Е, то никой от моите не е прокопсал.Morwen wrote:Мисля, че твърде много отнесе този подпис, явно му е време за нов.

Moderator: Moridin
Е, то никой от моите не е прокопсал.Morwen wrote:Мисля, че твърде много отнесе този подпис, явно му е време за нов.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тя между другото говореше за своя...shayhiri wrote:Е, то никой от моите не е прокопсал.Morwen wrote:Мисля, че твърде много отнесе този подпис, явно му е време за нов.Само кажи с какъв искаш да се смени и Ян ще го направи веднагически.
Ее са аз имам инстинкт за самосъхранение и не показвам какво могаYan wrote:Е тя виаграта помага само до времеXellos wrote:трее си трее сито ясно че всички накрая при мене ше се сберат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Муахаха, гениалноCorwin wrote:http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1240156
И все в този дух. Дет вика Дем - горките Селта. Да са мислили.СТОИЧКОВ, НОВИЯ ТРЕНЬОР НА СЕЛТА
Българинът Х.С., бивш играч на Барселона, ще бъде новият треньор на Селта Виго, както съобщи днес чрез sms по медиите клубът от Галисия.
"Христо Стоичков е новият треньор на Селта Клубът постигна споразумение с българина, който до момента е треньор на футболния тим на страната си", гласи съобщението, в което също така се обявява и пристигането на бившия футболист във Виго същата тази вечер (20:30)....
Мда, но явно са си супер интелигентни хората тук, та с две познати думи - Стойчков и Селта - са го схаванали прекрасно като гледам! Та и новината на Бг е намерила Марфа вече!Amelia wrote:Ым, Бая, не че нещо, но броя на испано-говорящите в този форум определено не е достатычен. У Бг верно се говорят ром(ан)ски езици, ма чак пык толкова...
Би ли била така добра поне да превеждаш какво пускаш? Ако и да го пускаш само заради заглавието.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests