WALL.E

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Tue Sep 16, 2008 6:11 pm

Ами аз казах кво съм чакал - да не е толкова повърхностен в манипулативността си. Захаросаният Спилбърг от Терминал прави така.

Не исках Кубрик, а исках хубав детски филм. Всъщност, обаждам се, защото снощи съвсем ненадейно гледах един страхотен детски филм - без холивудски евтинджос вътре. Казва се Son of Rambow, на Garth Jennings е (онзи дето снима Пътеводителя) и е малка, много хубаво направена (дори технически) приказка за въздействието на киното на невръстна възраст. Препоръчвам го много силно - на голям екран няма да го видите, така че арена, а за по-напредналите hdbits. :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 29, 2008 10:20 pm

Изгледах го най-после. Еми аз някакви сложности в анимации никога няма да тръгна да търся. Филмът е много, много сладък на моменти и има няколко доста забавни гега, но като цяло хич не ме грабна. За мен лично Рататуи си остава номер едно при анимациите, плътно следван от Пандата, това нещо е доста далеч от тях.

lune
Smallfolk

Post by lune » Tue Jun 16, 2009 2:54 pm

Ами..като цяло,филмът ми хареса.Единственото,което ме подразни бе,че през първия час беше само "Ива","Уоли","Ивааа","Уолиии".Иначе и интересно.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 17, 2009 10:22 am

Е нали трябва романтика да се развие ;)
And you can't dance with a devil on your back...

lune
Smallfolk

Post by lune » Wed Jun 17, 2009 11:07 am

Е,да,ама на моменти писва само едно и също,не можаха една-две думи да си кажат,ами само "Ива" и "Уоли" ...иначе после вече като се появиха и хората си стана много интересно..