Не мога да събера ресурс за заселници, щото все строя някоя мина (ресурси). Туткам се като луда с тия ресурси, много бавно става... изоставам.
 Не мога да събера ресурс за заселници, щото все строя някоя мина (ресурси). Туткам се като луда с тия ресурси, много бавно става... изоставам.  

Moderator: AlDim
 , който така живо те интересува, си се развива нормално, той нали е по сметките и нон стоп смята кога какво ще му трябва и така. Добре я дава и той
, който така живо те интересува, си се развива нормално, той нали е по сметките и нон стоп смята кога какво ще му трябва и така. Добре я дава и той  .
. Просто чакам ресурси и правя нива на мини...Дори онова другото дето Никола преди играеше изглеждаше по-яко. Направих хамбар, скривалище и 3-то ниво основна сграда, но не ми дава да си направя пазар??? Цъкам я играта, но хич не ме кефи нещо
  Просто чакам ресурси и правя нива на мини...Дори онова другото дето Никола преди играеше изглеждаше по-яко. Направих хамбар, скривалище и 3-то ниво основна сграда, но не ми дава да си направя пазар??? Цъкам я играта, но хич не ме кефи нещо 
 . А и ти си още в началото ^^.
. А и ти си още в началото ^^.
 .
.Добре де, ти си информатик, а аз хуманитарист, не ми казвай, че си направил грешка? Моята математика показа, че ако ги развиваш паралелно ще стане по-бързо отколкото ако качваш един по един до макс левел или бъркам?thunder wrote:Аз дигам по едно от ресурс и го ъпгрейдвам само него, другите са на 1-во ниво или нулево. Но скоро ще дигам и от другите
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest