Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 29, 2006 10:14 am

Нема се уморя да повтарям, че Бъртъновите Батмани са много яки филми и МНОГО слаби Батмани. Ся, който не е фен на франчайза, разбирам, но не мога да си затрая...
And you can't dance with a devil on your back...

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Fri Dec 29, 2006 12:13 pm

Гледах Дежа Ву и ми се стори доста добър,въпреки че след Ерагон всеки филм би ми се сторил страхотен.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 29, 2006 7:15 pm

Вчера гледахме след X-man 2, двата "златни" филма за Бонд - Goldfinger и Golden Eye, съответно с Шон Конъри и Пиърс Броснън.
Конклужън: Даниъл Крейг за момента държи първенството за най-як и готин Бонд на всички времена.
Дядо Шон е много чаровен на младини, но в целия филм не направи нищо по-различно от това да попада в тъпи ситуации. То и самия сюжет си беше скучен де - дори заспах по едно време. А пък гусин Броснан се оказа по-симпатичен отколкото си мислех (не му излязоха косми от ноздрите бтв), ма някак вял и фалшив - изобщо не ми изглеждаше истински. Да не говорим, че филмът беше пълен с някви абсурдни комични елементи, а и любовната история смърдеше с мощ. Плакнах очи с Шон Бийн малко, ама и неговия персонаж беше тъп. Въобще, изобщо, само баба М си ме кефна на макс - родена е за тая роля просто тая жена.
Та така...
Сега гледам се е свалил Х 3, та сигур с това ще се занимаем най-напред.

Рольо, боли ме ква оценка са му сложили в ИМДБ. Аз не съм го гледала с идеята да не ми хареса - той просто не ми хареса, щото ми беше убер тъп. Пробуем?

Ксели, не се притеснявай - не сме пропуснали и приятните неща. :D
Благодарско за приятелските съвети, ама айде все пак да ми спестиш досадната психоанализа, а? Вервай ми, аз мога да НЕ харесам даден филм и без да са ме хапали лосове. :roll:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 29, 2006 7:22 pm

Amelia wrote:Рольо, боли ме ква оценка са му сложили в ИМДБ. Аз не съм го гледала с идеята да не ми хареса - той просто не ми хареса, щото ми беше убер тъп. Пробуем?
Освен твоя, че нямаш вкус, други не виждам, не :) Макар че за Бонда си нацелила, ма сигурно е по погрешка :mrgreen: Ся чакам с трепет как ше кажеш, че третия Х-мен е най-тъпия от трите или по-лош от втория, или съм шит лайк дет, за да ти пратя до Канада табела "Официален кино-инвалид" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Dec 29, 2006 7:29 pm

Може ли и за мен една табелка, като си почнал? :D
Защото аз смятам третият X-Men за най-тъпия. :)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 29, 2006 7:34 pm

Ти гледаш кино с Алексис, така че си ясен. Освен тва от кино, снимано след 50-та година, не си разбирал никога, така че сме спокойни.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 29, 2006 7:46 pm

Амелия си каза, че харесва Х3, сори, че развалям фъна :P
This is it. Ground zero.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Dec 29, 2006 7:49 pm

То и аз го харесвам, но е определено по-слаб от втория, каквото и да разправят някои. Дори и на IMDB рейтингът му е доста по-нисък, като сме почнали да ползваме това за аргумент. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 29, 2006 7:53 pm

Вторият е пък доказано най-тъпият от трите :) А разликата в рейтингите е 0.9, не се излагай :) Така или иначе за втория са гласували почти 20 000 човека повече, така че има време.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 29, 2006 8:21 pm

Amelia wrote:
Ксели, не се притеснявай - не сме пропуснали и приятните неща. :D
Благодарско за приятелските съвети, ама айде все пак да ми спестиш досадната психоанализа, а? Вервай ми, аз мога да НЕ харесам даден филм и без да са ме хапали лосове. :roll:
Мноо сте бързи ;р Няма пък :P Ааа значи са те ръфнали?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Dec 29, 2006 9:06 pm

Congratulations! You are officially part of the minority now
Always been there. And you're still part of the mainstream crowd. :P
Нема се уморя да повтарям, че Бъртъновите Батмани са много яки филми и МНОГО слаби Батмани. Ся, който не е фен на франчайза, разбирам, но не мога да си затрая...
Бъртън всъщност презира всякакви комикси. Но това не променя факта, че филмите му улавят атмосферата на Батман доста по-добре от новото дърво. Иначе, както ти казах по ICQ, най-любимата ми адаптация е анимационното сериалче.

Btw за доста по-фрапиращ от самата imdb оценка намирам факта, че е режисиран от Ноланчо.
Вторият е пък доказано най-тъпият от трите
Доказан от вътрешния глас на Рольо... :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 29, 2006 9:10 pm

Не, пиле, от хората с вкус :) А обвинения на мейнстрийминг от жалки снобчета, дето се кефят на DOA игрите, не приемам 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 29, 2006 10:19 pm

Тамън изгледах са Илюзиониста - добро филмче, мноого добро.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Dec 29, 2006 10:51 pm

Гледахме последния X-Men. На мен пък и трите ми харесаха еднакво. Хак да ви е.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Dec 30, 2006 8:32 am

Предполагам си личи, че току що гледахме и Константин :lol: Keanu is our hero! :lol: