"Харисън Форд и тази негова поредица приключенската"
Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Ти това насериозни ли?? То верно че и двата филми са свестни и Кейдж е що годе с нормална игра, ама пък чак образц на приключенски филми?! И на малкият пръст не могат да стъпят на класики като Индиана Джоунс и Лорънс от Арабия примерно.Muad_Dib wrote:Наистина е далеч, но съм убеден, че ще си заслужава чакането. Все пак първите два са такива образци за кадърен филммейкинг и качествена актьорска игра, че са може би най-хубавите приключенски филми от тези на Ерол Флин насам. Ако трябва да съм честен Никълъс Кейдж на моменти скрива топката на Харисън Форд и тази неговата поредица приключенската.National treasure 3 [2014] Много далече ми идва в бъдещето, ама предишните две не бяха зле Wink
Изобщо не знам защо правят трети филм, особенно след като повечето неща от тея филми са дъфкани и предъвкани в пъти в поредицата на Дан Браун. Аз примерно с интерес чакам Изгубеният знак. Чудя се кой ли ще изиграе дребната японка директор на ЦРУ..
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- tigermaster
- Elder God
@Samail
Разгледай няколкото поста преди своя...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ахаха, е да то така е като чета напосоки.tigermaster wrote:@Samail
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Днес от скука пак бройках IMDB-то за планираните за 2012 заглавия. Разочароваща работа.
Като цяло списъка със заглавия представлява един дълъг лист с доработки, преработки и продължения на отминали касови величия.
Die Hard 5 - верно умира трудно, вече пети път го мъчат, аман
Resident Evil: Retribution – до коя бройка до докараха вече - 4, 5?
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 – това ако не достигне по брой епизоди Дързост и красота, та на
Underworld 4: New Dawn – и тука скоро ще чукнат бройката за един сезон
И като добавим и National treasure, The expendables, поредния Батман (как не го пенсионираха вече не знам...), плюс поредната боза за Джеймс Бонд, плюс поредните Мъже в черно... имам чувството че в Холивуд направо са го обърнали на сапунки
Все пак си набелязах още малко интересни заглавийца де...
R.I.P.D. - плота са го писали в две изречения, пък и толкоз май му стигат, но много ме изкефи идеята за Rest in Peace Department
Echelon - от време на време гледам екшънчета, та си го боднах за всеки случай
Gravity - Джордж Клуни, плюс Сандра Бълок, плюс испанска режисура... звучи обещаващо
Iron Sky - ще го гледам от чиста проба любопитство! Как аджеба са се качили нацистите на луната още през 45та година, обещава да е голям виц

Като цяло списъка със заглавия представлява един дълъг лист с доработки, преработки и продължения на отминали касови величия.
Die Hard 5 - верно умира трудно, вече пети път го мъчат, аман
Resident Evil: Retribution – до коя бройка до докараха вече - 4, 5?
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 – това ако не достигне по брой епизоди Дързост и красота, та на
Underworld 4: New Dawn – и тука скоро ще чукнат бройката за един сезон
И като добавим и National treasure, The expendables, поредния Батман (как не го пенсионираха вече не знам...), плюс поредната боза за Джеймс Бонд, плюс поредните Мъже в черно... имам чувството че в Холивуд направо са го обърнали на сапунки
Все пак си набелязах още малко интересни заглавийца де...
R.I.P.D. - плота са го писали в две изречения, пък и толкоз май му стигат, но много ме изкефи идеята за Rest in Peace Department
Echelon - от време на време гледам екшънчета, та си го боднах за всеки случай
Gravity - Джордж Клуни, плюс Сандра Бълок, плюс испанска режисура... звучи обещаващо
Iron Sky - ще го гледам от чиста проба любопитство! Как аджеба са се качили нацистите на луната още през 45та година, обещава да е голям виц
- tigermaster
- Elder God
http://www.imdb.com/title/tt1148205/
HOLY CR@P!!!!!
"Разяреният бик 2"... С Уилям Форсайт в главната роля...
HOLY CR@P!!!!!
"Разяреният бик 2"... С Уилям Форсайт в главната роля...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог