Играно напоследък
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
Ми бачка за ся, ма с .exe-то на reloaded
Ма още съм в началото де, сложничка ми изглежда. Ма баси графиката.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе в крайна сметка май и на оригиналната да е така, някакви разгневени хлапетии даваха линкове от официалните форуми. Все тая. EDiT: сега погледнах пак, бунаците са загряли, че проблемите стават само от крака.AlDim wrote:Булшит. Това е изцяло проблем в пиратската версия на Mass Effect. Който си купи играта - да е жив и здрав и да се радва. Който му прави проблеми, щото я краде - да не се оплаква.
Аз реших да я боцна оригинална, най-малкото на Озона е 62 лева в момента, което е смешно за игра от подобен ранг (а и е доста по-различно от това да дам 120+ за бокс версията), а познавайки Байоуеър - книжка поне ще има 100%.
Ники, ша свикнеш, само дано биотичните неща да са оправени малко на ПЦ откъм контрол, на бокс бяха почти неизползваеми.
Тествах за 30 минити играта по Борн вчера вечерта. Доста добра на пръв поглед, има потенциал да е много дълга (все пак и ТРИТЕ Филма/книги), видях само един от трите основни аспекта на геймплея - ръкопашния бой. Въпреки само 3те си копчета е особено надъхващ и зрелищен, заради едни специални "finishing moves", които са различни според средата, в която се намирате. Ще видим нататък.
Поиграх час и Лего Инди. Баси базата в университета МАЧКА.
А хуморът е на още по-високо ниво от стар уорс....и забих на втора мисия, защото има труден пъзел и беше 2 часа. 
Поиграх час и Лего Инди. Баси базата в университета МАЧКА.

- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Аз в пристъп на тотално сесийно отчаяние си пуснах Кунг-Фу панда на компа и се отчаях след като 10 пъти не можах да се кача с двоен скос на един сандък с клавиатурата....А в Инди с респоуна на гадините се иска и още по-бърза реакция, за да не се губят пари....
Баси тоя комп (не че е голямото прозрение) е само за ФПС, стратегия, РПГ. Това е и винаги е било...
Баси тоя комп (не че е голямото прозрение) е само за ФПС, стратегия, РПГ. Това е и винаги е било...
- RRSunknown
- Elder God
Нямаш ли геймпад? Аз си ползвам един общ за PS2 и копма.The Dragon wrote:На тоя дето е мислил управлението на ПЦ версията на Лего Инди, майка му най-вероятно му е и сестра ...
Но както и да е - искам да се похваля че след 4 часа човъркане по *ini файлове , и настройки на сетингите успях ВСЕ пак да подкарам Gears of War прi това играта върви като пушка - без никакъв лаг при престрелките ( за сметка на огромен лоад между чекпойнтите) и то с достатъчно добра графика 1024 по 768 разделителна и текстурите на околната среда и персонажите на медиъм детайли. Единственото което ми се губи при графиката е blur и bloom ефектите които и без това ми причиняват световъртеж в която и да е игра и винаги ги махам. Махнах и някои партиклъл ефетки но честно казано разликата с тях и без тях е малка а пък печалбата във FPS - голяма.
Изиграх първото ниво и никъде нямаше проблеми или някакви очебийни недостатъци в графиката.
Само за отчета машинката ми е АМД Семпрон 3000+ ,1024 DDR рамец и видео 6600 GT. От всякъде където съм питал ме уверяваха че няма начин да ми тръгне без огромен сеч и то на екстра лоу детайли.
И все пак аз съм упорит и реших да опитам, още повече че UT3 ми тръгна стабилно - а щом Gearса e със същия енжин би трябвало да стане на теория - и стана

Баси кефа- ако всичко е все така ок не ме търсете следващите няколко дни

Едит за Инди- аз с клавиатура НЕ мога да играя други игри освен екшъни и стратегии- няма ли геймпад не се и опитвам на търд пърсъни, симулатори и платоформери.
За последен опит се убедих след като превъртях Defiance супер лесно с пад а пък с клавиатурата по 2 часа циклих на някои скокове.

- RRSunknown
- Elder God
Ако искаш ще ти пратя настройките на *ini файла който играта използва - от там се оптимизират много неща но ще трябва да си настроиш и видеото с някоя програма.
Пробива дойде след като видях една настойка която ни трябвало да утежнява на true стойност и играта автомачино я слага на false - обаче се оказа че има точно обратния ефект.
Става дума за тази линия :
OnlyStreamInTextures- включи ли се това се получава ефекта че при всеки чекпойнт играта блъска всичко във виртуалната памет и не се стреми да пази място в рама за константен стрийм- което специално тука е е от полза тъй играта е разделена на парцелчета а не постоянно търчане стил куейк. По подобен начин се решаваха и сеченията в Готик.
Даже направо ще ти дам един линк където един човек давам примерно *ini
http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1031925587
Човека обяснявам за целия енжин и аз оттам извадих като за мене и после почнах да пробвам варианти докато стане- сменям една настройка - пускам - гледам - излизам - сменям друга и т.н.
Специално много е важно да се махнат "depth of field, motion blur, and bloom"- това са само някакви шукарии без смисъл че дори и ми пречат да играя.
П.С. Простете ентусиазма ми- не всеки ден се подкарва игра от ранга на Gears - като се замисля от God ot War 2 не съм виждал подобна класа.
П.П.С. От мен толкова - отивам да ям нещо че не съм ял от вчера вечерта и умрях от глад
Пробива дойде след като видях една настойка която ни трябвало да утежнява на true стойност и играта автомачино я слага на false - обаче се оказа че има точно обратния ефект.
Става дума за тази линия :
OnlyStreamInTextures- включи ли се това се получава ефекта че при всеки чекпойнт играта блъска всичко във виртуалната памет и не се стреми да пази място в рама за константен стрийм- което специално тука е е от полза тъй играта е разделена на парцелчета а не постоянно търчане стил куейк. По подобен начин се решаваха и сеченията в Готик.
Даже направо ще ти дам един линк където един човек давам примерно *ini
http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1031925587
Човека обяснявам за целия енжин и аз оттам извадих като за мене и после почнах да пробвам варианти докато стане- сменям една настройка - пускам - гледам - излизам - сменям друга и т.н.
Специално много е важно да се махнат "depth of field, motion blur, and bloom"- това са само някакви шукарии без смисъл че дори и ми пречат да играя.
П.С. Простете ентусиазма ми- не всеки ден се подкарва игра от ранга на Gears - като се замисля от God ot War 2 не съм виждал подобна класа.
П.П.С. От мен толкова - отивам да ям нещо че не съм ял от вчера вечерта и умрях от глад

- RRSunknown
- Elder God
Gears of War- КУЛТ!
Любими реплики:
Тъкмо сме убили първия паяк seeker с hammer of wrath и негъра се изцепи:
Piece of shit. Why we don't use this weapon all the time?
Убили сме двама Boomers
Финикс: This guys are almost big as you Cole
Негъра: ALMOST
Първия бос- берсеркера направо ме напълни отвсякъде- хем си има тактика хем и рефлекс се иска , тъкмо си мислиш че чи му хванал цаката и става за време в кобинация със прецизна стрелба освен рефлекси. Усещането как трябва да намериш правилното отношение меджду доджване и стрелба със хамъра е нещо невероятно.
Последно стигнах до мястото където се появяват krylls- баси как ми изкараха акъла като влязох да взема едни патрони в тъмното.
Особено ме накефи похвата когато при нещо нещо интересно играта ти предлага копче с което да хвърлиш бърз поглед. Така хем се затсраховат че ако са направили нещо яко няма да го изпуснеш (както на много други игри) и освен това бързо можеш да се ориентираш в обстановката при emergienses- примерно идва някой с гранати или картечница както в повечето игри ако не го знаеш от опит няма начин да го предвидиш.
Едит: един скрийн на графиката с която играя без лаг , кажете си мнението:

Любими реплики:
Тъкмо сме убили първия паяк seeker с hammer of wrath и негъра се изцепи:
Piece of shit. Why we don't use this weapon all the time?

Убили сме двама Boomers
Финикс: This guys are almost big as you Cole
Негъра: ALMOST

Първия бос- берсеркера направо ме напълни отвсякъде- хем си има тактика хем и рефлекс се иска , тъкмо си мислиш че чи му хванал цаката и става за време в кобинация със прецизна стрелба освен рефлекси. Усещането как трябва да намериш правилното отношение меджду доджване и стрелба със хамъра е нещо невероятно.
Последно стигнах до мястото където се появяват krylls- баси как ми изкараха акъла като влязох да взема едни патрони в тъмното.
Особено ме накефи похвата когато при нещо нещо интересно играта ти предлага копче с което да хвърлиш бърз поглед. Така хем се затсраховат че ако са направили нещо яко няма да го изпуснеш (както на много други игри) и освен това бързо можеш да се ориентираш в обстановката при emergienses- примерно идва някой с гранати или картечница както в повечето игри ако не го знаеш от опит няма начин да го предвидиш.
Едит: един скрийн на графиката с която играя без лаг , кажете си мнението: