът зверски много ме кефеше и си го гледах като го даваха по ТВ-то редовно. Цялата идея за бъзиците, леко чалнатата Али, изобщо леко чалнатите всички :), разните саркастично иронични подмятания, сексизъм и какво ли не :), беше си чудно, а имаше и хубава музика, любов, драма... :)... Както и да е, вече го няма :/.

Днес си понаваксах негледани епизодчета на онгоинг сериали. Супернейчъръл ме поразочарова... не зная накъде върви, но може би и сценаристите не знаят, а и не се заплита достатъчно интересно.

Гледах предпоследния Д-р Хаус (защото последният няма субтитри, а без тях ми е трудно да следя медицинските термини >.<) и си е готино, както винаги :).

Гледах и последния Призън Брейк - просто спадът няма край, тотално зацикляне, дори съвсем нормалният за финала на епизода "клиф хенгър" не ме надъха и остави на тръни да чакам др. седмица. Просто... вече няма никаква движеща сила :/. Единият Ел Джей просто не ми е достатъчен...

Почти догледах и третия сезон на Дийп Спейс 9 от Стар Треците - много по-добър е от предишните два, набира скорост и епизодите определено са по-интересни, ролите се играят по-добре. Имаше няколко двойни епизода, което за тея сериали си е супер просто, а и движи някаква масивна история в продължение на сезона (то още от предишния се започна). Изобщо, доволна съм, добре се развива. :roll:

Гледах (следя си все още, макар че и аз не знам защо) и последното Кайл ХУ. И то е забозяло и си смучат сюжет от пръстите. Едната героиня ту е зла, ту е добра, не могат още да й определят позиция и ... бе никак не ме кефи :/, не знам що го гледам, слабо е.

Остава да пуснат субтитри за последния Хаус :) и съм наваксала всичко ^^. Ааа, пф, не съм гледала още Лост >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Feb 06, 2008 2:15 pm

Днескашния епизод на House беше бахти смеха.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Feb 06, 2008 4:33 pm

В началото Алито наистина беше забавна, по средата почна да се изтърква, но още ми беше забавна, а 5ти сезон след първите няколко серии нямах нервите вече да я търпя.

Иначе в търсене на нещо по комедийно се спрях на Ugly Betty и трябва да си призная се оказа забавно, да не кажа зарибяващо.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Feb 06, 2008 5:17 pm

Пък аз попаднах на Blood Ties. Банална история, изсмукани от пръстите ситуации, недомислени работи, но някак напук на всичко това ме заинтригува. Бе ако не друго, за разтоварване си става без проблем. Те хората като са го правили не са го мислели за "Еми", та няма проблем.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Feb 06, 2008 5:26 pm

Blood Ties не е лош, поне актьорите са симпатични, а и все пак е канадски сериал, т.е. не е чак толкова клиширан отколкото малко повече на юг. Но все пак, не може да се очаква много от сериал, базиран на поредица от книги от някоя си Таня Хъф, ако не се лъжа. Авторката май е сътрудничела като консултант, макар и да не е участвала пряко в писането на сценария.

Накратко, става за прекарване на времето, а и има далеч по-лоши неща наоколо. Освен това мацката в главната роля е симпатична, а и музиката ми допада. Малко зацикля по едно време, но за сметка на това сезоните са по-кратки (общо 22 епизода за два сезона), така че си е ок.
This signature is not yet rated

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Feb 06, 2008 8:07 pm

За мацката не знам, ама вампиреца е много сладък. Ух, на какааа, само ми падне! :mrgreen:

Ма си напълно прав, много приятна времегубка е.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 06, 2008 10:32 pm

Случайно на Арената открих следния супер сладурски сериал:

http://imdb.com/title/tt0220906/

С брус Кембъл, май е в стил Бриско каунти Младши, само че от по 20 минути серията, от изгледана около една серия е толкова дебилно, че чак е готино :lol:

Иначе нещо зациклих на CSI: New York. Гари Синайз определено е на нивото на Гил Грисъм и до средата на първи сезон имаше няколко случая, които ме оставиха без думи...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Feb 07, 2008 1:04 pm

По повод Блъд Тайс,преди него гледах Мунлайт-сюжета е подобен,само че мацката не е детектив,а журналистка.За сметка на това самият вампир е частен детектив :D И е доста приятно,а главният герой е голям сладур :mrgreen:
Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Feb 07, 2008 2:26 pm

Muad_Dib wrote:Случайно на Арената открих следния супер сладурски сериал:

http://imdb.com/title/tt0220906/

С брус Кембъл, май е в стил Бриско каунти Младши, само че от по 20 минути серията, от изгледана около една серия е толкова дебилно, че чак е готино :lol:

Иначе нещо зациклих на CSI: New York. Гари Синайз определено е на нивото на Гил Грисъм и до средата на първи сезон имаше няколко случая, които ме оставиха без думи...
Гари синайз отдавно не съм го гледал никъде. Чудех се дали е жив даже. :mrgreen: Щом е с него сериалчето бих го пробвал. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!