Moderator: Moridin
Interpreter wrote:Откакто излезе за първи път "Ние, врабчетата" на Й. Радичков подозирам, че те са в основата на Световния заговор - защо ще нападат щръкелите, дева
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Еее, стига де!!Pugsley wrote:Interpreter wrote:Откакто излезе за първи път "Ние, врабчетата" на Й. Радичков подозирам, че те са в основата на Световния заговор - защо ще нападат щръкелите, дева
Най-верочтно освен Шайха и Ицо, никой друг от този форум не е бил роден в това пресветло време, чиче. Нещата са се променили оттогава.
Не посмях да го спомена. Мислех, че Йоан може би си трае за теб като кавалер.BaYa wrote:Еее, стига де!!Pugsley wrote:Interpreter wrote:Откакто излезе за първи път "Ние, врабчетата" на Й. Радичков подозирам, че те са в основата на Световния заговор - защо ще нападат щръкелите, дева
Най-верочтно освен Шайха и Ицо, никой друг от този форум не е бил роден в това пресветло време, чиче. Нещата са се променили оттогава.И аз, дори съм родена преди тях!!!
![]()
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
<<< Така устройва ли те, душа?DELgado wrote:Шайхири смени си аватара плс. Ужасен е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Знаех си, че ше ме разкриете рано или късно.Muad_Dib wrote:Шайх с това аватарче вече си абсолютно конвенционален трол от рандъм бг форум (главно визирам Арена/Замунда).
BaYa wrote: Еее, стига де!!И аз, дори съм родена преди тях!!!
![]()
shayhiri wrote:На Delgado тва същото некак си не му пречи.![]()
Знаех си, че ше ме разкриете рано или късно.Muad_Dib wrote:Шайх с това аватарче вече си абсолютно конвенционален трол от рандъм бг форум (главно визирам Арена/Замунда).Но не очаквах да е по аватара.
Байа, не му връзвай кусур на Пъгсли. Просто когато правехме сексуалната революция бяхме прекалено въодушевени и не си давахме сметка за възможния резултатPugsley wrote:BaYa wrote: Еее, стига де!!И аз, дори съм родена преди тях!!!
![]()
Аз мислех, че си навъртела малко по-малко от 30 лазарника, така че изобщо не те броях към, старейшините. Ако си над трийсетака и държиш на титлата те правя лелка хавтоматично.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests