Издаваме творби на писатели
Добре, мерси за безкрайно безидейно разписаното straw-man психологическо клише. Мисля, че приключихме наистина.
Впрочем, намерих името ти и името на компанията, за която работиш, както и профила ти във ФБ, за шест минути и половина. Наистина не беше нужно да си правиш целия тоя труд.
Впрочем, намерих името ти и името на компанията, за която работиш, както и профила ти във ФБ, за шест минути и половина. Наистина не беше нужно да си правиш целия тоя труд.
Last edited by Trip on Fri May 16, 2014 6:36 pm, edited 1 time in total.
А, не, просто ми беше интересно на какво отгоре ги приказваш тия приказки, Сотире.
Шест минути и половина не са кой знае какво, всъщност, но понеже много хора си изгризаха ноктите: "Провенцони ООД" се казва фирмата, в която се водиш CEO - открих някакви дела срещу нея, но не ме бива в четенето на правови документи и не знам за какво точно.
Шест минути и половина не са кой знае какво, всъщност, но понеже много хора си изгризаха ноктите: "Провенцони ООД" се казва фирмата, в която се водиш CEO - открих някакви дела срещу нея, но не ме бива в четенето на правови документи и не знам за какво точно.
Анорионе, ти си някакъв wannnabe бизнесемен, който си изпуска нервите по форуми, които сам нарича жалки дупки или каквото там беше.
Държанието ти е незряло дори за 23-те ти години, за които сигурно си натрупал оооооогромният опит, с който се хвалиш, да. Не се и съмнявам, че имате невероятни възможности, като се има предвид впечатляващия начален капитал от 100 лв на фирмата и факта, че съществува от три години, през които е имала главно двама служители - нейните собственици. Сигурна съм, че в бизнеса много ви помага това, че в предмета ви на дейност влизат и внос, износ, ресторантьорство, бартер, търговия с хляб, хлебни изделия и сладкарски изделия, търговия със селскостопански изделия и т.н. Сега разбирам защо толкова агресивно отбягваше всички въпроси. Очевидно беше, че изкривяваш истината, но не очаквах, че може да си лъгал и преувеличавал толкова директно.
Държанието ти е незряло дори за 23-те ти години, за които сигурно си натрупал оооооогромният опит, с който се хвалиш, да. Не се и съмнявам, че имате невероятни възможности, като се има предвид впечатляващия начален капитал от 100 лв на фирмата и факта, че съществува от три години, през които е имала главно двама служители - нейните собственици. Сигурна съм, че в бизнеса много ви помага това, че в предмета ви на дейност влизат и внос, износ, ресторантьорство, бартер, търговия с хляб, хлебни изделия и сладкарски изделия, търговия със селскостопански изделия и т.н. Сега разбирам защо толкова агресивно отбягваше всички въпроси. Очевидно беше, че изкривяваш истината, но не очаквах, че може да си лъгал и преувеличавал толкова директно.
Last edited by Morwen on Fri May 16, 2014 6:56 pm, edited 4 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Към ноември 2013 бтв си бил някакъв tech-support, aко се съди по телефонния номер на фирмата, който е и твой личен явно, тъй че по-леко с черноработниците и прочие. П.П.: Или пък не, наистина не знам как да чета данните от тоя сайт, http://whois.polodomains.com/domain/Dg9 ... _info.html
Но предвид съвпадението в телефонния номер, не ще да си предприемач отдавна, тъй че поздравления, задето си събрал такъв кадърен и вероятно немалоброен екип толкова бързо.
Иначе амбициите ти ги разбирам, снимките ти във ФБ ясно показват, че ги имаш - тъмни цайси, готина автобиография (не си на 40-50, сори, и едва ли си лежал в затвора), снимки от осми декември. В смисъл, обясних си вече нещата.
П.П.: И още нещо, виждам, че е отскоро, та да си го поправиш навреме. "Сфера" се пише, не "свера". Това в обявата за търговски представител от 10-и.
Но предвид съвпадението в телефонния номер, не ще да си предприемач отдавна, тъй че поздравления, задето си събрал такъв кадърен и вероятно немалоброен екип толкова бързо.
Иначе амбициите ти ги разбирам, снимките ти във ФБ ясно показват, че ги имаш - тъмни цайси, готина автобиография (не си на 40-50, сори, и едва ли си лежал в затвора), снимки от осми декември. В смисъл, обясних си вече нещата.
П.П.: И още нещо, виждам, че е отскоро, та да си го поправиш навреме. "Сфера" се пише, не "свера". Това в обявата за търговски представител от 10-и.
3... 2.... 1.... Ragequit!
Иначе по отношение на делата, аз си направих труда да ги погледна, все пак образование ми е
Не си си плащал данъците, а Сотире? Тц, не може така. Че и обжалваш. Пак добре, че само 500 лева са ти взели, ама нищо, нали през ръцете ти минават редица текстове и авторите при теб взимат по 5 бона, ще ги платиш, пък догодина ще знаеш - в НАП с декларацийката, че си търговец, не може така, срамно е.
Я кажи сега отново колко престижно е да работи който и да е с теб?
I rest my case.
Иначе по отношение на делата, аз си направих труда да ги погледна, все пак образование ми е

Не си си плащал данъците, а Сотире? Тц, не може така. Че и обжалваш. Пак добре, че само 500 лева са ти взели, ама нищо, нали през ръцете ти минават редица текстове и авторите при теб взимат по 5 бона, ще ги платиш, пък догодина ще знаеш - в НАП с декларацийката, че си търговец, не може така, срамно е.
Я кажи сега отново колко престижно е да работи който и да е с теб?
I rest my case.
Браво, Trip, изключително кадърен разследващ си. Сигурно си ми изровил адреса с модераторските ти права. Което само може да ме радва, тъй като не знам дали знаеш, че в Бъглария има нещо наречено защита на личните данни. Интересно ми е дали е бил в нормите начина, по който ти си си използвал правата във форума.
И двамата знаем, че не е, така че аз си знам какво ще направя по въпроса, ти си му мисли там.
И майната ти.
И двамата знаем, че не е, така че аз си знам какво ще направя по въпроса, ти си му мисли там.
И майната ти.
И как точно през форума ще ти изрови личните данни? При положение, че в самия форум ги няма?
Любопитно ми е просто.
Любопитно ми е просто.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
И аз не знам как е в Бг-мамма, но пък знам колко е лесно в днешно време да се намери лична информация в интернет. Преди да ми теглиш майната, майничке, наистина последвай съвета ми и си направи личната Фейсбук информация достъпна само за приятелите ти. По-здравословно е. И ще е добре да имаш предвид тоя тип неща и завбъдеще, особено като се има предвид колко е важна анонимността за бизнеса ти. Нека настоящата ти епохална излагация да ти послужи за урок.
ПП. Лео е много сладък.
ПП. Лео е много сладък.
Същият този адрес дето е видим за всички от буточето долу в ляво? Онова с надпис e-mail на него?
Правилата на бордгейминга: