Образът на църквата и без туй им е достатъчно демонизиран, та си го пазят, квот е останало.zhivik wrote:Мда, макар че по-голяма класика щеше на мястото да чичото да е местния католически свещеник ...
And Then There Was Spam
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да се казваш „@”
16 Август 2007, 15:20
Източник: BgNewsroom
16 Август 2007, 15:20
Източник: BgNewsroom
Китайци се опитаха да кръстят бебето си "@", защото символът, използван в адресите от електронната поща изразявал обичта им към детето, предаде Ройтерс.
Необичайното име изпъква особено в китайския, който няма азбука и вместо това използва десетки хиляди йероглифи за представянето на думите. "Целият свят използва този знак, когато пише и-мейли. Преведен на китайски, символът означава "обичаме го"", така бащата на детето обяснил желанието си. Знакът @ е познат на китайските потребители на интернет, които често използват английското "ет" за озвучаването му. То от своя страна напомня на китайското "ай та", което означава "обичаме го". "Желанието на родителите да кръстят детето си @ е краен пример за авантюристичното отношение на голям брой китайци към езика им, както и за влиянието на комерсиализацията и интернет върху традициите", казва Ли Юймин от Държавната комисия по езика. Той не съобщава дали родителите са получили разрешение да кръстят детето @, но припомня, че в началото на годината правителството е забранило използването на арабски цифри, чужди езици и символи, които не принадлежат към езиците на малцинствата в Китай. Близо 60 милиона души в Китай се сблъскват с проблеми заради имената си, изписвани с древни йероглифи, които компютрите не разпознават.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Уви тук май не може пнг, та кликнете
http://www.duelinganalogs.com/comics/2006-06-28.png
Duck Hunter Dog lives on

http://www.duelinganalogs.com/comics/2006-06-28.png
Duck Hunter Dog lives on
This is it. Ground zero.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е това вече държи върха по най-абсурден спорт (или по-скоро състезание)
http://www.apple.com/trailers/independe ... n/trailer/

http://www.apple.com/trailers/independe ... n/trailer/
This signature is not yet rated
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Moridin
- Global Moderator
Е тия очевидно не може да съществуват:
In Nevada sex without a condom is considered illegal.
The only acceptable sexual position in Washington D.C. is the missionary-style position. Any other sexual position is considered illegal.
Явно във Вашингтон никой не прави никога секс, а в Невада не искат повече деца...In the state of Washington there is a law against having sex with a virgin under any circumstances. (Including the wedding night).
This is it. Ground zero.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хмм... или може би просто окуражават младите да пътуват, да опознаят света, пък било то и само за една нощ?Moridin wrote:
Е тия очевидно не може да съществуват:
...
Явно във Вашингтон никой не прави никога секс, а в Невада не искат повече деца...In the state of Washington there is a law against having sex with a virgin under any circumstances. (Including the wedding night).

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Така ше изглежда Апокалипсисът! 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Яйкс 

Аз лично нямам нищо против да кисна там насред 40-50% японски девойчета.
Напомня ми на Аквапарка на Златните лани.