"Та значи гледам си нещо аз на youtube и бях цъкнал някакъв пач да се инсталира на NFS Undercover и компа заби със син екран. Та пуска се на ново и ми дава да си ъпдейтна Flash Playera. Натискам "Yes" и то си сваля там свалянката и се ъпдейт, след което ми иска рестарт. Рестартирам и влизам отново в youtube и flash playera не работи. Изтрих го аз, но не се изтри на цяло. Влезнах в system32/Macromed/ и гледам, че папка Flash изобщо не може да се изтрие. Вътре нещата не се трият. Вътре има flashplayer.xpt, install.txt, NPSWF32.dll, NPSWF32_FlashUtil, uninstall_plugin. Опитах да ги изтрия в Safe Mode, но не стана. Опитах с CCleaner да поправя проблема, но не стана.
Когато опитам да инсталирам нов Flash Player ми дава Error и не се инсталира. Може ли някак да се реши проблема?"
"Опитах всичко, което ми казахте. Няма процеси, които да се занимават с тия файлчета. Пробвах със всички програми. На края реших, че може да стане, като изтрия Mozilla-та и Opera-та. Mozilla-ta се изтри, а в операта останаха същите неизтриваеми файлчета: Opera\Program\Plugins\flashplayer.xpt,NPSWF32.dll,NPSWF32_FlashUtil.
При Chkdsk намира грешки при тези файлове и пише, че ги пресича, но нищо не става. "
"Нарича се Error Checking в XP и не ми дава да го направя на C, където е проблема. "Windows was unable to complete the disk check". Цял ден се мъча и до момента прогреса се състои в няколко открития. Chkdsk /f не работи, Error Checking не работи на C, компа ми неще да си направи проверка при рестарт. Как е възможно всичко това да се дължи на един Activex?
Това с rescue CD-то не го разбрах изобщо. Какво, как?"
Всичко би трябвало да се реши, ако накарам Windowsa да си направи проверка при рестарт, но неще.