Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Sun Jun 01, 2008 4:15 pm

Изчакай патча. Има проблем с Galaxy Map-a и Quicksave.
Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 01, 2008 4:26 pm

Е ноу комент за последното просто...Чак такава простотия не съм очаквал никога от Байоуеър. Индиректно да заставят хората да си взимат бокс е идиотско...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Jun 01, 2008 5:34 pm

Не че ги защитавам, ма те някакви други (кажи речи без нещо особено в творчеството си) я портваха, ЕА издават. Изненада - нулева.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Jun 02, 2008 12:33 am

Булшит. Това е изцяло проблем в пиратската версия на Mass Effect. Който си купи играта - да е жив и здрав и да се радва. Който му прави проблеми, щото я краде - да не се оплаква.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 02, 2008 9:17 am

Ми бачка за ся, ма с .exe-то на reloaded :) Ма още съм в началото де, сложничка ми изглежда. Ма баси графиката.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 10:58 am

AlDim wrote:Булшит. Това е изцяло проблем в пиратската версия на Mass Effect. Който си купи играта - да е жив и здрав и да се радва. Който му прави проблеми, щото я краде - да не се оплаква.
Абе в крайна сметка май и на оригиналната да е така, някакви разгневени хлапетии даваха линкове от официалните форуми. Все тая. EDiT: сега погледнах пак, бунаците са загряли, че проблемите стават само от крака.

Аз реших да я боцна оригинална, най-малкото на Озона е 62 лева в момента, което е смешно за игра от подобен ранг (а и е доста по-различно от това да дам 120+ за бокс версията), а познавайки Байоуеър - книжка поне ще има 100%.

Ники, ша свикнеш, само дано биотичните неща да са оправени малко на ПЦ откъм контрол, на бокс бяха почти неизползваеми.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 04, 2008 11:11 am

Тествах за 30 минити играта по Борн вчера вечерта. Доста добра на пръв поглед, има потенциал да е много дълга (все пак и ТРИТЕ Филма/книги), видях само един от трите основни аспекта на геймплея - ръкопашния бой. Въпреки само 3те си копчета е особено надъхващ и зрелищен, заради едни специални "finishing moves", които са различни според средата, в която се намирате. Ще видим нататък.

Поиграх час и Лего Инди. Баси базата в университета МАЧКА. :D А хуморът е на още по-високо ниво от стар уорс....и забих на втора мисия, защото има труден пъзел и беше 2 часа. :lol:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 04, 2008 11:33 am

Тъкмо гледам, че са пуснали ром на DS версията, та довечера ке се тегли :lol: Както и на кунгфу пандата :P

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 04, 2008 2:18 pm

Видях че вече има и ПС версия на Лего-Инди-тая събота и неделя ще я пробвам, миналия уикенд тъкмо подгрях със Star Wars-са. 8-)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 04, 2008 9:53 pm

На тоя дето е мислил управлението на ПЦ версията на Лего Инди, майка му най-вероятно му е и сестра ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 04, 2008 10:56 pm

Аз в пристъп на тотално сесийно отчаяние си пуснах Кунг-Фу панда на компа и се отчаях след като 10 пъти не можах да се кача с двоен скос на един сандък с клавиатурата....А в Инди с респоуна на гадините се иска и още по-бърза реакция, за да не се губят пари....

Баси тоя комп (не че е голямото прозрение) е само за ФПС, стратегия, РПГ. Това е и винаги е било...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 04, 2008 10:57 pm

The Dragon wrote:На тоя дето е мислил управлението на ПЦ версията на Лего Инди, майка му най-вероятно му е и сестра ...
Нямаш ли геймпад? Аз си ползвам един общ за PS2 и копма.
Но както и да е - искам да се похваля че след 4 часа човъркане по *ini файлове , и настройки на сетингите успях ВСЕ пак да подкарам Gears of War прi това играта върви като пушка - без никакъв лаг при престрелките ( за сметка на огромен лоад между чекпойнтите) и то с достатъчно добра графика 1024 по 768 разделителна и текстурите на околната среда и персонажите на медиъм детайли. Единственото което ми се губи при графиката е blur и bloom ефектите които и без това ми причиняват световъртеж в която и да е игра и винаги ги махам. Махнах и някои партиклъл ефетки но честно казано разликата с тях и без тях е малка а пък печалбата във FPS - голяма.
Изиграх първото ниво и никъде нямаше проблеми или някакви очебийни недостатъци в графиката.
Само за отчета машинката ми е АМД Семпрон 3000+ ,1024 DDR рамец и видео 6600 GT. От всякъде където съм питал ме уверяваха че няма начин да ми тръгне без огромен сеч и то на екстра лоу детайли.
И все пак аз съм упорит и реших да опитам, още повече че UT3 ми тръгна стабилно - а щом Gearса e със същия енжин би трябвало да стане на теория - и стана :twisted:
Баси кефа- ако всичко е все така ок не ме търсете следващите няколко дни :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Едит за Инди- аз с клавиатура НЕ мога да играя други игри освен екшъни и стратегии- няма ли геймпад не се и опитвам на търд пърсъни, симулатори и платоформери.
За последен опит се убедих след като превъртях Defiance супер лесно с пад а пък с клавиатурата по 2 часа циклих на някои скокове. :oops:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 04, 2008 11:10 pm

Баси евала, крайно нереално звучи за тази машина. Трябва да взема и аз пак да опитам с по-занижени настройки как ще е. Особено големи мелета няма като че ли или аз поне не помня.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 04, 2008 11:42 pm

Ако искаш ще ти пратя настройките на *ini файла който играта използва - от там се оптимизират много неща но ще трябва да си настроиш и видеото с някоя програма.
Пробива дойде след като видях една настойка която ни трябвало да утежнява на true стойност и играта автомачино я слага на false - обаче се оказа че има точно обратния ефект.
Става дума за тази линия :
OnlyStreamInTextures- включи ли се това се получава ефекта че при всеки чекпойнт играта блъска всичко във виртуалната памет и не се стреми да пази място в рама за константен стрийм- което специално тука е е от полза тъй играта е разделена на парцелчета а не постоянно търчане стил куейк. По подобен начин се решаваха и сеченията в Готик.

Даже направо ще ти дам един линк където един човек давам примерно *ini
http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1031925587
Човека обяснявам за целия енжин и аз оттам извадих като за мене и после почнах да пробвам варианти докато стане- сменям една настройка - пускам - гледам - излизам - сменям друга и т.н.

Специално много е важно да се махнат "depth of field, motion blur, and bloom"- това са само някакви шукарии без смисъл че дори и ми пречат да играя.
П.С. Простете ентусиазма ми- не всеки ден се подкарва игра от ранга на Gears - като се замисля от God ot War 2 не съм виждал подобна класа.
П.П.С. От мен толкова - отивам да ям нещо че не съм ял от вчера вечерта и умрях от глад :neutral:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jun 05, 2008 11:24 pm

Gears of War- КУЛТ!
Любими реплики:
Тъкмо сме убили първия паяк seeker с hammer of wrath и негъра се изцепи:
Piece of shit. Why we don't use this weapon all the time? :D :D :D

Убили сме двама Boomers
Финикс: This guys are almost big as you Cole
Негъра: ALMOST :D

Първия бос- берсеркера направо ме напълни отвсякъде- хем си има тактика хем и рефлекс се иска , тъкмо си мислиш че чи му хванал цаката и става за време в кобинация със прецизна стрелба освен рефлекси. Усещането как трябва да намериш правилното отношение меджду доджване и стрелба със хамъра е нещо невероятно.

Последно стигнах до мястото където се появяват krylls- баси как ми изкараха акъла като влязох да взема едни патрони в тъмното.

Особено ме накефи похвата когато при нещо нещо интересно играта ти предлага копче с което да хвърлиш бърз поглед. Така хем се затсраховат че ако са направили нещо яко няма да го изпуснеш (както на много други игри) и освен това бързо можеш да се ориентираш в обстановката при emergienses- примерно идва някой с гранати или картечница както в повечето игри ако не го знаеш от опит няма начин да го предвидиш.

Едит: един скрийн на графиката с която играя без лаг , кажете си мнението:
Image