Ясна е работата вече - "Кой не стачкува, е червен !!!".ТРАНСПОРТНИ СИНДИКАТИ ПЛАШАТ С НОВА СТАЧКА

Moderator: Moridin
Ясна е работата вече - "Кой не стачкува, е червен !!!".ТРАНСПОРТНИ СИНДИКАТИ ПЛАШАТ С НОВА СТАЧКА
А-а-а, ма аз верно съм бил про-комунист, бе! Щото не стачкувам!Demandred wrote:Ясна е работата вече - "Кой не стачкува, е червен".ТРАНСПОРТНИ СИНДИКАТИ ПЛАШАТ С НОВА СТАЧКА![]()
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Да се смееш ли, да плачеш ли!Полиция огради парламента срещу учителите
11 октомври 2007 / News.dir.bg
Национален митинг и няколк шествия на учителите от цялата страна налагат промени в движението в центъра на София през целия ден.
Митингът ще се провежда през целия ден - от 11.00 до 21.00 часа на площад "Независимост". Междувременно ще има и шествия, които ще преминат през центъра на столицата по различно време. (За подробности за ограниченията в движението - виж линка.)
Около сградата на парламента, докъдето трябва да стигне единият лъч на шествията, има много полиция, от страната на БАН има две коли на жандармерията, а от страната на университета и Националната художествена академия са поставени ограждения и не се допускат пешеходци, съобщи БГНЕС. Металните ограждания сложени още снощи на бул. Цар Освободител са плътно до уличното платно, между тях и сградата има и кордон от полицаи. Затруднено е движението на коли и движението на пешеходците. От Руски паметник до площад Македония също има струпване на полиция.
От стачния комитет очакват в националния митинг и шествията да се включат около 40 000 учители от цялата страна. Участниците в митинга ще се съберат на три сборни пункта. Началният час на шествията е 10.30 часа, а сборният пункт - пред Министерски съвет в 11.00 часа. От 12.50 до 13.30 часа участниците в националния митинг ще организират Национално шествие до Народното събрание. От името на протестиращите в МС и в НС ще бъде внесена протестна декларация срещу бездействието на ресорните зам.-министри и кабинета като цяло, за разрешаването на острия социален конфликт. От 16.00 ч. протестиращите ще се върнат с шествие на площад “Независимост“ пред МС, където от 16.30 часа ще се проведе мълчалив митинг-бдение.
Днес е 14-ият ден на учителските протести.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, по-скоро е за спам-темата.Marfa wrote:Ами това що е в темата за Абсурдистан?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest