факт е, че съм ходил все на някакви играещи сте от доста време постановки обаче, примерно на "Вечеря за тъпаци" вчера беше 150-тото представление и залата беше пълна, явно има защо

Moderator: Moridin
 Точно в Сатиричния попаднах и на "Радован III", която си имаше бисерите, но... вероятно не бих го гледала повече никога, даже и безплатен билет да имам
 Точно в Сатиричния попаднах и на "Радован III", която си имаше бисерите, но... вероятно не бих го гледала повече никога, даже и безплатен билет да имам  Иначе повечето постановки, на които съм попадала заслужаваха повече от едно гледане.
 Иначе повечето постановки, на които съм попадала заслужаваха повече от едно гледане.
Не накара ли да ти го пуснат откъдето си го купила?Marfa wrote:Купих си мултифукнционално устройство, HP Deskjet F2187. Дотук добре. Само дето инсталацията му забива на 96% и в резултат печата, копира, но не ще да сканира. Пробвам отново, водена от някаква мижава надежда, ама да видим.
значи са лешари, при нас задължително се инсталирват такива неща най- малкото и ние да си вържем гащите да не се върне после клиента и да каже че не му работи а то да е било ОК. Защото не го ли тестваме и се върне дефектирало след 1 ден веднага се подменя а на този който го е домързяло да инсталира драйверите му се удържа от заплатата.Marfa wrote:Ми не искаха да го инсталират.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest