Бтв Фотнанът няма никакъв сюжет и е един от трите най-докоснали ме филма в последните пет години.
Плз не генерализирай

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тук си противоречиш в рамките на няколко реда.Moridin wrote:Морви, ти казваш, че е ЛОШ филм. Аз казвам, че лошите филми са тия, които нямат никакви достойнства, а не тези, които имат някакви, а други нямат, и следователно той не е лош филм. От това ЯВНО следва, че аз използвам твойта теза, че само някои неща на филма куцат (сюжета), за да кажа, че дори така да е - това не го прави лош. Следователно не, не твърдя, че си казала, че няма никакви достойнства и ТИ си тази, която трябва да спре да ме чете по диагонал, вместо да приема по дифолт, че аз го правя, благодаря.
Мисля, че съм го казала достатъчно ясно.Хареса ми, но не ме трогна. Тоест, да бе, як филм, ама що бяха тези 40 страници?
По другото - идеята на филма не е да трогва, а да надъхва. Ако всеки филм трябваше да трогва, за да е хубав, сатирата отиваше в десета глуха бтв. А вчера гледах разкошна такава
Хм. А дали проблемът на Царството не е че:simple_stupid wrote:Разликата между Гладиатор и Небесно царство беше, че първият беше Филм със Сърце, а вторият е опит да се направи такъв филм. Изкуството за туй е велико, щото не прощава, когото не си искрен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Я уточни как аджеба си противоречаMorwen wrote:Тук си противоречиш в рамките на няколко реда.Moridin wrote:Морви, ти казваш, че е ЛОШ филм. Аз казвам, че лошите филми са тия, които нямат никакви достойнства, а не тези, които имат някакви, а други нямат, и следователно той не е лош филм. От това ЯВНО следва, че аз използвам твойта теза, че само някои неща на филма куцат (сюжета), за да кажа, че дори така да е - това не го прави лош. Следователно не, не твърдя, че си казала, че няма никакви достойнства и ТИ си тази, която трябва да спре да ме чете по диагонал, вместо да приема по дифолт, че аз го правя, благодаря.
Точно последното е проблемът.zari wrote:shayhiri,iskash da kajesh,4e samo leonid li trepe nared i bezmilostno?da ne zabraviame scenata s darvoto ot trupove ,koito biaha spretnali the imortals.i dvete sa veliki civilizacia,no ne mi haresva ,4e sa mnogo kraino predstaveni,ideiata za dobroto i loshoto e leko nalojena
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests