Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
Вчера гледахме след X-man 2, двата "златни" филма за Бонд - Goldfinger и Golden Eye, съответно с Шон Конъри и Пиърс Броснън.
Конклужън: Даниъл Крейг за момента държи първенството за най-як и готин Бонд на всички времена.
Дядо Шон е много чаровен на младини, но в целия филм не направи нищо по-различно от това да попада в тъпи ситуации. То и самия сюжет си беше скучен де - дори заспах по едно време. А пък гусин Броснан се оказа по-симпатичен отколкото си мислех (не му излязоха косми от ноздрите бтв), ма някак вял и фалшив - изобщо не ми изглеждаше истински. Да не говорим, че филмът беше пълен с някви абсурдни комични елементи, а и любовната история смърдеше с мощ. Плакнах очи с Шон Бийн малко, ама и неговия персонаж беше тъп. Въобще, изобщо, само баба М си ме кефна на макс - родена е за тая роля просто тая жена.
Та така...
Сега гледам се е свалил Х 3, та сигур с това ще се занимаем най-напред.
Рольо, боли ме ква оценка са му сложили в ИМДБ. Аз не съм го гледала с идеята да не ми хареса - той просто не ми хареса, щото ми беше убер тъп. Пробуем?
Ксели, не се притеснявай - не сме пропуснали и приятните неща.
Благодарско за приятелските съвети, ама айде все пак да ми спестиш досадната психоанализа, а? Вервай ми, аз мога да НЕ харесам даден филм и без да са ме хапали лосове.
Конклужън: Даниъл Крейг за момента държи първенството за най-як и готин Бонд на всички времена.
Дядо Шон е много чаровен на младини, но в целия филм не направи нищо по-различно от това да попада в тъпи ситуации. То и самия сюжет си беше скучен де - дори заспах по едно време. А пък гусин Броснан се оказа по-симпатичен отколкото си мислех (не му излязоха косми от ноздрите бтв), ма някак вял и фалшив - изобщо не ми изглеждаше истински. Да не говорим, че филмът беше пълен с някви абсурдни комични елементи, а и любовната история смърдеше с мощ. Плакнах очи с Шон Бийн малко, ама и неговия персонаж беше тъп. Въобще, изобщо, само баба М си ме кефна на макс - родена е за тая роля просто тая жена.
Та така...
Сега гледам се е свалил Х 3, та сигур с това ще се занимаем най-напред.
Рольо, боли ме ква оценка са му сложили в ИМДБ. Аз не съм го гледала с идеята да не ми хареса - той просто не ми хареса, щото ми беше убер тъп. Пробуем?
Благодарско за приятелските съвети, ама айде все пак да ми спестиш досадната психоанализа, а? Вервай ми, аз мога да НЕ харесам даден филм и без да са ме хапали лосове.
Освен твоя, че нямаш вкус, други не виждам, не Макар че за Бонда си нацелила, ма сигурно е по погрешка Ся чакам с трепет как ше кажеш, че третия Х-мен е най-тъпия от трите или по-лош от втория, или съм шит лайк дет, за да ти пратя до Канада табела "Официален кино-инвалид"Amelia wrote:Рольо, боли ме ква оценка са му сложили в ИМДБ. Аз не съм го гледала с идеята да не ми хареса - той просто не ми хареса, щото ми беше убер тъп. Пробуем?
And you can't dance with a devil on your back...
То и аз го харесвам, но е определено по-слаб от втория, каквото и да разправят някои. Дори и на IMDB рейтингът му е доста по-нисък, като сме почнали да ползваме това за аргумент.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Мноо сте бързи ;р Няма пък Ааа значи са те ръфнали?Amelia wrote:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Always been there. And you're still part of the mainstream crowd.Congratulations! You are officially part of the minority now
Бъртън всъщност презира всякакви комикси. Но това не променя факта, че филмите му улавят атмосферата на Батман доста по-добре от новото дърво. Иначе, както ти казах по ICQ, най-любимата ми адаптация е анимационното сериалче.Нема се уморя да повтарям, че Бъртъновите Батмани са много яки филми и МНОГО слаби Батмани. Ся, който не е фен на франчайза, разбирам, но не мога да си затрая...
Btw за доста по-фрапиращ от самата imdb оценка намирам факта, че е режисиран от Ноланчо.
Доказан от вътрешния глас на Рольо...Вторият е пък доказано най-тъпият от трите
Тамън изгледах са Илюзиониста - добро филмче, мноого добро.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”