аз отпочнах едно бебе-друид, ама е мноооого тегаво да левълваш найт-елф друид

на острова - 5 куеста на кръст само и то - в различните му краища, та търчиш като гламав... заврях се и в един подземен лабиринт от тунели да търся 4 артефакта за куест и се изгубих... не помнех и по кой ръкав кой от 4-те бях събрала... докато ги натъкмих всички куест айтъми, силно се подтиснах в тези подземия и моментално се харт-стоуннах в селцето...
на всичкото отгоре, редях таланти в билда (по съвет от гилдията) за нещо си, дето хал-хабер си нямах какво е, щото касае меча форма, каквато нямах... на 13 лвл, когато с хиляда зора останаха само куести за Дарнасус и се опътих за града, разбрах, че единият от тях всъщност е за мечата ми форма, дето можело явно още от 10 лвл да взема...

в Даршор ме чакаше и изобилие от жълтите удивителни на маса куести, които се чудя дали изобщо да взимам или да се понеса към Сентинен хил да направя тези за Дедмайнс... че е адски мрачно в тези найт-елфски земи... ще видим... а може и да поиграя с блъд-елфите ми на Нептулон, ако тази вечер кенсълнат рейда...